×

Gjeje kodin

Gjeje kodin

· 7 · 1337

 • Postime: 2645
 • Gjinia: Mashkull
Oqeani
ne: 06-11-2010, 00:45:07
Duhet te kesh pak njohuri nga matematika, pake logjike  dhe zgjidhet problemi. Qellimi eshte ta hapni fajlin i  cili eshte i mbrojtur me nje password e qe do ta gjeni te ngarkuar me poshte :D

Provojeni :)

OK ky eshte problemi .

Nje nenpunes donte te hynte ne ndertesen ku kishte zyrene  tij te punes, por ai kishte harruar kodin hyres.
Por kishte mbajtur ne mend pese te dhena ne lidhje me ate kod si me poshte.

Numri i peste plus numri i trete jane te barabarte me katermbedhjete.
Numri i katert eshte nje me i madh se numri i dyte.
Numri i pare eshte nje me pak se dyfishi i numrit te dyte.
Numri i dyte plus numri i trete jane te barabart me dhjete.
Shuma e te peste numrave eshte e barabarte me tridhjete.

Cilet jane kete pese numra ? :D

Ata qe do te arrijne ta hapin fajlin, e shkruajne emrin e tyre ne ate fjal dhe e ngarkojne perseri kestu. Rrjedhimisht vetem ata qe ia arrijne ta hapain mund ta shofin se kush e ka gjet passwordin :D

Nje loje pak me ndryshe :)

Argetim te kendeshm !


 • Postime: 3785
 • Gjinia: Mashkull
Syrgjyn
#1 ne: 06-11-2010, 01:17:22
E hapa. ;)

 • Postime: 2645
 • Gjinia: Mashkull
Oqeani
#2 ne: 06-11-2010, 02:03:23
Bravo, bravo  ;)

(Mos e ke hap ne tjera menyra ti ?  :D ,,   po mahitem   ;)  )

 • Postime: 3785
 • Gjinia: Mashkull
Syrgjyn
#3 ne: 06-11-2010, 02:05:42
Bravo, bravo  ;)

(Mos e ke hap ne tjera menyra ti ?  :D ,,   po mahitem   ;)  )

Do që të postoj zgjidhjen? :)

 • Postime: 2645
 • Gjinia: Mashkull
Oqeani
#4 ne: 06-11-2010, 02:07:15
Jo jo,

Mos e merr parasysh ate ne kllapa, te besoj plotesisht  :)

Nje sqarim te vogel per te tjeret.

Tani shkarkone ate qe e ka ngarku Syrgjyni. ;)

 • Postime: 3785
 • Gjinia: Mashkull
Syrgjyn
#5 ne: 06-11-2010, 02:23:22
Po ta nis zgjidhjen time me MP. ;)

 • Postime: 4227
Charlie
#6 ne: 10-06-2019, 13:28:20
Edhe pse qenka e vjeter kjo teme tash e pashe dhe me beri pershtypje ai kod se si eshte :D

Ama aty ne liste vetem dy emra qenkan :D
 

Gjeje fjalen..

Nisur nga BESIM

Postimi i fundit 04-10-2010, 12:56:00
nga ·÷±±÷·‡±: Adrenalina :±‡
gjeje fjalën

Nisur nga notorious

Postimi i fundit 29-11-2007, 08:06:17
nga Elegance
GJEJE FJALEN...

Nisur nga Nore

Postimi i fundit 05-10-2010, 14:23:12
nga Nore