×

Pasqyro fjalorin dhe argëtohu!

· 6523 · 74058

Pasqyro fjalorin dhe argëtohu!

· 6523 · 74058

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#25 ne: 26-01-2010, 14:24:02
E masazhuar :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4298
 • Gjinia: Mashkull
Brentiani
#26 ne: 26-01-2010, 15:03:17
Rrush
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#27 ne: 26-01-2010, 15:12:15
Shpirt
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 720
 • Gjinia: Mashkull
h75
#28 ne: 26-01-2010, 19:54:46
tregim
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#29 ne: 26-01-2010, 22:29:01
Mendim
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4298
 • Gjinia: Mashkull
Brentiani
#30 ne: 27-01-2010, 10:43:26
Merak
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#31 ne: 27-01-2010, 10:47:16
kajmak
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#32 ne: 27-01-2010, 11:08:32
Kursej
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4298
 • Gjinia: Mashkull
Brentiani
#33 ne: 27-01-2010, 14:33:01
Josh
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#34 ne: 27-01-2010, 14:37:56
Sheksh :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4298
 • Gjinia: Mashkull
Brentiani
#35 ne: 27-01-2010, 17:04:01
Shmeki :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#36 ne: 27-01-2010, 17:32:48
ik! :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4298
 • Gjinia: Mashkull
Brentiani
#37 ne: 27-01-2010, 17:48:35
Ku? "D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#38 ne: 27-01-2010, 17:50:14
ulu! LOL
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 720
 • Gjinia: Mashkull
h75
#39 ne: 27-01-2010, 21:05:17
ushtar
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#40 ne: 27-01-2010, 22:46:03
Rast
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4298
 • Gjinia: Mashkull
Brentiani
#41 ne: 28-01-2010, 09:55:17
Tarak :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 42
 • Gjinia: Mashkull
Lenni
#42 ne: 28-01-2010, 10:49:22
kali :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#43 ne: 28-01-2010, 12:07:58
imperium
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 892
 • Gjinia: Mashkull
fabio 30
#44 ne: 28-01-2010, 13:06:47
melodi :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#45 ne: 28-01-2010, 13:13:21
impuls
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#46 ne: 28-01-2010, 13:53:17
Super
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4298
 • Gjinia: Mashkull
Brentiani
#47 ne: 28-01-2010, 15:16:20
Revansh
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#48 ne: 28-01-2010, 15:30:06
shkak
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4298
 • Gjinia: Mashkull
Brentiani
#49 ne: 28-01-2010, 16:01:44
Karma
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super