×

Post reply

Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Cfare gjuhe flasin shqiptaret?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: erlehta
« ne: 16-06-2019, 12:08:14 »

Ata ishin 4
Postuar nga: Nore
« ne: 06-06-2011, 21:41:08 »

une dhe ti me ni krevat :D
Postuar nga: BabyGirlⓋⓛⓅ
« ne: 06-06-2011, 19:46:53 »

Njeriu i mire
Postuar nga: Nore
« ne: 06-10-2010, 22:03:15 »

nje djale dhe nje vajze  ->  ne krevat
Postuar nga: Nore
« ne: 06-10-2010, 21:31:46 »

nusja dhe shtetrrethimi  -> ne krevat
Postuar nga: Nore
« ne: 06-10-2010, 20:09:03 »

nje leter nga fshati   ->-   per ty adrenalina  :)
Postuar nga: ·÷±±÷·‡±: Adrenalina :±‡
« ne: 06-10-2010, 19:58:50 »

Nje vonese e vogel ne krevat .  ;)
Postuar nga: Nore
« ne: 06-10-2010, 16:24:05 »

dollia e dasmes time  ->  cmu desh mu martohem thuj :P
Postuar nga: ·÷±±÷·‡±: Adrenalina :±‡
« ne: 06-10-2010, 14:26:59 »

Partizani i vogel Velo ne krevat .  :)
Postuar nga: Nore
« ne: 06-10-2010, 14:22:04 »

koha nuk pret    -> per   ne krevat :P