×

FILMA SHQIPTAR..:)

FILMA SHQIPTAR..:)

· 54 · 2926

 • Postime: 411
 • Gjinia: Femer
·÷±±÷·‡±: Adrenalina :±‡
#25 ne: 06-10-2010, 00:52:11
Nentori i dyte ne krevat  :engjell:

 • Postime: 3779
 • Gjinia: Femer
Misss
#26 ne: 06-10-2010, 00:54:17
Koncerti 36' ne krevat posi! LOL
ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ
#27 ne: 06-10-2010, 00:55:32
Koncerti 36' ne krevat posi! LOL

Hahahaha...

Sherimi i plageve... ne krevat sigurisht... LOL

 • Postime: 411
 • Gjinia: Femer
·÷±±÷·‡±: Adrenalina :±‡
#28 ne: 06-10-2010, 00:59:30
Kapedani me missin ne krevat .  LOL
ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ
#29 ne: 06-10-2010, 01:03:49
Cuca e maleve dhe Komisari i drites ne renie te lire... :D

 • Postime: 411
 • Gjinia: Femer
·÷±±÷·‡±: Adrenalina :±‡
#30 ne: 06-10-2010, 01:11:19
Shirat e vjeshtes ne krevat .  :)

 • Postime: 3779
 • Gjinia: Femer
Misss
#31 ne: 06-10-2010, 01:13:38
Kapedani me missin ne krevat . 

Jalla kur te me shohe mua ai.....vrap ne krevat! LOL
Rrugicat qe kerkonin.....krevat! LOL
ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ
#32 ne: 06-10-2010, 01:16:44
Jalla kur te me shohe mua ai.....vrap ne krevat! LOL

Xha milooooooooo.... ahahahaha LOL


Flutra ne kabinen e Tomes...  :D

 • Postime: 411
 • Gjinia: Femer
·÷±±÷·‡±: Adrenalina :±‡
#33 ne: 06-10-2010, 01:29:18
Vensimi ne krevat ,.,

 • Postime: 3779
 • Gjinia: Femer
Misss
#34 ne: 06-10-2010, 01:34:09
Zonja nga krevati i qytetit! LOL

 • Postime: 411
 • Gjinia: Femer
·÷±±÷·‡±: Adrenalina :±‡
#35 ne: 06-10-2010, 01:37:23
Apasionata ne krevat .  ;)
ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ
#36 ne: 06-10-2010, 01:40:16
Ne shtepine tone ka krevat :D

 • Postime: 411
 • Gjinia: Femer
·÷±±÷·‡±: Adrenalina :±‡
#37 ne: 06-10-2010, 01:41:47
Liri a vdekje ne krevat .
ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ
#38 ne: 06-10-2010, 01:44:14
Mengjese lufte ne krevat.... hahahahahahahaaaa.. .. LOL

 • Postime: 27110
 • Gjinia: Mashkull
Berni
#39 ne: 06-10-2010, 01:47:41
Shoku yne tili ne dyshek  :D

Se kuptoj per ca duhet kjo fjala krevat mrapa??

 • Postime: 411
 • Gjinia: Femer
·÷±±÷·‡±: Adrenalina :±‡
#40 ne: 06-10-2010, 01:48:00
Perralle nga e kaluara ne krevat.

 • Postime: 411
 • Gjinia: Femer
·÷±±÷·‡±: Adrenalina :±‡
#41 ne: 06-10-2010, 01:49:17
Asgje nuk harrohet ne krevat .  :P

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#42 ne: 06-10-2010, 14:14:04
dasma e sakos  ->  te lokali myzos ne laprak :P

 • Postime: 411
 • Gjinia: Femer
·÷±±÷·‡±: Adrenalina :±‡
#43 ne: 06-10-2010, 14:17:14
Me hapin e shokeve ne krevat .  :)

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#44 ne: 06-10-2010, 14:22:04
koha nuk pret    -> per   ne krevat :P

 • Postime: 411
 • Gjinia: Femer
·÷±±÷·‡±: Adrenalina :±‡
#45 ne: 06-10-2010, 14:26:59
Partizani i vogel Velo ne krevat .  :)

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#46 ne: 06-10-2010, 16:24:05
dollia e dasmes time  ->  cmu desh mu martohem thuj :P

 • Postime: 411
 • Gjinia: Femer
·÷±±÷·‡±: Adrenalina :±‡
#47 ne: 06-10-2010, 19:58:50
Nje vonese e vogel ne krevat .  ;)

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#48 ne: 06-10-2010, 20:09:03
nje leter nga fshati   ->-   per ty adrenalina  :)

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#49 ne: 06-10-2010, 21:31:46
nusja dhe shtetrrethimi  -> ne krevat