×

** Të kundërtën e fjalës **

** Të kundërtën e fjalës **

· 1584 · 61619

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#25 ne: 09-02-2007, 04:49:55
I ndryshkur. :D

Mur.

 • Postime: 3003
 • Gjinia: Mashkull
Bekimi
#26 ne: 09-02-2007, 04:53:49
gardh.

Depilim. :D

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#27 ne: 09-02-2007, 07:38:28

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#28 ne: 09-02-2007, 07:40:00

Molle.

Dardhe (edhe pse fjala "krimb" eshte me kuptim, ketu; ah zanafilla e "Eves dhe Adamit". LOL)

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#29 ne: 09-02-2007, 07:40:39

 • Postime: 1580
sorelina
#30 ne: 09-02-2007, 12:52:11
Mbledhje :D

Karrote :D

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#31 ne: 09-02-2007, 15:21:47
Dardhe (edhe pse fjala "krimb" është me kuptim, këtu; ah zanafilla e "Eves dhe Adamit". LOL)

Shiko, krimb shkon më shumë se dardha. Çfarë ka dardha të kundërt me mollën?? Apo s'e keni kuptu lojën. Prishtinasja ka thënë të kundërtën e fjalës. :)

Lepur. :D

 • Postime: 1580
sorelina
#32 ne: 09-02-2007, 15:23:20
Trim :D

Shi :D

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#33 ne: 09-02-2007, 15:34:54
Shkretëtirë.

Fustan. :D

 • Postime: 4224
Charlie
#34 ne: 09-02-2007, 19:17:45
Pantollona :D


I prishur

 • Postime: 825
 • Gjinia: Femer
agnesa
#35 ne: 09-02-2007, 19:19:52
i ndrequr

albanian

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#36 ne: 09-02-2007, 19:27:49
Shqiptar.

Gropë. :D

 • Postime: 825
 • Gjinia: Femer
agnesa
#37 ne: 09-02-2007, 19:29:45
gung :P

lum lum :P

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#38 ne: 09-02-2007, 19:38:13
Agnesa. :D

14. :P

 • Postime: 825
 • Gjinia: Femer
agnesa
#39 ne: 09-02-2007, 19:42:38
24 :P
film

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#40 ne: 09-02-2007, 19:48:27
Realitet.

Fund. :D

 • Postime: 825
 • Gjinia: Femer
agnesa
#41 ne: 09-02-2007, 19:51:54
fillim

torte

 • Postime: 6898
 • Gjinia: Femer
erlehta
#42 ne: 12-02-2007, 09:01:22
turshi :D

mendjelehte.

 • Postime: 825
 • Gjinia: Femer
agnesa
#43 ne: 12-02-2007, 13:31:22
mendjerende :P

zemer

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#44 ne: 12-02-2007, 14:00:50
Thembër. :P

Shkollë. ;)

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#45 ne: 12-02-2007, 19:05:20

Shkollë. ;)

Rruge!


Fjala Ime: Kenge.

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#46 ne: 12-02-2007, 23:01:25
Vaj. :)

Libër. :D

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#47 ne: 13-02-2007, 02:06:05
Libër. :D

Plazh. :D


Fjala Ime: Celular.

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#48 ne: 13-02-2007, 02:48:58
Kartolinë. :D

Çorape. ;)

 • Postime: 3003
 • Gjinia: Mashkull
Bekimi
#49 ne: 13-02-2007, 04:32:34
Aromë. :D :D

Byzylyk