×
Hyrja
Profili

Alfabeti

Alfabeti

· 550 · 14801

 • Postime: 1498

ne: 08-03-2010, 10:23:49
Te luajme nje loje te re pak a shume te ngjajshme me ato qe kemi luajtur deri me teni.
Une do te shkruaj nje fjale dhe postuesi pas meje do te shkruaj nje fjale qe fillonme shkronjen pasardhese te alfabetit te fjales time.


Fjala ime nismetare

Alfabet

Argetohuni!
 

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#1 ne: 08-03-2010, 10:42:29
Thupra  :D

 • Postime: 907
 • Gjinia: Femer

#2 ne: 08-03-2010, 12:01:59
Burim

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#3 ne: 08-03-2010, 12:09:19
Njeri

 • Postime: 907
 • Gjinia: Femer

#4 ne: 08-03-2010, 18:07:56
Jete

 • Postime: 1215

#5 ne: 08-03-2010, 21:44:18
enderr

 • Postime: 6970
 • Gjinia: Femer

#6 ne: 08-03-2010, 21:55:04
pikenisje

 • Postime: 1498

#7 ne: 09-03-2010, 07:44:52
embel

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#8 ne: 11-03-2010, 14:41:29
Llamarinë

 • Postime: 1215

#9 ne: 11-03-2010, 15:14:50
furtunë

 • Postime: 1508
 • Gjinia: Femer

#10 ne: 11-03-2010, 21:39:03
engjell

 • Postime: 1215

#11 ne: 11-03-2010, 23:37:49
mendim

 • Postime: 1498

#12 ne: 12-03-2010, 07:46:56
nata

 • Postime: 1508
 • Gjinia: Femer

#13 ne: 12-03-2010, 07:59:46
mengjes

 • Postime: 1498

#14 ne: 12-03-2010, 08:49:24
mengjes
Pas "A " vjen "B"

Baba

 • Postime: 1508
 • Gjinia: Femer

#15 ne: 12-03-2010, 09:04:31
Pas "A " vjen "B"

Baba


kerkoj ndjese

 • Postime: 1508
 • Gjinia: Femer

#16 ne: 12-03-2010, 09:05:23
bir

 • Postime: 1498

#17 ne: 12-03-2010, 09:06:51

kerkoj ndjeseSka rendesi.Vazhdo ti,luaje lojen dhe argetohu  ;)

rrotat

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#18 ne: 12-03-2010, 15:37:19
Thundër

 • Postime: 1215

#19 ne: 12-03-2010, 16:03:44
rrembim

 • Postime: 1508
 • Gjinia: Femer

#20 ne: 12-03-2010, 19:02:56
ninulle

 • Postime: 1215

#21 ne: 12-03-2010, 21:02:53
ëndje

 • Postime: 1508
 • Gjinia: Femer

#22 ne: 14-03-2010, 21:03:27
embelsira

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#23 ne: 14-03-2010, 21:15:13
Betimi

 • Postime: 1215

#24 ne: 14-03-2010, 23:27:52
jeto

Temat e fundit