×

Jep - merr - ngjit - prit!

· 26560 · 582996

Jep - merr - ngjit - prit!

· 26560 · 582996

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Irenis
  ne: 21-05-2005, 20:09:28
  Ja po filloj edhe një lojë të re dhe të thjeshtë pa komplikime dhe që mund të inkuadrohemi të gjithë aq më tepër që nuk nevojitet shumë inteligjencie për të qenë pjesëmarrës.
  E quajta kështu ngase: fillimisht unë jap një fjalë e postuesi pas meje i merr tri shkornjat e fundit, ia ngjet disa shkonja të tjera me të cilat formon një fjalë tjetër dhe pret nga tjetri të bëjë të njëjtën gjë.
  Mundohuni që të jepni fjalë të atilla që mund të gjendet fjalë e re me tri shkornjat e fundit. Përpiquni që ta mbaroni fjalën me shkonja të atilla që teorikisht mund të gjendet fjalë e re shqipe. Mund të përdorim edhe emra, edhe qytete etj.
  Kur bllokohet loja dhe nuk gjejmë dot fjalë me tri shkonjat e fjalës paraprake atëherë postuesi i fundit duhet të fillojë një fjalë të re (shpresoj se e respektojmë këtë sa të mundemi  ;) ). Kutpohet nuk insistoj shumë sepse qëllimi kryesor këtu është të zbavitemi.
  Për çdo paqartësi shprehuni. :)
  Ja po filloj unë.

  Forum

  • Postime: 3712
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Elektra
  #1 ne: 22-05-2005, 10:39:58
  Sa ide te mira ka Sineri.Te lumte!

  Rumania

  • Postime: 6973
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Irenis
  #2 ne: 22-05-2005, 10:46:50
  Faleminderit shumë, Elektra. :)
  Niagara

  • Postime: 3712
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Elektra
  #3 ne: 22-05-2005, 10:48:47
  Arabia.
  « Editimi i fundit: 22-05-2005, 10:55:18 nga Sineri »

  • Postime: 6973
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Irenis
  #4 ne: 22-05-2005, 10:51:41
  Biandri (martesë e një femre me dy burra).

  • Postime: 3712
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Elektra
  #5 ne: 22-05-2005, 10:57:44
  Dritare

  • Postime: 6973
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Irenis
  #6 ne: 22-05-2005, 10:59:28
  Arendator.

  • Postime: 3712
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Elektra
  #7 ne: 22-05-2005, 11:03:29
  Tornado

  • Postime: 6973
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Irenis
  #8 ne: 22-05-2005, 11:06:45
  Adonis.

  • Postime: 3712
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Elektra
  #9 ne: 22-05-2005, 11:11:09
  Nisan

  • Postime: 6973
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Irenis
  #10 ne: 22-05-2005, 11:13:47
  Sandra.

  • Postime: 3712
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Elektra
  #11 ne: 22-05-2005, 11:15:09
  Drakulla.

  • Postime: 6973
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Irenis
  #12 ne: 22-05-2005, 11:18:25
  Ullastra (ulli i egër).

  • Postime: 3712
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Elektra
  #13 ne: 22-05-2005, 11:20:45
  Trangulli.  P.S.Siner,sinqerisht jam e befasuar si i njeh disa shprehje interesante shqipe.Te lumte.

  • Postime: 6973
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Irenis
  #14 ne: 22-05-2005, 11:22:18
  Ulliri.

  P. S. Faleminderit shumë shumë Elektra. :)

  • Postime: 3712
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Elektra
  #15 ne: 22-05-2005, 11:24:42
  Iritimi.

  • Postime: 6973
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Irenis
  #16 ne: 22-05-2005, 11:29:27
  Imigrimi.

  • Postime: 3712
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Elektra
  #17 ne: 22-05-2005, 11:36:59
  Imitimi

  • Postime: 6973
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Irenis
  #18 ne: 22-05-2005, 11:41:51
  Imigrim.

  • Postime: 3712
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Elektra
  #19 ne: 22-05-2005, 11:42:41
  Rima.

  • Postime: 6973
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Irenis
  #20 ne: 22-05-2005, 11:48:37
  Imagjinata.

  • Postime: 3712
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Elektra
  #21 ne: 22-05-2005, 11:53:49
  Atavizëm.

  • Postime: 6973
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Irenis
  #22 ne: 22-05-2005, 11:57:44
  Zëmër.

  • Postime: 3712
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Elektra
  #23 ne: 22-05-2005, 12:05:33
  Mëria

  • Postime: 6973
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Irenis
  #24 ne: 22-05-2005, 12:08:00
  Riatdhesim.