×
Hyrja
Profili

Nje fjale qe ka dy u...

Nje fjale qe ka dy u...

· 598 · 11716

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#575 ne: 09-06-2013, 17:50:02
Ulluk

 • Postime: 7064
 • Gjinia: Femer

#576 ne: 14-06-2019, 21:10:05
Humus

 • Postime: 229

#577 ne: 14-06-2019, 21:12:54
Ushtaraku :D

 • Postime: 7064
 • Gjinia: Femer

#578 ne: 26-09-2019, 07:35:35
Uturak 😁

 • Postime: 1752
 • Gjinia: Femer

#579 ne: 26-09-2019, 08:42:40
Urdhërues

 • Postime: 4261

#580 ne: 28-09-2019, 14:11:02
Ushtrues

 • Postime: 1752
 • Gjinia: Femer

#581 ne: 29-09-2019, 15:58:16
Kumbues

 • Postime: 3258
 • Gjinia: Mashkull

#582 ne: 29-09-2019, 19:48:38
Dukuri

 • Postime: 7064
 • Gjinia: Femer

#583 ne: 29-09-2019, 19:57:27
Hulumtime

 • Postime: 1752
 • Gjinia: Femer

#584 ne: 29-09-2019, 20:25:06
Pluhur

 • Postime: 4261

#585 ne: 01-10-2019, 13:10:44
Kuturu :D

 • Postime: 1752
 • Gjinia: Femer

#586 ne: 01-10-2019, 13:40:19
Kulumri

 • Postime: 4261

#587 ne: 01-10-2019, 13:53:08
Bubullimë

 • Postime: 1752
 • Gjinia: Femer

#588 ne: 01-10-2019, 15:15:13
Refuzues

 • Postime: 229

#589 ne: 01-10-2019, 22:31:56
ujku

 • Postime: 1752
 • Gjinia: Femer

#590 ne: 02-10-2019, 09:59:29
Ukulele

 • Postime: 4261

#591 ne: 03-10-2019, 00:05:43
Bukuroshe :D


p.s. cka eshte Ukulele ? :D

 • Postime: 1752
 • Gjinia: Femer

#592 ne: 03-10-2019, 08:08:20
Guguçe

Ukulele është vegël muzikore, mini verzion i kitares.  :)

 • Postime: 26690
 • Gjinia: Mashkull

#593 ne: 03-10-2019, 08:18:11
Kullundris

Ps: ukulelisti me i famshem ne bote 😁

 • Postime: 1752
 • Gjinia: Femer

#594 ne: 03-10-2019, 08:28:30
Uzurpator

Grace VanderWaal në moshë shumë të re fitoi AGT me këngë dhe ukulele.

 • Postime: 7064
 • Gjinia: Femer

#595 ne: 03-10-2019, 14:04:49
Fluturim

 • Postime: 229

#596 ne: 03-10-2019, 14:07:37
Gudulisje!

 • Postime: 1752
 • Gjinia: Femer

#597 ne: 06-10-2019, 16:57:20
Muskuloz  :D

Temat e fundit