×
Hyrja
Profili

Pasqyro fjalorin dhe argëtohu!

Pasqyro fjalorin dhe argëtohu!

· 6523 · 78691

 • Postime: 1215

#1000 ne: 12-03-2010, 23:53:57
orë

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull

#1001 ne: 13-03-2010, 00:27:52
ëndërr

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#1002 ne: 13-03-2010, 08:30:07
Rreshtoj

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#1003 ne: 13-03-2010, 09:51:43

japrak :D

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#1004 ne: 13-03-2010, 15:48:51
Karkaleca  :D

 • Postime: 449

#1005 ne: 13-03-2010, 15:58:06
Anesaa

 • Postime: 1215

#1006 ne: 13-03-2010, 16:00:14
:D antike

 • Postime: 449

#1007 ne: 13-03-2010, 16:01:35
Etapa

 • Postime: 1215

#1008 ne: 13-03-2010, 16:02:09
argetues

 • Postime: 449

#1009 ne: 13-03-2010, 16:03:28
Stimulim

 • Postime: 1215

#1010 ne: 13-03-2010, 16:07:06
mungesë

 • Postime: 449

#1011 ne: 13-03-2010, 16:08:43
Ema.

 • Postime: 1215

#1012 ne: 13-03-2010, 16:09:41
atje

 • Postime: 449

#1013 ne: 13-03-2010, 16:10:34
Eja

 • Postime: 1215

#1014 ne: 13-03-2010, 16:11:20
aty

 • Postime: 449

#1015 ne: 13-03-2010, 16:13:48
Po

 • Postime: 1215

#1016 ne: 13-03-2010, 16:14:27
ooo erdha

 • Postime: 449

#1017 ne: 13-03-2010, 16:15:30
atepres

 • Postime: 1215

#1018 ne: 13-03-2010, 16:51:08
se vij      (mos me thu edhe nje her se erdha)  :P

 • Postime: 449

#1019 ne: 13-03-2010, 17:05:13
A nuk je nis  Aaaaaaaaaaaaa

 • Postime: 1215

#1020 ne: 13-03-2010, 17:07:53
aaa ja erdha tregoma adresen

 • Postime: 449

#1021 ne: 13-03-2010, 17:09:31
Ne pv e ke?

 • Postime: 1215

#1022 ne: 13-03-2010, 17:29:09
ehehehhe oki

 • Postime: 720
 • Gjinia: Mashkull

#1023 ne: 13-03-2010, 18:59:34
qenka bere lemsh ketu,  po fillojme nga a-ja

dashuri

 • Postime: 1215

#1024 ne: 13-03-2010, 20:14:28
intlegjent

Temat e fundit