×

Anagram!

Anagram!

· 306 · 34195

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#25 ne: 24-06-2005, 15:35:56
Ka nistoret A. A.

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
#26 ne: 24-06-2005, 15:57:48
Ali Asllani. :) :)

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#27 ne: 24-06-2005, 17:19:14
Plotësisht e saktë. :d
E ke radhën. :)

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
#28 ne: 25-06-2005, 09:52:29

LOPA  B KOSI KA...................PIKTOR I HUAJ.

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#29 ne: 25-06-2005, 10:00:57
Pablo Pikaso.

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
#30 ne: 25-06-2005, 10:02:54
Bukur Siner.Radha eshte ytja. :)

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#31 ne: 25-06-2005, 10:14:28
LEONA OS AKROPOL

Këngëtare.

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
#32 ne: 25-06-2005, 10:21:50
Leonora Poloska.

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#33 ne: 25-06-2005, 10:26:15
Ploooootësisht e saktë. ;)

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
#34 ne: 25-06-2005, 10:48:52
Po vazhdOj une tash. ;)

 ANDE LIA  LISI I MA................. ......KENGETARE

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#35 ne: 25-06-2005, 10:55:41
Adelina Ismajli. :P

Mos e ke një S tepër? ;)

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
#36 ne: 25-06-2005, 11:01:55
E sakte,kisha vene nje S me teper.Vazhdo Siner ose ju tjeret.

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#37 ne: 25-06-2005, 11:08:10
Pse të tjerët? Unë e gjeta. :)

J. FAZANI dhe N. SAMILI janë adhurues të kësaj këngëtareje. :P

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
#38 ne: 25-06-2005, 11:23:49
Edhe pse e paske perzier pak,une e gjeta.

Zanfina Ismaili.  :)

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#39 ne: 25-06-2005, 12:31:05
S'e kam përzier por e kam bërë më interesant. Shkronjat që nuk ishin në anagram i shkrova të vogla.
E saktë je. Më saktë Ismajli.
Vazhdo.

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
#40 ne: 25-06-2005, 12:39:16
Siner,ok ;)

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
#41 ne: 25-06-2005, 12:40:37
O Siner,u ngaterrova fare :(

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
#42 ne: 25-06-2005, 12:45:16


HIJE RIM B RABA...........Keng etare

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#43 ne: 25-06-2005, 12:45:44
Mbiemrin e kanë Ismajli edhe pse s'jam 100% i sigurt. Por bazohem në albumet e mëhershme të Adelinës aty figuronte Ismajli kuse nëpër mediume ia shkruajnë mbiemrin si teket çdokujt Ismaili ose Ismajli. Sikur rasti i Eneda Tarifës. Shumëkund ia sheh emrin Eneida dhe mbiemrin Tarifaj. Kurse ajo vetë e ka thënë në një intervistë se emri i saj është Eneda Tarifa. Ndërsa nuk e di a e ka pohuar ndokund Adelina mbiemrin e saj të vërtetë. Ama të tregova ku bazohem.
Anagrami ishte mirë. :)

Mihrije Braha. :)

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
#44 ne: 25-06-2005, 12:48:30
Vazhdo tash pra. :)

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#45 ne: 25-06-2005, 12:52:51
Pra jam i saktë ë?
Atëherë:

MEHDI NIMET

Shkrimtar.

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
#46 ne: 25-06-2005, 12:57:55
Din Mehmeti. :)

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#47 ne: 25-06-2005, 13:08:12
Po praaaaaaaaaaaaaa. :d
Ai vetë.
Hajde next anagram. :)

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
#48 ne: 25-06-2005, 13:16:35


FATI PARA OS..........SHKRIMT AR

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
Irenis
#49 ne: 25-06-2005, 13:17:27
Fatos Arapi. :d