×

Pasqyro fjalorin dhe argëtohu!

· 6523 · 74043

Pasqyro fjalorin dhe argëtohu!

· 6523 · 74043

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
ne: 20-01-2010, 23:51:57
Tema bëhet update.. :)

Filloni si me parë..shkronjën e fundit formo fjaëlën tjetër.

Mirëmbrema
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4298
 • Gjinia: Mashkull
Brentiani
#1 ne: 21-01-2010, 13:46:41
Anateme
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#2 ne: 21-01-2010, 13:52:58
Ekstaz
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4298
 • Gjinia: Mashkull
Brentiani
#3 ne: 21-01-2010, 16:02:51
Zalle
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#4 ne: 21-01-2010, 17:18:15
Epsh
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2642
 • Gjinia: Mashkull
Oqeani
#5 ne: 22-01-2010, 12:11:24
Shege
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#6 ne: 22-01-2010, 12:46:54
Egersire
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4298
 • Gjinia: Mashkull
Brentiani
#7 ne: 22-01-2010, 22:31:54
Endje
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#8 ne: 22-01-2010, 22:34:58
Ela
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#9 ne: 23-01-2010, 11:39:23
aspirin
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#10 ne: 23-01-2010, 12:52:24
Ngec
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4298
 • Gjinia: Mashkull
Brentiani
#11 ne: 23-01-2010, 21:55:37
Calon
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#12 ne: 23-01-2010, 23:58:33
Nesër
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4298
 • Gjinia: Mashkull
Brentiani
#13 ne: 25-01-2010, 17:18:52
Repriza
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#14 ne: 25-01-2010, 17:21:04
Afer
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4298
 • Gjinia: Mashkull
Brentiani
#15 ne: 25-01-2010, 17:30:09
Rere
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#16 ne: 25-01-2010, 17:33:01
Eros
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#17 ne: 25-01-2010, 17:55:39
sakt
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 720
 • Gjinia: Mashkull
h75
#18 ne: 25-01-2010, 21:18:24
tringellim
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#19 ne: 25-01-2010, 22:58:29
Mall
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4298
 • Gjinia: Mashkull
Brentiani
#20 ne: 26-01-2010, 09:39:48
Llape
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#21 ne: 26-01-2010, 14:09:47
E gjate :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4298
 • Gjinia: Mashkull
Brentiani
#22 ne: 26-01-2010, 14:11:58
E gjere
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#23 ne: 26-01-2010, 14:15:09
E puthur :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4298
 • Gjinia: Mashkull
Brentiani
#24 ne: 26-01-2010, 14:20:56
Roberuese.. :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super