×

Shkarko e-book falas !!

Shkarko e-book falas !!

· 28 · 17562

  • Postime: 52
mandi T
#25 ne: 19-11-2011, 00:09:48
ky eshte linku nga dropbox im, kam ber zip nja 200 libra shqip, pakashum permbledhje  te cdo libri shiqip qe kam mund me gjet nga forumet shqiptare dhe ne internet:

http://dl.dropbox.com/u/16564405/LIBRA%20SHQIP.zip

  • Postime: 21
  • Gjinia: Mashkull
Toni666
#26 ne: 12-11-2012, 14:01:46
Kush mund te me ndihmoj me ndonje nga keto librat ne format pdf....

"The art of color" - Johannes Itten
"Color and meaning: Art, Science and Symbolism" ;
"Color in art" - John Gage -
"Art since 1960" - Michael Archer -
"Prints and drawings" - Kathe Kollwitz -
" Prints and drawings" (autore te ndryshem)

  • Postime: 21
  • Gjinia: Mashkull
Toni666
#27 ne: 04-12-2012, 11:50:13
mund te me ndihmoj njeri me keto libra apo jo?!!!
nese po ju lutem me jepni ndonje info ku mund ti shkarkoj
 

shkarko programe

Nisur nga InfoZRubrika Parapre

Postimi i fundit 20-05-2020, 20:12:48
nga InfoZ
Shkarko.co

Nisur nga M A XRubrika Portalet Shqiptare

Postimi i fundit 16-04-2020, 00:44:37
nga M A X
Shkarko.im

Nisur nga M A XRubrika Portalet Shqiptare

Postimi i fundit 16-04-2020, 00:43:29
nga M A X
Shkarko Tunelin SecuretyKiss

Nisur nga cafunéRubrika Mix

Postimi i fundit 10-07-2012, 18:24:46
nga cafuné
Shkarko Tunelin SecuretyKiss

Nisur nga PoshnjariRubrika Guida & Tutoriale

Postimi i fundit 04-01-2014, 19:20:21
nga Ardit Dashaj