×

Kush dhe cfare jane Jexhuxh - Maxhuxhet?

· 1 · 118

Kush dhe cfare jane Jexhuxh - Maxhuxhet?

· 1 · 118

 • Postime: 26499
 • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  M A X
  ne: 07-05-2020, 13:59:31
  Kush jane Jexhuxh - Maxhuxhet? Shenja e madhe e Kijametit! Lutja e Isait a,s ( Jezusit) kundra tyre.
   

  Kush është Avdullah Hoti, kryeministri i ri i Kosovës

  Nisur nga M A XRubrika Aktualiteti

  Postimi i fundit 03-06-2020, 23:59:40
  nga M A X
  kush jam une ese filozofike

  Nisur nga InfoZRubrika Parapre

  Postimi i fundit 20-05-2020, 21:36:34
  nga InfoZ
  kush eshte gani bardha

  Nisur nga InfoZRubrika Parapre

  Postimi i fundit 20-05-2020, 21:22:24
  nga InfoZ
  kush eshte gani bardha

  Nisur nga InfoZRubrika Parapre

  Postimi i fundit 20-05-2020, 19:53:24
  nga InfoZ
  Albin Kurti eshte shpresa e Kosoves, po shpresa e Shqiperise kush eshte?

  Nisur nga albinalbanRubrika Shqiptaria

  Postimi i fundit 07-05-2020, 14:43:57
  nga albinalban