×

IQ-TEST - Testi Inteligjences

IQ-TEST - Testi Inteligjences

· 54 · 32127
gani shala
#50 ne: 31-03-2011, 13:53:41


Ju lutem te postoni secili diagramin qe e fitoni si rezultat i iq test, ne menyre qe te vertetohet saktesia.
Ky ishte rezultati im dhe per cudi me fitoje intelegjence te jashtezakonshme
albana kelmendi
#51 ne: 18-04-2011, 23:41:20
 ^o)
ardian kodra
#52 ne: 20-04-2011, 08:27:35
 :P

  • Postime: 3
  • Gjinia: Femer
Eljana
#53 ne: 25-04-2011, 21:13:15 

Test perqendrimi.

Nisur nga Dora

Postimi i fundit 30-04-2008, 19:53:05
nga NISA
Test :- Zbulo vetveten ...

Nisur nga ·÷±±÷·‡±: Adrenalina :±‡

Postimi i fundit 04-10-2010, 16:21:38
nga Powered
Testi më i shkurtër i inteligjencës

Nisur nga M A X

Postimi i fundit 21-01-2020, 20:10:41
nga M A X