×
Hyrja
Profili

Kush është në foto?

Kush është në foto?

· 2167 · 93570

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

ne: 15-03-2005, 22:25:15
Po filloj një lojë të re.
Do të vëmë një foto të ndonjë personaliteti të njohur dhe kush e gjen atë do ta ketë të drejtën të vendosë një foto tjetër.
Ja po filloj unë.
Kush është kjo në foto?

 • Postime: 532

#1 ne: 15-03-2005, 22:30:57
melissa  john  hart

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#2 ne: 15-03-2005, 22:34:12
Shumë e saktë. :)
Do të vazhdosh Alba_AL?

 • Postime: 532

#3 ne: 15-03-2005, 22:34:51

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#4 ne: 15-03-2005, 22:45:58
Xhesika Simpson.

 • Postime: 532

#5 ne: 15-03-2005, 22:46:44
po  honey

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#6 ne: 15-03-2005, 22:50:28

 • Postime: 4460
 • Gjinia: Femer

#7 ne: 16-03-2005, 04:37:55
Eliza Dushku

 • Postime: 4366
 • Gjinia: Femer

#8 ne: 16-03-2005, 07:23:58
cik me te veshtira.....


ajo e para ne mos gaboj esht ajo qe ka luajtur "sabrina" te "vita da strege" apo ku di une.....qe ishte magjistare(shtrige) bashk me dy tezet......serial komik

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#9 ne: 16-03-2005, 09:09:40
Alda, ke të drejtë. Ajo është Melissa Joan Hart. I kam parë disa episode të atij seriali. Por për shkak të disa rrethanave (e ndërrova vendbanimin dhe në banesën e re nuk kisha mundësi ta shoh atë kanal) nuk munda ta shikoj më.
Për atë më të vështira edhe më e drejtë por e nisa me paksa të lehta që të stimuloj pjesëmarrjen. Apo?
Enushe është radha jote. :)

 • Postime: 27104
 • Gjinia: Mashkull

#10 ne: 16-03-2005, 11:29:09
Po kjo ?

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#11 ne: 16-03-2005, 11:47:55
Shakira.
Mendoj se duhet respektuar rendin.
Kur të vijë Alda mund ta vë një foto tjetër pa rend.

 • Postime: 605
 • Gjinia: Femer

#12 ne: 16-03-2005, 16:19:38


Po ky..
(te me falin nese hyra pa ralle) :)

 • Postime: 532

#13 ne: 16-03-2005, 16:33:08


yllo ste  ka  dale  foto.

Po ky..
(te me falin nese hyra pa ralle) :)

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#14 ne: 16-03-2005, 16:38:06
Nuk shfaqet fotoja.

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#15 ne: 16-03-2005, 17:22:12
Alba vazhdo ti pasi nuk ka rend edhe ashtu (së paku deri tash).

 • Postime: 532

#16 ne: 16-03-2005, 19:45:43
kush  eshte

[attachment[/attachment]

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#17 ne: 16-03-2005, 21:44:59
Anastacia. :)

 • Postime: 532

#18 ne: 16-03-2005, 22:41:46
yepppppp

 • Postime: 6973
 • Gjinia: Mashkull

#19 ne: 16-03-2005, 22:59:07
Kush është kjo?

[attachment[/attachment]

 • Postime: 4460
 • Gjinia: Femer

#20 ne: 17-03-2005, 01:58:00
Tinka Kurti

 • Postime: 27104
 • Gjinia: Mashkull

#21 ne: 17-03-2005, 02:09:21
Po ky ?

 • Postime: 4460
 • Gjinia: Femer

#22 ne: 17-03-2005, 02:42:33
hmmm nice ky  :-[
O berni ma gjin mua pe rnje nate :P :D

VINCENZO MONTELLA

 • Postime: 4460
 • Gjinia: Femer

#23 ne: 17-03-2005, 02:50:19
Kush eshte ky?

[attachment[/attachment]

 • Postime: 532

#24 ne: 17-03-2005, 10:41:20
Tinka Kurti

jo  seshte  tinka  kurti
eshte margarita  xhepa.

Temat e fundit