×

Letersi dhe Gjuhesi

Gjysmëhëna dhe Shqiponja

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 1264

Shoqëria moderne dhe njeriu i lakuar

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 2238

"De Albania Okupanda"

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Rezart Palluqi    · 1 · 1126

libra te autorve te rinj

Nisur nga Shkumbin.A  | Postimi i fundit nga Shkumbin.A    · 0 · 975

Balada e nuses së vdekur !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 5923

Wikipedia, 20 mijë artikuj fals !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Terenc    · 2 · 1483

Disa nga librat me te demshem

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Belinaa    · 14 · 5108

Globish sfidon Latinishten !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga SmiLey    · 7 · 1828

"Lërmëni pak atdhe"

Nisur nga vjollca  | Postimi i fundit nga vjollca    · 0 · 2009

Panairi i Librit!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 1061

Disa libra Fetare.

Nisur nga Gjumashi  | Postimi i fundit nga Bekimi    · 3 · 7675

Dita ndërkombëtare e librit.

Nisur nga Hektori  | Postimi i fundit nga Hektori    · 0 · 1599

Nermin Vlora - Falaski

Nisur nga Doni  | Postimi i fundit nga Taulanti62    · 2 · 2087

Eja vajze e mos me le

Nisur nga Je e imja  | Postimi i fundit nga Cami    · 7 · 759

Botime te reja!

Nisur nga ÇAMËRIA  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 2774