×

Nje fjale qe ka dy u...

· 578 · 9432

Nje fjale qe ka dy u...

· 578 · 9432

 • Postime: 2848
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#50 ne: 02-12-2010, 10:56:42
haha u beme si te telebingo ketu! rrofsh gimo,dhuraten mbaje me jep nje buzeqeshje me mire!
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#51 ne: 02-12-2010, 11:15:55
po te gjitha keto per ata qe kane postuar te kjo teme  :)  :) per ata qe nuk kane postuar ska  :)   Tundu SHkundu  :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1498
Zara
#52 ne: 02-12-2010, 11:52:52
Jupi!!!!Sa zemergjere qenke.....


Zhurmues
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1158
 • Gjinia: Mashkull
V@GαβθηD
#53 ne: 02-12-2010, 12:03:47
bubullime
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1498
Zara
#54 ne: 02-12-2010, 12:05:17
Turbullues
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#55 ne: 02-12-2010, 12:08:48
po felix jam se e kam per detyre tani ju po me dhuruat noi gje do ju jap sa :)  :)  :) te doni :P           iLumtur  :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1158
 • Gjinia: Mashkull
V@GαβθηD
#56 ne: 02-12-2010, 12:09:44
lumturuar
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1498
Zara
#57 ne: 02-12-2010, 12:13:35
shumues
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#58 ne: 02-12-2010, 12:16:43
Trumbulluar :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1498
Zara
#59 ne: 02-12-2010, 12:20:10
kushuri
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#60 ne: 02-12-2010, 12:22:54
Kushurire :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#61 ne: 02-12-2010, 12:24:24
Ujgur :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1498
Zara
#62 ne: 02-12-2010, 12:25:18
Citim nga: $G.i.m.i$ ne 02-12-2010, 12:22:54
Kushurire :)
aaaa sben kshu,gjej fjale tjeter ti..... :P

uritur
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#63 ne: 02-12-2010, 12:26:30
busull

:)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#64 ne: 02-12-2010, 12:29:22
kullarisur doja te thoja :P  po dhe ju beni sikur mendoheni na lini radhe dhe ne tjerve  :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#65 ne: 02-12-2010, 12:30:49
ushkur LOL
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1498
Zara
#66 ne: 02-12-2010, 12:31:55
Muratosur
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#67 ne: 02-12-2010, 12:33:33
Rrushbull
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1498
Zara
#68 ne: 02-12-2010, 12:34:15
burgu
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#69 ne: 02-12-2010, 12:39:22
degjova se eshte arratisur nje person nga burgu 313 ne tirane :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1498
Zara
#70 ne: 02-12-2010, 12:47:14
Lere te arratisurin,jep fjalen tende.... :P

shurdhues
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#71 ne: 02-12-2010, 12:50:11
po si urdheroni   sulmues  :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1498
Zara
#72 ne: 02-12-2010, 12:54:58
turperues
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#73 ne: 02-12-2010, 12:58:02
Gudulis  :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 611
 • Gjinia: Mashkull
BLENDER
#74 ne: 02-12-2010, 14:36:24
zhurmues  :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super