×

Gjeni Emrat e Vipave duke treguar Mbiemrin

Gjeni Emrat e Vipave duke treguar Mbiemrin

· 661 · 35493

 • Postime: 2805
 • Gjinia: Femer
Prishtinasja
#50 ne: 02-12-2005, 09:40:03
Joo  Jojo:  :)

 • Postime: 222
e dashur
#51 ne: 02-12-2005, 10:05:16
Monika Salihu

 • Postime: 2805
 • Gjinia: Femer
Prishtinasja
#52 ne: 02-12-2005, 10:37:27
jooo

 por aty afer je  ;)

 • Postime: 4227
Charlie
#53 ne: 02-12-2005, 11:05:18
Aziz Salihu  praa

 • Postime: 2805
 • Gjinia: Femer
Prishtinasja
#54 ne: 02-12-2005, 11:06:56
PO Charlie !!!! Eshte ish- bokseri Aziz Salihu !!

 • Postime: 4227
Charlie
#55 ne: 02-12-2005, 11:13:00
Tash une  Thaqi

 • Postime: 90
SexyGina
#56 ne: 04-12-2005, 00:20:46
Adelina Thaqi

 • Postime: 4227
Charlie
#57 ne: 04-12-2005, 07:34:27
 Jojo: Jojo:

 • Postime: 2805
 • Gjinia: Femer
Prishtinasja
#58 ne: 05-12-2005, 03:35:05
Hashim Thaqi ???????  ^o)  :-[

 • Postime: 4227
Charlie
#59 ne: 05-12-2005, 13:43:25
 Jojo: Jojo:

 • Postime: 363
 • Gjinia: Femer
poisonivy
#60 ne: 06-12-2005, 15:17:52
Rasim Thaqi?

 • Postime: 4227
Charlie
#61 ne: 06-12-2005, 18:38:58
Rasim Thaqi?

Po vetvetiu  Rasim Thaqi  LOL ....Tash radha e jote  :)

 • Postime: 4
 • Gjinia: Femer
ida
#62 ne: 14-12-2005, 09:08:03
Po vetvetiu  Rasim Thaqi  LOL ....Tash radha e jote  :)

Miredita dhe pershendetje te gjitheve. Uroj t'ia kaloni sa me mire kudo qe te ndodheni.
Myftari? humorist

 • Postime: 2805
 • Gjinia: Femer
Prishtinasja
#63 ne: 14-12-2005, 09:21:06
Sejfulla Myftari ???

 • Postime: 4
 • Gjinia: Femer
ida
#64 ne: 15-12-2005, 10:43:47
e sakte  :)

 • Postime: 2
nicole
#65 ne: 15-12-2005, 14:05:32
pershendetje te gjitheve!

Po iu nis  nje mbiemer dhe mund ta gjeni apo jo...?
RADI
p.s
Nuk ka lidhje me kengen

 • Postime: 222
e dashur
#66 ne: 16-12-2005, 09:14:44
Përshëndetje te gjithëve!

Po iu nis  një mbiemer dhe mund ta gjeni apo jo...?
RADI
p.s
Nuk ka lidhje me këngën

Rozana Radi????

 • Postime: 76
 • Gjinia: Femer
**Elona**
#67 ne: 17-12-2005, 14:37:10
Tefta Radi?

 • Postime: 35
 • Gjinia: Femer
kaltrina(Rinna)
#68 ne: 03-01-2006, 06:11:39
Renata bakalli?

 • Postime: 2416
 • Gjinia: Femer
eurogina
#69 ne: 22-01-2006, 13:47:42

shabani(kengetare)

 • Postime: 2214
 • Gjinia: Femer
Vogelushja Korcare
#70 ne: 27-01-2006, 10:09:11
Elda Shabani.  :)

Diko....

 • Postime: 2218
 • Gjinia: Femer
LinaVL
#71 ne: 31-01-2006, 01:00:28
Elda Shabani.  :)

Diko....

Dashnor DikoLila?

 • Postime: 27110
 • Gjinia: Mashkull
Berni
#72 ne: 01-02-2006, 07:13:05
Elsa Lila ;)

 • Postime: 3712
 • Gjinia: Femer
Elektra
#73 ne: 20-03-2006, 15:34:33
Paçarada(ish-Miss i pare i Kosoves)

 • Postime: 1578
 • Gjinia: Mashkull
Scard
#74 ne: 20-03-2006, 16:03:06
Afërdita Paçarada
 

Gjeni pergjigjen

Nisur nga endri

Postimi i fundit 14-12-2008, 20:39:12
nga boonita
Gjeni titullin e filmit

Nisur nga CTS

Postimi i fundit 09-11-2006, 03:49:12
nga Lumlumi
Gjeni moshen e mendjes tuaj?!

Nisur nga ßåßy ღ

Postimi i fundit 27-09-2010, 19:35:53
nga alegri