×
Hyrja
Profili

Loja e emrave...

Loja e emrave...

· 803 · 16277

 • Postime: 3548
 • Gjinia: Mashkull

ne: 10-09-2010, 21:09:37
un do them nje emer dhe poshte nje shkronje...ju me ket shkronje do thoni nje emer...dhe poshte do vendosni nje shkronje e kshu me radhe...ok..:)..........po e nis un me ket emer :P.........NORE   -A-
« Editimi i fundit: 26-06-2011, 15:38:59 nga N.O.R.E »

 • Postime: 85
 • Gjinia: Mashkull

#1 ne: 10-09-2010, 21:19:41
Astrit ..  :D

- B -

 • Postime: 3548
 • Gjinia: Mashkull

#2 ne: 10-09-2010, 21:38:06
Besmir  - M -

 • Postime: 594

#3 ne: 12-09-2010, 19:19:12
Mimoza - G -

 • Postime: 1215

#4 ne: 12-09-2010, 21:58:37
gezim     -GJ- :D

 • Postime: 3548
 • Gjinia: Mashkull

#5 ne: 12-09-2010, 22:02:30
gjergji   - Z -

 • Postime: 1215

#6 ne: 12-09-2010, 22:06:54
zajmina      -sh-

 • Postime: 359
 • Gjinia: Femer

#7 ne: 12-09-2010, 22:07:36
shukri shaqe shaska shadie LOL LOL

---A

 • Postime: 3548
 • Gjinia: Mashkull

#8 ne: 12-09-2010, 22:20:08
azbi   - J -

 • Postime: 1215

#9 ne: 12-09-2010, 22:21:02
jeta      -rr-

 • Postime: 3548
 • Gjinia: Mashkull

#10 ne: 12-09-2010, 22:28:29
rrushdi   - T -    :)

 • Postime: 1215

#11 ne: 12-09-2010, 22:29:33
trupi dhe shendet LOL     -W- :D

 • Postime: 3548
 • Gjinia: Mashkull

#12 ne: 12-09-2010, 22:35:42
www.sdiemermeketshkronje.com  :D           - Ç -    :)

 • Postime: 1215

#13 ne: 12-09-2010, 22:38:10
çeros LOL çlirim (shoku im) :D    -xh-

 • Postime: 3548
 • Gjinia: Mashkull

#14 ne: 12-09-2010, 22:53:30
xhevdet  xhepisti  :P............ - SH -    :)

 • Postime: 594

#15 ne: 13-09-2010, 17:23:03
Shazie :D        - E -

 • Postime: 1300
 • Gjinia: Femer

#16 ne: 13-09-2010, 17:26:34
Entela


K

 • Postime: 594

#17 ne: 13-09-2010, 17:30:36
Katerina   

B

 • Postime: 1300
 • Gjinia: Femer

#18 ne: 13-09-2010, 17:42:41
Bela


S

 • Postime: 594

#19 ne: 13-09-2010, 17:52:31
Sara

X

 • Postime: 3548
 • Gjinia: Mashkull

#20 ne: 13-09-2010, 18:38:42
ximi             - B -

 • Postime: 1215

#21 ne: 13-09-2010, 22:52:35
brikena               th

 • Postime: 3548
 • Gjinia: Mashkull

#22 ne: 13-09-2010, 22:58:02
thithi portokallis :P...     Thanasi      - A -

 • Postime: 594

#23 ne: 14-09-2010, 17:19:09
Anesa   -Zh-

 • Postime: 3548
 • Gjinia: Mashkull

#24 ne: 14-09-2010, 17:39:08
zhaneta          - F -

Temat e fundit