×

Biografia dhe krijimtaria e letrareve shqiptar.

LASGUSH PORADECI

Nisur nga Kapedani 1  | Postimi i fundit nga Gjumashi    « 1 2 » · 31 · 31952

Ali Podrimja

Nisur nga dreamm  | Postimi i fundit nga Shej    · 3 · 930

Suzana Zisi

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 » · 43 · 2994

GENC KASTRATI

Nisur nga Poetry  | Postimi i fundit nga ciarli    · 2 · 3142

Mimoza Ahmeti

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga ciarli    · 19 · 7970

Cili eshte shkrimtari me i madh shqiptar?

Nisur nga argonaut  | Postimi i fundit nga ciarli    « 1 2 » · 37 · 4976

Genc Kastrati

Nisur nga Poetry  | Postimi i fundit nga dreamm    · 1 · 512

Kin Dushi

Nisur nga Kontinenti  | Postimi i fundit nga Kontinenti    · 0 · 492

Alma Papamihali

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    « 1 2 » · 48 · 3692

Ismail Kadare

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Mishel...............    · 8 · 14068

Petro Marko

Nisur nga Doni  | Postimi i fundit nga Shej    · 10 · 13493

Fatos Arapi

Nisur nga Belinaa  | Postimi i fundit nga dreamm    · 9 · 1957

Poeti GENC KASTRATI

Nisur nga Poetry  | Postimi i fundit nga Poetry    · 0 · 2622

Nga t’ia mbajmë? PETRO MARKO

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga Shej    · 3 · 344

Ernest Koliqi

Nisur nga Belinaa  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 7352

ANTON PASHKU

Nisur nga Belinaa  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 2951

Kadare dhe çmimi Nobel

Nisur nga argonaut  | Postimi i fundit nga M A X    · 18 · 4442

Migjeni

Nisur nga Gjumashi  | Postimi i fundit nga M A X    · 22 · 30528

At Gjergj Fishta!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 18 · 28317

Ndre Mjeda

Nisur nga Kapedani 1  | Postimi i fundit nga M A X    · 5 · 4768

Naum Veqilharxhi

Nisur nga Belinaa  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 2292

Dhimitër Shuteriqi

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga M A X    · 3 · 3638

ALI ASLLANI

Nisur nga anonimus  | Postimi i fundit nga M A X    · 6 · 16023

ADEM DEMAÇI

Nisur nga Belinaa  | Postimi i fundit nga PKI PKI    · 3 · 2324

Kostandin Kristoforidhi

Nisur nga Belinaa  | Postimi i fundit nga pki    · 2 · 5919

Arlinda Guma

Nisur nga pst  | Postimi i fundit nga pst    · 0 · 639

Asdreni

Nisur nga anonimus  | Postimi i fundit nga dreamm    · 11 · 14743

Kërkesë për "Lumi i vdekur" i Jakov Xoxës

Nisur nga chessmaster  | Postimi i fundit nga vashaaaa    · 8 · 4620

Pjeter Budi!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga donika1976    · 2 · 5515

Haki Stërmilli

Nisur nga Aida  | Postimi i fundit nga RKGuitar    · 4 · 2477

Eva Sotiri

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga dreamm    · 15 · 2434

Mitrush Kuteli

Nisur nga sorelina  | Postimi i fundit nga M A X    · 6 · 12822

Din Mehmeti

Nisur nga Belinaa  | Postimi i fundit nga M A X    · 3 · 4384

Frederik Rreshpja

Nisur nga dreamm  | Postimi i fundit nga dreamm    · 4 · 1336

Martin Camaj, “Nderi i Kombit”

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 938

DITURI DIZDARI

Nisur nga Dituri Dizdari  | Postimi i fundit nga dreamm    · 5 · 2064

Esad Mekuli

Nisur nga dreamm  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 4 · 1386

Teodor Keko

Nisur nga Sophie  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 21 · 6838

Jakov Xoxa

Nisur nga Belinaa  | Postimi i fundit nga arbix    · 2 · 3532

Vepra e plotë e Ismail Kadares

Nisur nga hajkune  | Postimi i fundit nga hajkune    · 0 · 3278

Naim Frasheri.

Nisur nga Enigme  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 3 · 1953

Zaho Balili

Nisur nga SocialNetwork  | Postimi i fundit nga SocialNetwork    · 0 · 725

Pjetër Bogdani

Nisur nga Belinaa  | Postimi i fundit nga meggi    · 3 · 10146