×

** Të kundërtën e fjalës **

** Të kundërtën e fjalës **

· 1583 · 61603

 • Postime: 1610
 • Gjinia: Femer
CrYsTaL TeaRs
#50 ne: 13-02-2007, 04:48:55
Hislla  :D


Qylym  :P


 • Postime: 3003
 • Gjinia: Mashkull
Bekimi
#51 ne: 13-02-2007, 04:52:40
Carshaf. :D

Qime. :D

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#52 ne: 13-02-2007, 04:53:52
Qime. :D

Brisk Roje.


Fjala Ime: Cader.

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#53 ne: 13-02-2007, 04:55:58
Shi.

Gotë. :D

 • Postime: 1610
 • Gjinia: Femer
CrYsTaL TeaRs
#54 ne: 13-02-2007, 04:59:05
bidon (shishe plastikes)


pare :P

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#55 ne: 13-02-2007, 05:16:02
pare :P

Xhep-shkundur.


Fjala ime: Doktor.

 • Postime: 3003
 • Gjinia: Mashkull
Bekimi
#56 ne: 13-02-2007, 05:19:11
pacient.

Qeros. :D

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#57 ne: 13-02-2007, 05:20:34
Roker. :D

Vath. ;)

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#58 ne: 13-02-2007, 05:21:49
Roker. :D

Vath. ;)

Veshe te pacpuara.

Fjala Ime: Tradheti.

 • Postime: 3003
 • Gjinia: Mashkull
Bekimi
#59 ne: 13-02-2007, 05:23:32
Besnikeri.


Raritet.

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#60 ne: 13-02-2007, 05:24:43
Besnikeri.


Raritet.

Dosido.


Fjala ime: Cudi.

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#61 ne: 13-02-2007, 05:29:23
Rutinë. :D

Klor. ;)

 • Postime: 1610
 • Gjinia: Femer
CrYsTaL TeaRs
#62 ne: 13-02-2007, 05:31:59
balte


llapush  :D

 • Postime: 3003
 • Gjinia: Mashkull
Bekimi
#63 ne: 13-02-2007, 05:33:35
pallush :D :D


Energji

 • Postime: 1610
 • Gjinia: Femer
CrYsTaL TeaRs
#64 ne: 13-02-2007, 05:38:22
pa drita  :P


dajak


 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#65 ne: 13-02-2007, 05:59:56
pa drita  :P
dajak

Ledhatim.


Fjala Ime: Dembel.

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#66 ne: 13-02-2007, 14:39:13
Shkencë. :D

Fjala ime: llastik.

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#67 ne: 13-02-2007, 15:45:41
Pambuk. :P

Fjala Ime: Thua/Thonj.

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#68 ne: 13-02-2007, 16:16:47
Mi. :D

Kaproll. ;)

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#69 ne: 14-02-2007, 07:33:32
Mi. :D


Kaproll. ;)

Ne lidhje me fjalen tende, e kunderta do te ishte: Brinj/Brire. Dhe punen e minjve nuk e morra vesh. C'lidhje kane minjte me thonjte qe i bie te jene te kundert, ma shpjegon dot pak?!


Fjala Ime: Ismail Kadare.

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#70 ne: 14-02-2007, 14:16:56
Ismail Kadare nuk është fjalë por emër për më tepër është emër dhe mbiemër. Loja është me fjalë.
Thonjtë janë "armë" e maces, kurse miu është viktima e maces.

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#71 ne: 14-02-2007, 22:04:38
Ismail Kadare nuk është fjalë por emër për më tepër është emër dhe mbiemër. Loja është me fjalë.
Thonjtë janë "armë" e maces, kurse miu është viktima e maces.

Ismail Kadare eshte emer por edhe fjale, madje per te mund te gjendet nje fjale e kundert. Ja pra: Ismail Kadare (fjala e kundert) -> Ajnshtajni. He pra mos bej sikur s'di se ti je shume i ditur!


Fjala e Re: Dituri.

 • Postime: 1610
 • Gjinia: Femer
CrYsTaL TeaRs
#72 ne: 14-02-2007, 22:33:13
Beleg  :D


Karajfil  :P

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#73 ne: 14-02-2007, 22:56:30
Thatësirë.

Ajnshtaji kontra Ismail Kadaresë? :D
Shumë e lezetshme. :D

Fjala ime: Poezi.

 • Postime: 825
 • Gjinia: Femer
agnesa
#74 ne: 15-02-2007, 14:39:22
proz :S

fjala ime: fjal :P