×

Post reply

Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: Charlie
« ne: 10-06-2019, 13:28:20 »

Edhe pse qenka e vjeter kjo teme tash e pashe dhe me beri pershtypje ai kod se si eshte :D

Ama aty ne liste vetem dy emra qenkan :D
Postuar nga: Syrgjyn
« ne: 06-11-2010, 02:23:22 »

Po ta nis zgjidhjen time me MP. ;)
Postuar nga: Oqeani
« ne: 06-11-2010, 02:07:15 »

Jo jo,

Mos e merr parasysh ate ne kllapa, te besoj plotesisht  :)

Nje sqarim te vogel per te tjeret.

Tani shkarkone ate qe e ka ngarku Syrgjyni. ;)
Postuar nga: Syrgjyn
« ne: 06-11-2010, 02:05:42 »

Bravo, bravo  ;)

(Mos e ke hap ne tjera menyra ti ?  :D ,,   po mahitem   ;)  )

Do që të postoj zgjidhjen? :)
Postuar nga: Oqeani
« ne: 06-11-2010, 02:03:23 »

Bravo, bravo  ;)

(Mos e ke hap ne tjera menyra ti ?  :D ,,   po mahitem   ;)  )
Postuar nga: Syrgjyn
« ne: 06-11-2010, 01:17:22 »

E hapa. ;)
Postuar nga: Oqeani
« ne: 06-11-2010, 00:45:07 »

Duhet te kesh pak njohuri nga matematika, pake logjike  dhe zgjidhet problemi. Qellimi eshte ta hapni fajlin i  cili eshte i mbrojtur me nje password e qe do ta gjeni te ngarkuar me poshte :D

Provojeni :)

OK ky eshte problemi .

Nje nenpunes donte te hynte ne ndertesen ku kishte zyrene  tij te punes, por ai kishte harruar kodin hyres.
Por kishte mbajtur ne mend pese te dhena ne lidhje me ate kod si me poshte.

Numri i peste plus numri i trete jane te barabarte me katermbedhjete.
Numri i katert eshte nje me i madh se numri i dyte.
Numri i pare eshte nje me pak se dyfishi i numrit te dyte.
Numri i dyte plus numri i trete jane te barabart me dhjete.
Shuma e te peste numrave eshte e barabarte me tridhjete.

Cilet jane kete pese numra ? :D

Ata qe do te arrijne ta hapin fajlin, e shkruajne emrin e tyre ne ate fjal dhe e ngarkojne perseri kestu. Rrjedhimisht vetem ata qe ia arrijne ta hapain mund ta shofin se kush e ka gjet passwordin :D

Nje loje pak me ndryshe :)

Argetim te kendeshm !