×

E Njejte apo Sinonim me Fjalen

E Njejte apo Sinonim me Fjalen

· 1449 · 53305

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#75 ne: 17-03-2007, 22:06:35
Intutitë - parandjenjë ndoshta...

Ndoshta?

 • Postime: 6970
 • Gjinia: Femer
kengaime
#76 ne: 18-03-2007, 17:29:36
Ndoshta - mbase


erresire

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#77 ne: 18-03-2007, 23:23:56
Errësirë - terr.

Portë? - ...?

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#78 ne: 19-03-2007, 19:02:17
Porte - Dere.

Fjala Ime: Shkoj.

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#79 ne: 19-03-2007, 19:13:49
Shkoj - iki.

Bujk.

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#80 ne: 20-03-2007, 21:42:30
Bujk - Agronom.

Fjala ime: Kaproll.

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#81 ne: 20-03-2007, 22:17:05
Kaproll - Dre ose sorkadh.

Hajdut?

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#82 ne: 21-03-2007, 06:59:43
Hajdut - Vjedhes.

Fjala ime: Kopuk.

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#83 ne: 21-03-2007, 08:12:10
Kopuk - horr.

Send?

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#84 ne: 23-03-2007, 10:48:35
Send - Gje. Ose Send - Dicka.

Fjala ime: Maratonomak.

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#85 ne: 25-03-2007, 12:54:06
Maratonomak - Rendes ose Vrapues.

Fjala e re: Klithme.

 • Postime: 1015
Ladyx
#86 ne: 25-03-2007, 15:04:55
Klithme-ofshame,renkim...

Ne rregull-...

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#87 ne: 26-03-2007, 08:31:39
Ne rregull - mire, OK, i/e sakte.

Fjala ime: Melodi.

 • Postime: 1015
Ladyx
#88 ne: 27-03-2007, 09:11:47
Melodi- Tingull... i perpunuar,i komponuar.Ke zerin melodik- -ze i embel  ;)


Perballoj-...

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#89 ne: 29-03-2007, 11:39:09
Perballoj - I'a arrij. Ose Perballoj - Kaloj.

Fjala ime: Plage.

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#90 ne: 18-04-2007, 21:18:48
Plage - Gjak. Ose Plage - Vend i Semure. Pse Plage - Dhimbje.

Fjala e re: Programim.

 • Postime: 1610
 • Gjinia: Femer
CrYsTaL TeaRs
#91 ne: 19-04-2007, 19:12:38
Programim - Televizor


Shampo..

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#92 ne: 19-04-2007, 23:24:36
Shampo - Sapun. Ose Shampo - Sapun Leng. ;)

Fjala ime: Perqafim.

 • Postime: 1610
 • Gjinia: Femer
CrYsTaL TeaRs
#93 ne: 21-04-2007, 07:14:26
Perqafim - Dashuri

Sandale...

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#94 ne: 25-04-2007, 13:26:59
Sandale - nallane. :D
S'janë bash njëjtë por të përafërta.

Patika?
Capkenja
#95 ne: 28-04-2007, 09:30:19
patike-Shapka i themi ne nga anet tona ose elbasanllinjte i thote tafte ahahaah (sa kam qeshur kur e kam degjuar per here te pare )


fjala ime buzekuq-

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#96 ne: 28-04-2007, 10:20:33
Buzëkuq - karmin. :P

Çapkën? :P
Capkenja
#97 ne: 28-04-2007, 10:27:16
Capkene-tip i hedhur

Fjala ime llokum me arra :D

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#98 ne: 28-04-2007, 12:05:12
Llokum me Arra - Gurabije me Arra. S'jane njesoj por qe te dyja treten ne goje dhe qe te dyja jane bere me miell dhe shqer pluhur. :)

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#99 ne: 28-04-2007, 12:05:44
Ah harrova fjalen time: Histori.
 

Zbulo fjalën !

Nisur nga melody

Postimi i fundit 07-12-2007, 10:54:54
nga SteriOtipi B
Gjeje fjalen..

Nisur nga BESIM

Postimi i fundit 04-10-2010, 12:56:00
nga ·÷±±÷·‡±: Adrenalina :±‡
gjeje fjalën

Nisur nga notorious

Postimi i fundit 29-11-2007, 08:06:17
nga Elegance
Transformoni fjalen ne nje fjale tjeter....

Nisur nga stalion

Postimi i fundit 07-12-2007, 21:07:47
nga ibraim
Plotsoje fjalen e urtë...!

Nisur nga i huaj

Postimi i fundit 20-06-2019, 23:04:26
nga Parloté