×
Hyrja
Profili

Gjeje fjalen..

Gjeje fjalen..

· 270 · 20415

 • Postime: 1609

ne: 17-03-2005, 16:28:02
shenon germat te ndara dhe te perziera, me paramendim te ndonje fjale..

shemb.   t e r y z i   --   zeriyt


« Editimi i fundit: 28-09-2010, 12:19:38 nga M A X »

 • Postime: 1609

#1 ne: 17-03-2005, 16:28:09

a h o z d v

 • Postime: 420
 • Gjinia: Mashkull

#2 ne: 17-03-2005, 16:39:52
vazhdo

 • Postime: 1609

#3 ne: 17-03-2005, 16:42:26
e h o n s

ps. duhet lene fjale me germa te ndara dhe te perziera..  ;)

 • Postime: 420
 • Gjinia: Mashkull

#4 ne: 17-03-2005, 16:45:44
sheno

r o m u t s i f

 • Postime: 1609

#5 ne: 17-03-2005, 16:52:29
forumist


k u r b u

 • Postime: 420
 • Gjinia: Mashkull

#6 ne: 17-03-2005, 17:01:28
bukur

a t i l i e r i n

 • Postime: 1609

#7 ne: 17-03-2005, 17:10:37
(thuaje, se nuk e gjej dot :-[)

 • Postime: 420
 • Gjinia: Mashkull

#8 ne: 17-03-2005, 17:16:15
 :D :D >< >< >< :hahaha :hahaha

ilirianet

jegin

 • Postime: 420
 • Gjinia: Mashkull

#9 ne: 17-03-2005, 17:18:27
( po me te medha dhe me theks tek i-ja )

 • Postime: 1609

#10 ne: 17-03-2005, 17:21:15
(per zotin fjalen ILIRIANET doja ta thoja, po thash mund te jete gabim :P..nejse)


gjeni

s d r n y e h

 • Postime: 420
 • Gjinia: Mashkull

#11 ne: 17-03-2005, 17:28:53
 <> <> <>

ndryshe

resep

 • Postime: 1609

#12 ne: 17-03-2005, 17:29:51
(sepse asnjeher nuk kam degjuar te thuhet ILIRIANET ;),por vetem ILIRET)

perse


j s n e e

 • Postime: 420
 • Gjinia: Mashkull

#13 ne: 17-03-2005, 17:32:56
( ilirianet ishin cunat dhe gocat e ilireve )

s u h q e j e b z e

 • Postime: 1609

#14 ne: 17-03-2005, 17:44:59
(ksaj rradhe skam idene fare...)

 • Postime: 420
 • Gjinia: Mashkull

#15 ne: 17-03-2005, 17:52:42
( thashe te te jepja nje .. )

buzeqeshje

nejse ...  b o t e d

 • Postime: 1609

#16 ne: 17-03-2005, 17:56:19
dobet


t l e e i s m h  

(une  ;))

(mfal)
« Editimi i fundit: 17-03-2005, 18:35:35 nga BESiM »

 • Postime: 420
 • Gjinia: Mashkull

#17 ne: 17-03-2005, 18:20:26
 ( shiko se mos ke harruar ndonje germe )

 • Postime: 44
 • Gjinia: Mashkull

#18 ne: 19-03-2005, 10:15:03
dobet


t l e e i s m h 

(une  ;))

(mfal)

Lehtesim

reprimseim

 • Postime: 420
 • Gjinia: Mashkull

#19 ne: 19-03-2005, 10:24:41
permiresim

s e t d i p r e n

 • Postime: 44
 • Gjinia: Mashkull

#20 ne: 19-03-2005, 10:27:05
permiresim

s e t d i p r e n

President

ndevos

 • Postime: 420
 • Gjinia: Mashkull

#21 ne: 19-03-2005, 10:33:17
vendos

glerluar

 • Postime: 44
 • Gjinia: Mashkull

#22 ne: 19-03-2005, 10:42:38
Citim nga: olsion

glerluar

rregullaahikurisr

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#23 ne: 21-03-2005, 19:37:23
Mos pahiri është I SHKRUARI?
Ose shiko a i ke mirë shkronjat. :)

 • Postime: 6975

#24 ne: 21-03-2005, 21:06:42
ah i krisur :D

Temat e fundit