×

Fjale me Asocim.

· 497 · 36461

Fjale me Asocim.

· 497 · 36461

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#25 ne: 01-03-2007, 05:17:39
Mustaqe - Ashpersi.

Fjala ime: Gogel.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#26 ne: 01-03-2007, 15:06:26
Vogëlushe.  :D

Gazetë.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#27 ne: 01-03-2007, 16:06:47
Gazete - fjalekryq.

Fjala Ime: Qepe.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#28 ne: 01-03-2007, 16:22:53
Qepë - lot. :D

Kryq?
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Mashkull
Syrgjyn
#29 ne: 01-03-2007, 17:59:49
Vampir. :P

Shpulle?
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#30 ne: 01-03-2007, 21:22:41
Faqe. :D

I kuq?
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super
Capkenja
#31 ne: 02-03-2007, 01:18:36
flamur:)-pergjigja
kollombishte -fjala ime
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#32 ne: 02-03-2007, 02:03:41
Kollombishte - kolpo.

Fjala Ime: I/e qelbur.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#33 ne: 02-03-2007, 02:35:30
I/e neveritshme. :D

Fjala ime: emër.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#34 ne: 02-03-2007, 04:46:25
Emer - i shquar.
Emer - mbiemer.
Emer - i padegjuar.
Emer - fytyre.

Fjala ime: Kungull.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#35 ne: 02-03-2007, 12:41:38
Farë.

Fjala ime: shkollë.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#36 ne: 02-03-2007, 17:31:52
Shkolle - klase.
Shkolle - mesues.
Shkolle - provim.
Shkolle - nxenes.
Shkolle - godine.
Shkolle - mature.

Fjala Ime: Perkedhelje.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super
Capkenja
#37 ne: 02-03-2007, 19:04:49
perkedhelje-ndenjash,me duar
fjala ime-ngacmim
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#38 ne: 02-03-2007, 19:39:40
Ngacmim? - Eksitim.

Gërvishtje? - ...

P. S. më duhet ta them por të mos më bërtasë njeri se......Eleganca është shumë e zonja. :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#39 ne: 02-03-2007, 22:08:16
Ngacmim? - Eksitim.

Gërvishtje? - ...

P. S. më duhet ta them por të mos më bërtasë njeri se...
...Eleganca është shumë e zonja. :D

Gervishtje - seksuale.
Gervishtje - ne qafe.
Gervishtje - kafshim.
Gervishtje - e prekur.
Gervishtje - plage.
Gervishtje - gjak. etj. etj.

P.S. Flmd per komplimentin Lumlumi, po perse qenkam kaq e zonja une njehere?! Flmd gjithsesi.


Fjala ime: Ngjyrat. (Uhhhhhhhh ka shuuuuuuuume me kete. ;))
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super
Capkenja
#40 ne: 02-03-2007, 22:19:42
Ngjyra-bojqielli kaq per mua mjafton se dua cdo gje qe eshte bojqielli(Detin,qiellin,syte bojqielli etj..)
Ngjyre tutkalli dhe kete e kam fiksim

Nga une-coroditje..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#41 ne: 02-03-2007, 23:43:38
Çoroditje? Degjenerim. :)

P. S. Sepse po gjen shumë asociacione. :)
E për shumëçka tjetër po s'po flas se mos po vjen Lisa e më bërtet. :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super
Capkenja
#42 ne: 03-03-2007, 01:33:52
ku eshte fjala :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#43 ne: 03-03-2007, 07:26:14
Ngjyrat - Piktura.
Ngjyrat - Pelhura.
Ngjyrat - Vizatimi.
Ngjyrat - Piktori.
Ngjyrat - e Kuqe.
Ngjyrat - Bardh e Zi.
Ngjyrat - Fotografi.
Ngjyrat - Bojerat.
Ngjyrat - Kafe.
Ngjyrat - Lejla.
Ngjyrat - Blu.
Ngjyrat - Lapsi. etj. etj. (Te thashe qe me "ngjyrat" mund te gjesh shuuuuuuuuume fjale dhe per Lisen mos ki gajle, po he.)

Meqe ti nuk the nje fjale te re, vazhdojme me fjalen "degjenerim", si thua, meqe e gjete per fjalen "coroditje"?!

Atehere: Degjenerim.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 22182
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#44 ne: 03-03-2007, 10:41:50
Degjenerim - Perendim :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#45 ne: 03-03-2007, 12:14:06
Harrova unë, harroi dhe Maksi, kështu që... po vazhdoj unë.

Gjeneratë?
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#46 ne: 03-03-2007, 22:51:04
Gjenerate - te rinj.
Gjenerate - dekade.
Gjenerate - brez.
Gjenerate - pleqeri.
Gjenerate - pasuri.

Fjala ime: Perdhunim.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2658
 • Gjinia: Mashkull
Lumlumi
#47 ne: 03-03-2007, 23:17:17
Përdhunim? Imponim.

Kofshë?
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 5966
SmiLey
#48 ne: 04-03-2007, 00:48:49
kofshe - pule
kofshe - gjeli
kofshe - e majme
kofshe - e bute
kofshe - seksi
kofshe - e bardhe
kofshe - leshatore
LOL

pickim? :P

 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#49 ne: 04-03-2007, 06:53:59
Pickim - nxirje.
Pickim - seks.
Pickim - gudulisje.
Pickim - dashuri.
Pickim - seksual.
Pickim - plage.
Pickim - dhimbje.

Fjala ime (per hater te SmiLey-t): E Buzeqeshur.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super