×

Loja e emrave...

Loja e emrave...

· 803 · 14443

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
ne: 10-09-2010, 21:09:37
un do them nje emer dhe poshte nje shkronje...ju me ket shkronje do thoni nje emer...dhe poshte do vendosni nje shkronje e kshu me radhe...ok..:)..........po e nis un me ket emer :P.........NORE   -A-
« Editimi i fundit: 26-06-2011, 15:38:59 nga N.O.R.E »

 • Postime: 85
 • Gjinia: Mashkull
Hektori111
#1 ne: 10-09-2010, 21:19:41
Astrit ..  :D

- B -

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#2 ne: 10-09-2010, 21:38:06
Besmir  - M -

 • Postime: 594
*Tessa*
#3 ne: 12-09-2010, 19:19:12
Mimoza - G -

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#4 ne: 12-09-2010, 21:58:37
gezim     -GJ- :D

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#5 ne: 12-09-2010, 22:02:30
gjergji   - Z -

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#6 ne: 12-09-2010, 22:06:54
zajmina      -sh-

 • Postime: 359
 • Gjinia: Femer
JustA
#7 ne: 12-09-2010, 22:07:36
shukri shaqe shaska shadie LOL LOL

---A

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#8 ne: 12-09-2010, 22:20:08
azbi   - J -

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#9 ne: 12-09-2010, 22:21:02
jeta      -rr-

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#10 ne: 12-09-2010, 22:28:29
rrushdi   - T -    :)

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#11 ne: 12-09-2010, 22:29:33
trupi dhe shendet LOL     -W- :D

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#12 ne: 12-09-2010, 22:35:42
www.sdiemermeketshkronje.com  :D           - Ç -    :)

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#13 ne: 12-09-2010, 22:38:10
çeros LOL çlirim (shoku im) :D    -xh-

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#14 ne: 12-09-2010, 22:53:30
xhevdet  xhepisti  :P............ - SH -    :)

 • Postime: 594
*Tessa*
#15 ne: 13-09-2010, 17:23:03
Shazie :D        - E -

 • Postime: 1300
 • Gjinia: Femer
PochoLoca
#16 ne: 13-09-2010, 17:26:34
Entela


K

 • Postime: 594
*Tessa*
#17 ne: 13-09-2010, 17:30:36
Katerina   

B

 • Postime: 1300
 • Gjinia: Femer
PochoLoca
#18 ne: 13-09-2010, 17:42:41
Bela


S

 • Postime: 594
*Tessa*
#19 ne: 13-09-2010, 17:52:31
Sara

X

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#20 ne: 13-09-2010, 18:38:42
ximi             - B -

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#21 ne: 13-09-2010, 22:52:35
brikena               th

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#22 ne: 13-09-2010, 22:58:02
thithi portokallis :P...     Thanasi      - A -

 • Postime: 594
*Tessa*
#23 ne: 14-09-2010, 17:19:09
Anesa   -Zh-

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#24 ne: 14-09-2010, 17:39:08
zhaneta          - F -
 

loja e ngjyrave

Nisur nga Johnny ABUK

Postimi i fundit 26-03-2008, 19:21:07
nga anjaa
Loja me numra:

Nisur nga Smiba

Postimi i fundit 23-09-2008, 10:16:44
nga Syrgjyn
Loja me pirat per per te gjith.

Nisur nga Smiba

Postimi i fundit 22-03-2008, 00:12:18
nga Smiba
Mbreteriterilindjes Loja me e mire RPG shqip!

Nisur nga lent baci

Postimi i fundit 20-11-2009, 17:28:17
nga lent baci
Republika e Shqiperise te loja MMO: eRepublik

Nisur nga RKGuitar

Postimi i fundit 20-10-2012, 22:48:32
nga RKGuitar