×
Hyrja
Profili

Fjale me Rime.

Fjale me Rime.

· 6042 · 133396

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer

#700 ne: 06-11-2007, 16:38:11
Flirt - Blir.

Fjala ime: Damar.

 • Postime: 1443
 • Gjinia: Femer

#701 ne: 06-11-2007, 18:34:13
Damar- Kandar

Fjala ime: Degjo

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer

#702 ne: 06-11-2007, 19:17:33
Degjo - Pergjo.

Fjala ime: Buzeqesh.

 • Postime: 1608
 • Gjinia: Femer

#703 ne: 06-11-2007, 19:32:56
Buzeqesh - Pershesh


Fjala ime: Pupla  :P

 • Postime: 3096
 • Gjinia: Femer

#704 ne: 06-11-2007, 20:44:22
Pupla-Pula

Fjala ime:Bashke

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#705 ne: 06-11-2007, 21:00:24
bashke-jashte

fjala ime: fryme

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer

#706 ne: 07-11-2007, 06:46:36
Fryme - Bryme.

Fjala ime: Skulpt.

 • Postime: 1460

#707 ne: 07-11-2007, 16:10:09
Skulpt - Kult

Pulp - ??????

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#708 ne: 07-11-2007, 16:50:58
pulp-ulk

fjala ime: levozhge

 • Postime: 1460

#709 ne: 07-11-2007, 16:58:52
Levozhge - Gozhde

Hartim - ???????

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#710 ne: 07-11-2007, 17:02:37
pershendetje ulk...

hartim-perkthim

fjala ime: qas

 • Postime: 1443
 • Gjinia: Femer

#711 ne: 07-11-2007, 18:43:38
Qas- Ngas

Fjala ime: Njoftime

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#712 ne: 07-11-2007, 20:48:35
njoftime-pajtime

fjala ime; dhe

 • Postime: 1460

#713 ne: 08-11-2007, 13:58:48
Dhe - Qe
plevice-?

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#714 ne: 08-11-2007, 14:46:03
plevice-magarice :D


fjala ime:  ustallek

 • Postime: 1443
 • Gjinia: Femer

#715 ne: 08-11-2007, 17:44:19
Ustallek- Maskarallek

Fjala ime: Shiko

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#716 ne: 08-11-2007, 18:15:03
shiko- meso

fjala ime: tenje

 • Postime: 1460

#717 ne: 09-11-2007, 12:09:11
tenje - penje

paranoje - ????

 • Postime: 1443
 • Gjinia: Femer

#718 ne: 09-11-2007, 12:14:12
Paranoje- Toje :P

Fjala ime: Ujk

 • Postime: 1460

#719 ne: 09-11-2007, 12:28:35
Ujk - Gjithkujt

gjithsesi - ????

 • Postime: 1443
 • Gjinia: Femer

#720 ne: 09-11-2007, 12:35:49
Gjithsesi- Seksi :P

Fjala ime: Spango

 • Postime: 1460

#721 ne: 09-11-2007, 12:38:00
Spango - Bilardo

Stoik - ????????

 • Postime: 1443
 • Gjinia: Femer

#722 ne: 09-11-2007, 12:40:07
Stoik- Lirik

Fjala ime: Paruke

 • Postime: 1460

#723 ne: 09-11-2007, 13:14:32
Paruke - Taketuke

Banane - ?????

#724 ne: 09-11-2007, 13:59:52
Banane-Hajvane.  fjala ime. karabushe??

Temat e fundit