Shkarko e-book falas !! - 2 - Letra

×
Hyrja
Profili

Shkarko e-book falas !!

Shkarko e-book falas !!

· 28 · 17905

  • Postime: 52

#25 ne: 19-11-2011, 00:09:48
ky eshte linku nga dropbox im, kam ber zip nja 200 libra shqip, pakashum permbledhje  te cdo libri shiqip qe kam mund me gjet nga forumet shqiptare dhe ne internet:

http://dl.dropbox.com/u/16564405/LIBRA%20SHQIP.zip

  • Postime: 21
  • Gjinia: Mashkull

#26 ne: 12-11-2012, 14:01:46
Kush mund te me ndihmoj me ndonje nga keto librat ne format pdf....

"The art of color" - Johannes Itten
"Color and meaning: Art, Science and Symbolism" ;
"Color in art" - John Gage -
"Art since 1960" - Michael Archer -
"Prints and drawings" - Kathe Kollwitz -
" Prints and drawings" (autore te ndryshem)

  • Postime: 21
  • Gjinia: Mashkull

#27 ne: 04-12-2012, 11:50:13
mund te me ndihmoj njeri me keto libra apo jo?!!!
nese po ju lutem me jepni ndonje info ku mund ti shkarkoj

Temat e fundit