×

Alfabeti

· 550 · 12891

Alfabeti

· 550 · 12891

 • Postime: 1498
Zara
ne: 08-03-2010, 10:23:49
Te luajme nje loje te re pak a shume te ngjajshme me ato qe kemi luajtur deri me teni.
Une do te shkruaj nje fjale dhe postuesi pas meje do te shkruaj nje fjale qe fillonme shkronjen pasardhese te alfabetit te fjales time.


Fjala ime nismetare

Alfabet

Argetohuni!
 
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2642
 • Gjinia: Mashkull
Oqeani
#1 ne: 08-03-2010, 10:42:29
Thupra  :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 907
 • Gjinia: Femer
*A.D*
#2 ne: 08-03-2010, 12:01:59
Burim
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2642
 • Gjinia: Mashkull
Oqeani
#3 ne: 08-03-2010, 12:09:19
Njeri
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 907
 • Gjinia: Femer
*A.D*
#4 ne: 08-03-2010, 18:07:56
Jete
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#5 ne: 08-03-2010, 21:44:18
enderr
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#6 ne: 08-03-2010, 21:55:04
pikenisje
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1498
Zara
#7 ne: 09-03-2010, 07:44:52
embel
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2642
 • Gjinia: Mashkull
Oqeani
#8 ne: 11-03-2010, 14:41:29
Llamarinë
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#9 ne: 11-03-2010, 15:14:50
furtunë
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1503
 • Gjinia: Femer
TATU
#10 ne: 11-03-2010, 21:39:03
engjell
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#11 ne: 11-03-2010, 23:37:49
mendim
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1498
Zara
#12 ne: 12-03-2010, 07:46:56
nata
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1503
 • Gjinia: Femer
TATU
#13 ne: 12-03-2010, 07:59:46
mengjes
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1498
Zara
#14 ne: 12-03-2010, 08:49:24
mengjes
Pas "A " vjen "B"

Baba
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1503
 • Gjinia: Femer
TATU
#15 ne: 12-03-2010, 09:04:31
Pas "A " vjen "B"

Baba


kerkoj ndjese

 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1503
 • Gjinia: Femer
TATU
#16 ne: 12-03-2010, 09:05:23
bir
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1498
Zara
#17 ne: 12-03-2010, 09:06:51

kerkoj ndjeseSka rendesi.Vazhdo ti,luaje lojen dhe argetohu  ;)

rrotat
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2642
 • Gjinia: Mashkull
Oqeani
#18 ne: 12-03-2010, 15:37:19
Thundër
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#19 ne: 12-03-2010, 16:03:44
rrembim
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1503
 • Gjinia: Femer
TATU
#20 ne: 12-03-2010, 19:02:56
ninulle
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#21 ne: 12-03-2010, 21:02:53
ëndje
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1503
 • Gjinia: Femer
TATU
#22 ne: 14-03-2010, 21:03:27
embelsira
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2642
 • Gjinia: Mashkull
Oqeani
#23 ne: 14-03-2010, 21:15:13
Betimi
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#24 ne: 14-03-2010, 23:27:52
jeto
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super