×

Fjale me Rime.

· 6042 · 127918

Fjale me Rime.

· 6042 · 127918

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
ne: 30-08-2007, 04:35:11
Atehere njeri prej nesh thote nje fjale dhe ai qe pason thote nje fjale qe rimon me fjalen parashtruese. Normale si te lere rimen duhet te lere edhe nje fjale te re, ne menyre qe anetari pasardhes te kete se ke fjale te re te rimoje.

Pra, le te gjejme Rimat e fjaleve ketu. ;)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#1 ne: 30-08-2007, 04:35:35
Ja nje shembull: Sapun - Majmun. :d
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#2 ne: 30-08-2007, 04:36:25
Meqe une e hapa temen po filloj edhe 'lojen' e para. Une do te them fjalen, ju gjeni nje fjale qe rimon me kete pra (dhe pastaj lini fjalen tuaj ;).)

Fjala ime: Legen.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1615
 • Gjinia: Femer
CrYsTaL TeaRs
#3 ne: 30-08-2007, 05:05:00
Legen - Flen


Fjala ime: Celular....


P.S. Elegance, urime për temem.. po me pëlqen  :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1469
 • Gjinia: Mashkull
sensitiv
#4 ne: 30-08-2007, 09:20:45
 celular-strumbullar

kashtë-
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1443
 • Gjinia: Femer
Englishbee
#5 ne: 30-08-2007, 12:11:55
Atëherë njeri prej nesh thotë një fjale dhe ai qe pason thotë një fjale qe rimon me fjalën parashtruese. Normale si te lere rimen duhet te lere edhe një fjale te re, ne mënyrë qe anëtari pasardhës te këtë se ke fjale te re te rimoje.

Pra, le të gjejmë Rimat e fjalëve këtu. ;)

Kashte- e lashtë

P.S. Të lumte Elegance, me pëlqen shumë tema sepse me pëlqen te rimoj shumë! ;)

Det-
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4134
Charlie
#6 ne: 30-08-2007, 12:22:11
Mbet :D


Lule -
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1443
 • Gjinia: Femer
Englishbee
#7 ne: 30-08-2007, 12:29:50
Lule- pule.

Fletë-
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#8 ne: 30-08-2007, 13:32:16
Fletë - Bletë  ;)

Punishte -
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1469
 • Gjinia: Mashkull
sensitiv
#9 ne: 30-08-2007, 14:43:57
 punishte- ahurishte.

      simite-
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#10 ne: 30-08-2007, 15:17:07
Simite - Arrite.


Fjala ime: Gjinkalle.


P.S. Faleminderit te Gjiutheve dhe Ejani te Luajme Rimat. :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1615
 • Gjinia: Femer
CrYsTaL TeaRs
#11 ne: 30-08-2007, 16:09:15
Gjinkalle - Shkalle


Fjala ime: Muhabet
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#12 ne: 30-08-2007, 16:15:10
Muhabet - Alamet.

Fjala ime: Mehalle.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1443
 • Gjinia: Femer
Englishbee
#13 ne: 30-08-2007, 18:44:10
Mehalle- Gjinkalle

Pse-
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3103
 • Gjinia: Femer
Belinaa
#14 ne: 30-08-2007, 23:07:52
Pse-Sepse

Era
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#15 ne: 30-08-2007, 23:16:16
Era - Ferra.


Fjala ime: Konflikt.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3103
 • Gjinia: Femer
Belinaa
#16 ne: 30-08-2007, 23:45:35
Konflikt-Delikt

Fjala ime:Lojë.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12210
Lefter
#17 ne: 31-08-2007, 00:49:40
Loje-GojeFjala ime:Mulli
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1615
 • Gjinia: Femer
CrYsTaL TeaRs
#18 ne: 31-08-2007, 01:38:02
Mulli - Ushtri


Fjala ime: Libër
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#19 ne: 31-08-2007, 07:31:53
Liber - Pjeper. (Nuk vete tamam-tamam por eshte afer. ;))

Fjala ime: Mesim.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3103
 • Gjinia: Femer
Belinaa
#20 ne: 31-08-2007, 12:56:37
Mesim-Fiksim


Fjala ime:Shkrim
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#21 ne: 31-08-2007, 13:58:10
shkrim - lexim


zemerim -
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3103
 • Gjinia: Femer
Belinaa
#22 ne: 31-08-2007, 14:24:15
zemerim-festim

Fjala ime:Druri
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer
Elegance
#23 ne: 31-08-2007, 15:14:04
Druri - Pruri.

Fjala ime: Kasolle.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1443
 • Gjinia: Femer
Englishbee
#24 ne: 31-08-2007, 16:05:32
Kasolle- Njolle

Bariu-
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super