×

Pasqyro fjalorin dhe argëtohu!

· 6523 · 74055

Pasqyro fjalorin dhe argëtohu!

· 6523 · 74055

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#100 ne: 29-01-2010, 13:56:43
nermin
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#101 ne: 29-01-2010, 13:58:47
ndoshta
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#102 ne: 29-01-2010, 13:59:57
aplikim
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#103 ne: 29-01-2010, 14:01:18
minut
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#104 ne: 29-01-2010, 14:02:20
tatime
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#105 ne: 29-01-2010, 14:02:51
emer
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#106 ne: 29-01-2010, 14:03:24
rehati
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#107 ne: 29-01-2010, 14:03:58
inspirim
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#108 ne: 29-01-2010, 14:06:33
melodi
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#109 ne: 29-01-2010, 14:07:01
inkasant
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#110 ne: 29-01-2010, 14:12:48
teori
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#111 ne: 29-01-2010, 14:13:21
ilaç
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#112 ne: 29-01-2010, 14:15:51
corape
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#113 ne: 29-01-2010, 14:18:09
ekzistenca
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#114 ne: 29-01-2010, 14:18:41
anembane
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#115 ne: 29-01-2010, 15:02:23
esenciale
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#116 ne: 29-01-2010, 15:47:28
Embelsi
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3767
 • Gjinia: Femer
Misss
#117 ne: 29-01-2010, 15:51:11
I mire
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#118 ne: 29-01-2010, 15:53:30
Era
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3767
 • Gjinia: Femer
Misss
#119 ne: 29-01-2010, 15:54:25
Afsh
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#120 ne: 29-01-2010, 15:55:32
shqiponje
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#121 ne: 29-01-2010, 15:55:44
Erdhe
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#122 ne: 29-01-2010, 15:56:03
erdha
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3767
 • Gjinia: Femer
Misss
#123 ne: 29-01-2010, 15:58:52
Ani_mire  :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#124 ne: 29-01-2010, 16:01:43
e ti si je :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super