×
Hyrja
Profili

Jep - merr - ngjit - prit!

· 26560 · 585035

Jep - merr - ngjit - prit!

· 26560 · 585035

 • Postime: 176
 • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #775 ne: 12-06-2005, 12:29:52
  testla
  njesi matese ne fizike...    :)

  • Postime: 6973
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #776 ne: 12-06-2005, 12:32:36
  Ani bre Herbar a s'pate një fjalë tjetër për të vazhduar lojën a? :P
  Ke pasur plot të tjera me TES.
  Vazhdo me një fjalë të re çfarëdo. :d

  • Postime: 176
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #777 ne: 12-06-2005, 12:38:33
  Pse mor siner mund te merrje vetem dy germat e fundit (lavaman)  :)siç eshte bere ke disa fjal  ;) me siper megjithate urdhero fjalen e re...

  RENIS

  • Postime: 6973
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #778 ne: 12-06-2005, 12:43:13
  Nistoret.

  P. S. Sepse loja është me tri shkronjat e fundit. As ti nëse e gjen ndonjë fjalë mos i merr vetëm dy por lere krejt. ;)
  T'i lëmë komentet dhe të vazhdojë loja. :)

  • Postime: 176
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #779 ne: 12-06-2005, 12:47:09
  un po i mar te dyja meqe kan ardhur te dyja ne nje or
   
  NIstoret                                      Retromarsh
  Niseshteja                                 Eja me ne    
             
  Ai qe do vazhdoj te thot vetem nje fjale jo dy.... Jojo:

  P.S   (   Eja me ne  )  se pata me qellim politike     :P

  • Postime: 6973
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #780 ne: 12-06-2005, 12:54:11
  Arshik.

  Herbar, mos përdor fjali (si eja me ne). ;)

  • Postime: 176
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #781 ne: 12-06-2005, 13:03:11
  Shiko     :)  :tym

  • Postime: 6973
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #782 ne: 12-06-2005, 13:09:03
  Ikonat. :tym

  • Postime: 176
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #783 ne: 12-06-2005, 13:11:43
  Natë    

  • Postime: 1406
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar

  #784 ne: 12-06-2005, 13:13:47
  atëror

   sineri mire je? :P

  • Postime: 6973
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #785 ne: 12-06-2005, 13:17:43
  Rora.

  Unë jam mirë por no comment. Flasim më shumë diku tjetër. :)

  • Postime: 176
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #786 ne: 12-06-2005, 13:21:18
  oraxhiu

  • Postime: 6973
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #787 ne: 12-06-2005, 13:25:02
  Herbar, kthehehu në faqen e parë dhe lexo rregullat.
  Nuk është qëllimi me blloku lojën. megjithatëe lexo në fillim rregullat e mandej inkuadrohu. Nuk shkon që unë dçoherë të jap shpjegime kur ato janë në fillim të lojës të shkruara mirë e bukur.
  E bllokove prapë. Vazhdo me një fjalë të re.

  • Postime: 1406
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar

  #788 ne: 12-06-2005, 13:28:40
  miqesia
   e fillova me ket fjale se eshte gje e bukur ;)

  • Postime: 6973
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #789 ne: 12-06-2005, 13:33:35
  çamarroke, lexo edhe ti rregullat. Kukuku. :(
  Nuk e pate radhën ti të luajsh.
  Megjithatë po vazhdoj pasi je e re këtu. ;)

  Siamez.

  • Postime: 217
 • i identifikuar

  #790 ne: 12-06-2005, 13:41:04
  Mezin  (ndihmës i imamit,hoxhës)

  • Postime: 6973
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #791 ne: 12-06-2005, 13:42:18
  Zink.

  • Postime: 217
 • i identifikuar

  #792 ne: 12-06-2005, 13:43:05
  inkuadrim      

  • Postime: 6973
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #793 ne: 12-06-2005, 13:45:39
  Rimorkioja.

  • Postime: 176
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #794 ne: 12-06-2005, 14:24:35
  O siner ça nodhi mer daj pse u fshin ato dergimet e tua te me parshme.
  Apo ... :P :P :P :

  • Postime: 6973
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #795 ne: 12-06-2005, 14:28:03
  Po, i fshiva një nga një edhe tuat edhe të miat.
  Njëherë ta sqarova që me OJA ka fjalë të tjera dhe të dhashë kohë ty ta lexosh dhe i fshiva.
  çdo postim që nuk përmban fjalë të lojës fshihet.

  • Postime: 217
 • i identifikuar

  #796 ne: 12-06-2005, 14:29:41
  Ojaria   (stil i llojit të qëndisjes)

  • Postime: 6973
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #797 ne: 12-06-2005, 14:30:11
  Riatdhesim.

  • Postime: 217
 • i identifikuar

  #798 ne: 12-06-2005, 14:33:21
  simpatik  

  • Postime: 6973
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #799 ne: 12-06-2005, 14:34:23
  Tiketoj.

  Temat e fundit