×

Pasqyro fjalorin dhe argëtohu!

· 6523 · 74051

Pasqyro fjalorin dhe argëtohu!

· 6523 · 74051

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#125 ne: 29-01-2010, 16:08:54
Erresire
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3767
 • Gjinia: Femer
Misss
#126 ne: 29-01-2010, 16:10:13
Embel


ps.Une mire Kijamet,ti si ke qene?  :perqafim
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#127 ne: 29-01-2010, 16:10:57
Lepur
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#128 ne: 29-01-2010, 17:38:05
rotull
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#129 ne: 29-01-2010, 17:39:42
Embel


ps.Une mire Kijamet,ti si ke qene? :perqafim

edhe une sh.mire  :perqafim
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#130 ne: 29-01-2010, 19:20:20
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 720
 • Gjinia: Mashkull
h75
#131 ne: 29-01-2010, 19:22:16
rotacion
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#132 ne: 29-01-2010, 19:23:06
nur
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 720
 • Gjinia: Mashkull
h75
#133 ne: 29-01-2010, 19:25:29
rahmet
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#134 ne: 29-01-2010, 19:26:24
traktat
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 720
 • Gjinia: Mashkull
h75
#135 ne: 29-01-2010, 19:29:06
tani
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#136 ne: 29-01-2010, 19:30:48
inat
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 720
 • Gjinia: Mashkull
h75
#137 ne: 29-01-2010, 19:32:59
tendenc
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#138 ne: 29-01-2010, 19:34:22
currila
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 720
 • Gjinia: Mashkull
h75
#139 ne: 29-01-2010, 19:35:50
amazon
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#140 ne: 29-01-2010, 19:36:53
neser
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 720
 • Gjinia: Mashkull
h75
#141 ne: 29-01-2010, 19:44:08
ratifikoj
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#142 ne: 29-01-2010, 19:44:51
jasht
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 720
 • Gjinia: Mashkull
h75
#143 ne: 29-01-2010, 19:50:19
tango
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#144 ne: 29-01-2010, 19:50:53
opera
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 720
 • Gjinia: Mashkull
h75
#145 ne: 29-01-2010, 19:54:52
aheng
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#146 ne: 29-01-2010, 19:55:44
gezuar :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 720
 • Gjinia: Mashkull
h75
#147 ne: 29-01-2010, 20:00:16
raki
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#148 ne: 29-01-2010, 20:01:50
idhtar
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 720
 • Gjinia: Mashkull
h75
#149 ne: 29-01-2010, 20:08:46
raki
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super