×

Emra sendesh...

· 243 · 6017

Emra sendesh...

· 243 · 6017

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#100 ne: 16-11-2010, 20:21:46
sheleg  :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#101 ne: 16-11-2010, 20:24:02
dash
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1436
 • Gjinia: Mashkull
DiniL
#102 ne: 16-11-2010, 20:26:08
Mushtjerre lol
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#103 ne: 16-11-2010, 20:27:06
eshte

meshtjerre por pranohet dhe kabim :P

 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#104 ne: 16-11-2010, 20:27:19
kec
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1436
 • Gjinia: Mashkull
DiniL
#105 ne: 16-11-2010, 20:29:16
eshte

meshtjerre por pranohet dhe kabim :P


Nga zona ime i thone mushtjerre :D

emer sendi: Banka  :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#106 ne: 16-11-2010, 20:30:07
Nga zona ime i thone mushtjerre :D


pse vlla nga tragjasi je LOL LOL
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#107 ne: 16-11-2010, 20:33:47
Legen :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#108 ne: 16-11-2010, 20:35:15
je vete :P LOL
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1436
 • Gjinia: Mashkull
DiniL
#109 ne: 16-11-2010, 20:36:12
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1436
 • Gjinia: Mashkull
DiniL
#110 ne: 16-11-2010, 20:37:13
Jo te keqen vllai nga diku tjeter me kupton ti mua LOL
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#111 ne: 16-11-2010, 20:38:29
Jo te keqen vllai nga diku tjeter me kupton ti mua LOL

epo po sje nga tragjasi nga Dukati je se ata te cajne koken me gure :P LOL
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1436
 • Gjinia: Mashkull
DiniL
#112 ne: 16-11-2010, 20:40:49
epo po sje nga tragjasi nga Dukati je se ata te cajne koken me gure :P LOL
Bravo qetsori, e liruan LOL

Jam midis vlores e tepelenes ;)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#113 ne: 16-11-2010, 20:42:04
fiks nga Benca me dole :P LOL
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1436
 • Gjinia: Mashkull
DiniL
#114 ne: 16-11-2010, 20:43:19
fiks nga Benca me dole :P LOL

Sa ja thua per gjeografi :P
Me erdhi ne mend nje emer tjeter sendi: Goma :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#115 ne: 16-11-2010, 20:45:42
jo po nga kurveleshi :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#116 ne: 16-11-2010, 20:46:15
mallakaster apo memaliaj :P

lapsi
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#117 ne: 16-11-2010, 20:49:40
kelcyr    kazan  :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#118 ne: 16-11-2010, 20:51:19
cne kelcyra  midis vlores e tepelenes .... kelcyra eshte midis tepelenes e permetit

raki
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1436
 • Gjinia: Mashkull
DiniL
#119 ne: 16-11-2010, 20:52:17
Eshte emer i komplikuar :P

Edhe makina quhet send :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#120 ne: 16-11-2010, 20:53:16
rruga

epo Kuc pra LOL
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#121 ne: 16-11-2010, 20:55:45
shkopin  qenit  :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1436
 • Gjinia: Mashkull
DiniL
#122 ne: 16-11-2010, 20:58:28
rruga

epo Kuc pra LOL
Shko shejtan LOL
Ti me duket se dole mbese ne kuc lol :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#123 ne: 16-11-2010, 21:04:32
cekic
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1436
 • Gjinia: Mashkull
DiniL
#124 ne: 16-11-2010, 21:08:54
Kusi
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super