×
Hyrja
Profili

Fjale me Rime.

Fjale me Rime.

· 6042 · 133349

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer

ne: 30-08-2007, 04:35:11
Atehere njeri prej nesh thote nje fjale dhe ai qe pason thote nje fjale qe rimon me fjalen parashtruese. Normale si te lere rimen duhet te lere edhe nje fjale te re, ne menyre qe anetari pasardhes te kete se ke fjale te re te rimoje.

Pra, le te gjejme Rimat e fjaleve ketu. ;)

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer

#1 ne: 30-08-2007, 04:35:35
Ja nje shembull: Sapun - Majmun. :d

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer

#2 ne: 30-08-2007, 04:36:25
Meqe une e hapa temen po filloj edhe 'lojen' e para. Une do te them fjalen, ju gjeni nje fjale qe rimon me kete pra (dhe pastaj lini fjalen tuaj ;).)

Fjala ime: Legen.

 • Postime: 1608
 • Gjinia: Femer

#3 ne: 30-08-2007, 05:05:00
Legen - Flen


Fjala ime: Celular....


P.S. Elegance, urime për temem.. po me pëlqen  :)

 • Postime: 1469
 • Gjinia: Mashkull

#4 ne: 30-08-2007, 09:20:45
 celular-strumbullar

kashtë-

 • Postime: 1443
 • Gjinia: Femer

#5 ne: 30-08-2007, 12:11:55
Atëherë njeri prej nesh thotë një fjale dhe ai qe pason thotë një fjale qe rimon me fjalën parashtruese. Normale si te lere rimen duhet te lere edhe një fjale te re, ne mënyrë qe anëtari pasardhës te këtë se ke fjale te re te rimoje.

Pra, le të gjejmë Rimat e fjalëve këtu. ;)

Kashte- e lashtë

P.S. Të lumte Elegance, me pëlqen shumë tema sepse me pëlqen te rimoj shumë! ;)

Det-

 • Postime: 4261

#6 ne: 30-08-2007, 12:22:11
Mbet :D


Lule -

 • Postime: 1443
 • Gjinia: Femer

#7 ne: 30-08-2007, 12:29:50
Lule- pule.

Fletë-

 • Postime: 6970
 • Gjinia: Femer

#8 ne: 30-08-2007, 13:32:16
Fletë - Bletë  ;)

Punishte -

 • Postime: 1469
 • Gjinia: Mashkull

#9 ne: 30-08-2007, 14:43:57
 punishte- ahurishte.

      simite-

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer

#10 ne: 30-08-2007, 15:17:07
Simite - Arrite.


Fjala ime: Gjinkalle.


P.S. Faleminderit te Gjiutheve dhe Ejani te Luajme Rimat. :)

 • Postime: 1608
 • Gjinia: Femer

#11 ne: 30-08-2007, 16:09:15
Gjinkalle - Shkalle


Fjala ime: Muhabet

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer

#12 ne: 30-08-2007, 16:15:10
Muhabet - Alamet.

Fjala ime: Mehalle.

 • Postime: 1443
 • Gjinia: Femer

#13 ne: 30-08-2007, 18:44:10
Mehalle- Gjinkalle

Pse-

 • Postime: 3096
 • Gjinia: Femer

#14 ne: 30-08-2007, 23:07:52
Pse-Sepse

Era

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer

#15 ne: 30-08-2007, 23:16:16
Era - Ferra.


Fjala ime: Konflikt.

 • Postime: 3096
 • Gjinia: Femer

#16 ne: 30-08-2007, 23:45:35
Konflikt-Delikt

Fjala ime:Lojë.

 • Postime: 12234

#17 ne: 31-08-2007, 00:49:40
Loje-GojeFjala ime:Mulli

 • Postime: 1608
 • Gjinia: Femer

#18 ne: 31-08-2007, 01:38:02
Mulli - Ushtri


Fjala ime: Libër

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer

#19 ne: 31-08-2007, 07:31:53
Liber - Pjeper. (Nuk vete tamam-tamam por eshte afer. ;))

Fjala ime: Mesim.

 • Postime: 3096
 • Gjinia: Femer

#20 ne: 31-08-2007, 12:56:37
Mesim-Fiksim


Fjala ime:Shkrim

 • Postime: 6970
 • Gjinia: Femer

#21 ne: 31-08-2007, 13:58:10
shkrim - lexim


zemerim -

 • Postime: 3096
 • Gjinia: Femer

#22 ne: 31-08-2007, 14:24:15
zemerim-festim

Fjala ime:Druri

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer

#23 ne: 31-08-2007, 15:14:04
Druri - Pruri.

Fjala ime: Kasolle.

 • Postime: 1443
 • Gjinia: Femer

#24 ne: 31-08-2007, 16:05:32
Kasolle- Njolle

Bariu-

Temat e fundit