Kush është në foto? - 60 - Lojra

×
Hyrja
Profili

Kush është në foto?

Kush është në foto?

· 2167 · 93635

 • Postime: 1533

#1475 ne: 20-09-2005, 11:01:13
jo, por nuk je larg!

 • Postime: 2218
 • Gjinia: Femer

#1476 ne: 20-09-2005, 11:10:48
Ferruccio Lamborghini?

 • Postime: 1533

#1477 ne: 20-09-2005, 11:46:28
NEIN  LOL LOL LOL

 • Postime: 2218
 • Gjinia: Femer

#1478 ne: 20-09-2005, 12:06:57
Citim nga: <Luli> ne 20-09-2005, 11:46:28
NEIN LOL LOL LOL


?????????????????????  Cfar  ????????????????????

 • Postime: 1533

#1479 ne: 20-09-2005, 12:08:57
ajo eshte jo ne gjermanisht LOL

 • Postime: 2218
 • Gjinia: Femer

#1480 ne: 20-09-2005, 12:11:29
Citim nga: <Luli> ne 20-09-2005, 12:08:57
ajo eshte jo ne gjermanisht LOL

Ok

 • Postime: 1533

#1481 ne: 20-09-2005, 12:19:13

 • Postime: 7065
 • Gjinia: Femer

#1482 ne: 20-09-2005, 13:35:28
Mos eshte presidenti i firmes se ferrari  LOL

 • Postime: 2218
 • Gjinia: Femer

#1483 ne: 20-09-2005, 14:09:31
Mos eshte presidenti i firmes se ferrari LOL


Jo nuk eshte ai se e kam then un me lart.  :D

 • Postime: 2218
 • Gjinia: Femer

#1484 ne: 20-09-2005, 14:18:22
Mos eshte gje Max Friz  nga BMW?

 • Postime: 1533

#1485 ne: 20-09-2005, 15:10:08
Mos eshte gje Max Friz nga BMW?

Nope.

Emri i tij eshte sinonim per shpejtesi dhe stil :D

 • Postime: 2805
 • Gjinia: Femer

#1486 ne: 20-09-2005, 15:16:44
Luli a eshte " Ferdinand Porsche " ????

 • Postime: 2218
 • Gjinia: Femer

#1487 ne: 20-09-2005, 15:20:48
Luli a eshte " Ferdinand Porsche " ????

Ti em duket e gjete Prishtinasja.
Po puna eshte se Porsha me duket nuk eshte makin gjermane.

 • Postime: 2805
 • Gjinia: Femer

#1488 ne: 20-09-2005, 15:25:25
Ti em duket e gjete Prishtinasja.
Po puna eshte se Porsha me duket nuk eshte makin gjermane.

LinaVL Porshe eshte makine gjermane xhan !!! Une jetoj ne Stuttgart te Gjermanis ku e kemi dhe Museun e Porshes dhe Filialen e Porshes ketu !!!!  :)

 • Postime: 2218
 • Gjinia: Femer

#1489 ne: 20-09-2005, 15:29:57
LinaVL Porshe eshte makine gjermane xhan !!! Une jetoj ne Stuttgart te Gjermanis ku e kemi dhe Museun e Porshes dhe Filialen e Porshes ketu !!!! :)

OK OK mos me vri.    :(

 • Postime: 2805
 • Gjinia: Femer

#1490 ne: 20-09-2005, 15:31:05
OK OK mos me vri. :(

jo bre mos ke dert  !!!  ;) ;)

 • Postime: 1533

#1491 ne: 20-09-2005, 15:44:13
Luli a eshte " Ferdinand Porsche " ????

PO  :)

 • Postime: 2218
 • Gjinia: Femer

#1492 ne: 20-09-2005, 15:52:06
Prishtinasja  na vi nje foto tjeter tashti.  

 • Postime: 2805
 • Gjinia: Femer

#1493 ne: 20-09-2005, 16:04:20
Kush eshte kjo femer ketu ne foto ??????

[attachment[/attachment]

 • Postime: 2218
 • Gjinia: Femer

#1494 ne: 20-09-2005, 16:13:39
E di qe eshte aktore amerikane, edhe qe ka vdekur po nuk jam e sigurt per emrin e sai :(

 • Postime: 7065
 • Gjinia: Femer

#1495 ne: 20-09-2005, 16:40:20
Merlin Monro

 • Postime: 2218
 • Gjinia: Femer

#1496 ne: 20-09-2005, 16:45:16
Merlin Monro

Jo nuk eshte ajo.  Jojo:

 • Postime: 7065
 • Gjinia: Femer

#1497 ne: 20-09-2005, 16:48:31
 :O  po na bejn zbor sot ketu o LinaVL ;)

 • Postime: 2218
 • Gjinia: Femer

#1498 ne: 20-09-2005, 21:30:14
:O po na bejn zbor sot ketu o LinaVL ;)

Po po un e njoh si aktore po nuk me kujtohet emri edhe po me cmend.  

 • Postime: 1533

#1499 ne: 20-09-2005, 21:36:11
Katharine Hepburn?!

Temat e fundit