×
Hyrja
Profili

Fjale Shqip...me shume se 10 shkronja

Fjale Shqip...me shume se 10 shkronja

· 120 · 5265

 • Postime: 3548
 • Gjinia: Mashkull

ne: 21-12-2010, 23:33:15
Fishekzjarret..

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer

#1 ne: 27-12-2010, 10:29:54
domosdoshmerisht ( 14 shkronja :D )

pa te shohim do gjeni ndonje me te gjate :D :P

 • Postime: 121
 • Gjinia: Femer

#2 ne: 27-12-2010, 10:36:56
mrrekullueshme

 • Postime: 3548
 • Gjinia: Mashkull

#3 ne: 27-12-2010, 14:11:13
kooperativistja  :P me 15 shkronja tani gjeni ju me 16  :)

 • Postime: 1498

#4 ne: 27-12-2010, 14:15:11
otorinolaringologji

18 shkronja..... :P

 • Postime: 3548
 • Gjinia: Mashkull

#5 ne: 27-12-2010, 16:27:29
komplimente  :)

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer

#6 ne: 28-12-2010, 09:09:10
Dermatovenerologjia (18 shkronja) :P

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer

#7 ne: 28-12-2010, 09:11:25
ose gastroenterologjia

 por per mendimin tim te mos i futemi mjeksise se ato jane fjale latinisht dhe jo shqip, e mund te gjejme dhe me 20 shkronja e siper por meqe tema eshte mbi 10 por fjale shqipatre mendoj ti permbahemi temes.

si thoni?

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer

#8 ne: 28-12-2010, 09:16:12
Zevendeskryeministe r (20 germa)

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer

#9 ne: 28-12-2010, 09:22:28
Antikushtetueshmeri sht (22 germa)

Revolucionarizimeve .

Thashethemexheshka.

Elektromagnetivitet it:D :D sdo gjeni me te gjata se keto :D e sa ti shkruaja disa here i thashe te gjitha njekohesisht :D

 • Postime: 541
 • Gjinia: Mashkull

#10 ne: 28-12-2010, 09:30:51
 Meteorologjia

 • Postime: 121
 • Gjinia: Femer

#11 ne: 28-12-2010, 09:42:46
Makroekonomia...:P

 • Postime: 3548
 • Gjinia: Mashkull

#12 ne: 28-12-2010, 17:22:01
intelektual :)

 • Postime: 121
 • Gjinia: Femer

#13 ne: 29-12-2010, 08:47:50
trashigimi

 • Postime: 3548
 • Gjinia: Mashkull

#14 ne: 29-12-2010, 19:57:19
shtatexhuxhat  :)

 • Postime: 541
 • Gjinia: Mashkull

#15 ne: 31-12-2010, 09:27:36
  Serioziteti

 • Postime: 3548
 • Gjinia: Mashkull

#16 ne: 31-12-2010, 15:32:10
sinqeriteti

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer

#17 ne: 04-01-2011, 11:31:07
nentembedhjete

 • Postime: 2166
 • Gjinia: Mashkull

#18 ne: 04-01-2011, 11:35:47
pergjithesisht

 • Postime: 3548
 • Gjinia: Mashkull

#19 ne: 04-01-2011, 13:16:13
Atdhetarizem

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer

#20 ne: 06-01-2011, 08:30:15
ATDHEDASHURIA

 • Postime: 2166
 • Gjinia: Mashkull

#21 ne: 06-01-2011, 10:41:48
transparente

 • Postime: 3548
 • Gjinia: Mashkull

#22 ne: 06-01-2011, 17:14:56
frigoriferi

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer

#23 ne: 09-01-2011, 19:47:41
Lavastovilja

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer

#24 ne: 10-01-2011, 09:41:42
gjeneratori

Temat e fundit