×

** Të kundërtën e fjalës **

** Të kundërtën e fjalës **

· 1584 · 61653

 • Postime: 2805
 • Gjinia: Femer
Prishtinasja
ne: 25-01-2007, 11:00:12
Ketu do thuhet nje fjale dhe tjetri do thote te kunderten
dhe pastaj nje fjale tjeter me rradhe ...  :)

p.sh.
larg...
afer

Po filloj une  :D

puntor ..
« Editimi i fundit: 27-03-2007, 09:42:36 nga Capkenja »

 • Postime: 3785
 • Gjinia: Mashkull
Syrgjyn
#1 ne: 25-01-2007, 18:21:56
dembel.

mistrec :D

 • Postime: 4227
Charlie
#2 ne: 27-01-2007, 21:06:16
karkalec :D


Ketu


 • Postime: 2805
 • Gjinia: Femer
Prishtinasja
#3 ne: 27-01-2007, 21:19:02
atje

i/e menqur  :)

 • Postime: 4227
Charlie
#4 ne: 27-01-2007, 21:46:55
i/e budalla :D


Ne Mes ...:D

 • Postime: 825
 • Gjinia: Femer
agnesa
#5 ne: 27-01-2007, 22:56:16
ne fillim ose fund hahah :P
post
Capkenja
#6 ne: 28-01-2007, 21:13:30
:D

 • Postime: 825
 • Gjinia: Femer
agnesa
#7 ne: 28-01-2007, 21:26:00
ne fillim ose fund hahah :P
post
jom habit desha te them 
post apo prewiew

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#8 ne: 02-02-2007, 21:19:16
Print. :P

 • Postime: 825
 • Gjinia: Femer
agnesa
#9 ne: 02-02-2007, 23:36:03
vazhdoooo

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#10 ne: 03-02-2007, 00:13:18
Ndal.

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#11 ne: 03-02-2007, 07:54:43
wiliams
#12 ne: 03-02-2007, 10:24:11
Urrej :D

 • Postime: 1580
sorelina
#13 ne: 03-02-2007, 16:22:46
Dashuroj :D


gabim  ^o)

 • Postime: 1015
Ladyx
#14 ne: 07-02-2007, 23:28:45
E sakte !

Macja  :O

 • Postime: 4227
Charlie
#15 ne: 08-02-2007, 13:53:20
qeni :D LOL


Lopa :D

 • Postime: 27110
 • Gjinia: Mashkull
Berni
#16 ne: 08-02-2007, 14:58:12
Vici  :D

Autobuzi

 • Postime: 825
 • Gjinia: Femer
agnesa
#17 ne: 08-02-2007, 17:02:40
minibusi :D


online
Capkenja
#18 ne: 08-02-2007, 17:54:26
ofline.
kaposhi

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#19 ne: 08-02-2007, 23:02:44
Pulë. :P

Mish.

 • Postime: 3003
 • Gjinia: Mashkull
Bekimi
#20 ne: 09-02-2007, 01:36:16
Dhjam. :D

Seks.

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#21 ne: 09-02-2007, 01:43:53
Dashuri. :P

Akull.

 • Postime: 3003
 • Gjinia: Mashkull
Bekimi
#22 ne: 09-02-2007, 02:16:10
zjarr.

Molle.


 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#23 ne: 09-02-2007, 03:34:18
Krimb. :D

Breg. ;)

 • Postime: 3003
 • Gjinia: Mashkull
Bekimi
#24 ne: 09-02-2007, 03:56:27
Breke. :D


I veshur. ;)