×

Fjale Shqip...me shume se 10 shkronja

· 120 · 3716

Fjale Shqip...me shume se 10 shkronja

· 120 · 3716

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
ne: 21-12-2010, 23:33:15
Fishekzjarret..
 • M'pelqe x 1
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2848
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#1 ne: 27-12-2010, 10:29:54
domosdoshmerisht ( 14 shkronja :D )

pa te shohim do gjeni ndonje me te gjate :D :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 121
 • Gjinia: Femer
LamiA
#2 ne: 27-12-2010, 10:36:56
mrrekullueshme
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#3 ne: 27-12-2010, 14:11:13
kooperativistja  :P me 15 shkronja tani gjeni ju me 16  :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1498
Zara
#4 ne: 27-12-2010, 14:15:11
otorinolaringologji

18 shkronja..... :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#5 ne: 27-12-2010, 16:27:29
komplimente  :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2848
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#6 ne: 28-12-2010, 09:09:10
Dermatovenerologjia (18 shkronja) :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2848
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#7 ne: 28-12-2010, 09:11:25
ose gastroenterologjia

 por per mendimin tim te mos i futemi mjeksise se ato jane fjale latinisht dhe jo shqip, e mund te gjejme dhe me 20 shkronja e siper por meqe tema eshte mbi 10 por fjale shqipatre mendoj ti permbahemi temes.

si thoni?
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2848
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#8 ne: 28-12-2010, 09:16:12
Zevendeskryeministe r (20 germa)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2848
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#9 ne: 28-12-2010, 09:22:28
Antikushtetueshmeri sht (22 germa)

Revolucionarizimeve .

Thashethemexheshka.

Elektromagnetivitet it:D :D sdo gjeni me te gjata se keto :D e sa ti shkruaja disa here i thashe te gjitha njekohesisht :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 541
 • Gjinia: Mashkull
Hektori
#10 ne: 28-12-2010, 09:30:51
 Meteorologjia
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 121
 • Gjinia: Femer
LamiA
#11 ne: 28-12-2010, 09:42:46
Makroekonomia...:P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#12 ne: 28-12-2010, 17:22:01
intelektual :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 121
 • Gjinia: Femer
LamiA
#13 ne: 29-12-2010, 08:47:50
trashigimi
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#14 ne: 29-12-2010, 19:57:19
shtatexhuxhat  :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 541
 • Gjinia: Mashkull
Hektori
#15 ne: 31-12-2010, 09:27:36
  Serioziteti
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#16 ne: 31-12-2010, 15:32:10
sinqeriteti
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2848
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#17 ne: 04-01-2011, 11:31:07
nentembedhjete
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2166
 • Gjinia: Mashkull
skiatori
#18 ne: 04-01-2011, 11:35:47
pergjithesisht
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#19 ne: 04-01-2011, 13:16:13
Atdhetarizem
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2848
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#20 ne: 06-01-2011, 08:30:15
ATDHEDASHURIA
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2166
 • Gjinia: Mashkull
skiatori
#21 ne: 06-01-2011, 10:41:48
transparente
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#22 ne: 06-01-2011, 17:14:56
frigoriferi
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2848
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#23 ne: 09-01-2011, 19:47:41
Lavastovilja
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2848
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#24 ne: 10-01-2011, 09:41:42
gjeneratori
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super