×

Nje fjale qe ka dy u...

Nje fjale qe ka dy u...

· 598 · 10111

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#25 ne: 01-12-2010, 23:35:10
nuk te thash ty ishte fjale me dy u lol                                          ZHduku  :P

 • Postime: 1158
 • Gjinia: Mashkull
V@GαβθηD
#26 ne: 01-12-2010, 23:37:40
hahaha....shaka pak  :Pshumuar

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#27 ne: 01-12-2010, 23:43:40
poa shaka nuk shtyhet lol                    Kukurec  :P

 • Postime: 1158
 • Gjinia: Mashkull
V@GαβθηD
#28 ne: 01-12-2010, 23:46:59
shuhu

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#29 ne: 01-12-2010, 23:52:28
Duku

 • Postime: 1158
 • Gjinia: Mashkull
V@GαβθηD
#30 ne: 01-12-2010, 23:56:05
futu

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#31 ne: 02-12-2010, 00:05:14
mbulou

 • Postime: 1158
 • Gjinia: Mashkull
V@GαβθηD
#32 ne: 02-12-2010, 08:06:03
ruaju (miremengjes te gjitheve)

 • Postime: 1498
Zara
#33 ne: 02-12-2010, 09:06:22
Truku (mirmengjes!!)

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#34 ne: 02-12-2010, 09:10:00
uturaku (3 U) :)

 • Postime: 1158
 • Gjinia: Mashkull
V@GαβθηD
#35 ne: 02-12-2010, 09:55:53
uzurpua (3 u)

 • Postime: 1498
Zara
#36 ne: 02-12-2010, 09:58:22
Uruguaj

 • Postime: 1158
 • Gjinia: Mashkull
V@GαβθηD
#37 ne: 02-12-2010, 10:04:31
uruguaian  :D

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#38 ne: 02-12-2010, 10:07:09
juventusi! (po tema do vazhdoj me 2 apo me 3?!)

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#39 ne: 02-12-2010, 10:07:41
UZURPUES :)

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#40 ne: 02-12-2010, 10:09:49
po me kater ka! :)         Kumbulla  :)

 • Postime: 1158
 • Gjinia: Mashkull
V@GαβθηD
#41 ne: 02-12-2010, 10:18:58
ate kam per qellim, por s'e besoj te kete fjale shqipe me 4 U


uthull

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#42 ne: 02-12-2010, 10:25:36
kuturu (veshtire per 4 u ose dhe po qe nje do jete e shkreta!)

 • Postime: 1498
Zara
#43 ne: 02-12-2010, 10:28:54
Do sajojme vete ne nje... :P

Uranium

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#44 ne: 02-12-2010, 10:30:21
ate po kerkoj dhe un po spo e gjej dot qe ja befsha nenen :)      po pse mos ta shpikim nje fjale vet ne me 4u mire e ka felix  :)     Kukulla

 • Postime: 1158
 • Gjinia: Mashkull
V@GαβθηD
#45 ne: 02-12-2010, 10:32:14
fluturuar

 • Postime: 1498
Zara
#46 ne: 02-12-2010, 10:39:03
ke ndonje ide???

Bukurie

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#47 ne: 02-12-2010, 10:41:03
zbukuruar  :)

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#48 ne: 02-12-2010, 10:42:20
uzurpuesius ( e donim me 4 gimi)

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#49 ne: 02-12-2010, 10:54:39
Bravo erela e gjete ke fitu nje mulineks HD  :)
 

Cila fjale kërkohet ?

Nisur nga Vendori

Postimi i fundit 19-06-2007, 17:37:05
nga Elegance
Fjale me Asocim.

Nisur nga Elegance

Postimi i fundit 27-12-2010, 10:46:53
nga +ERELA+
Fjale me Rime.

Nisur nga Elegance

Postimi i fundit 17-05-2012, 13:40:13
nga Mishel...............
Transformoni fjalen ne nje fjale tjeter....

Nisur nga stalion

Postimi i fundit 07-12-2007, 21:07:47
nga ibraim
Fjalë e fshehur brënda një emri

Nisur nga argonaut

Postimi i fundit 17-12-2008, 22:25:44
nga Oqeani