×

Pasqyro fjalorin dhe argëtohu!

· 6523 · 74056

Pasqyro fjalorin dhe argëtohu!

· 6523 · 74056

 • Postime: 892
 • Gjinia: Mashkull
fabio 30
#75 ne: 29-01-2010, 13:07:40
Albania
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#76 ne: 29-01-2010, 13:08:19
alabama :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#77 ne: 29-01-2010, 13:09:49
apostrof
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4298
 • Gjinia: Mashkull
Brentiani
#78 ne: 29-01-2010, 13:12:15
Ford
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#79 ne: 29-01-2010, 13:15:51
drame
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#80 ne: 29-01-2010, 13:16:30
embel
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#81 ne: 29-01-2010, 13:18:38
luhatje
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4298
 • Gjinia: Mashkull
Brentiani
#82 ne: 29-01-2010, 13:19:32
Etje
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#83 ne: 29-01-2010, 13:20:50
Epsh
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4298
 • Gjinia: Mashkull
Brentiani
#84 ne: 29-01-2010, 13:22:07
Shpirt
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#85 ne: 29-01-2010, 13:22:32
teolog
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#86 ne: 29-01-2010, 13:23:53
gram
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4298
 • Gjinia: Mashkull
Brentiani
#87 ne: 29-01-2010, 13:24:28
Mase
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#88 ne: 29-01-2010, 13:25:08
Engjell
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4298
 • Gjinia: Mashkull
Brentiani
#89 ne: 29-01-2010, 13:31:23
Lugat :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#90 ne: 29-01-2010, 13:31:44
tatim
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#91 ne: 29-01-2010, 13:32:55
Mendja
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#92 ne: 29-01-2010, 13:36:17
aleance
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#93 ne: 29-01-2010, 13:37:51
enderr
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4298
 • Gjinia: Mashkull
Brentiani
#94 ne: 29-01-2010, 13:40:31
Realitet
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#95 ne: 29-01-2010, 13:43:20
tash
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4298
 • Gjinia: Mashkull
Brentiani
#96 ne: 29-01-2010, 13:44:12
Hapu
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#97 ne: 29-01-2010, 13:45:22
ulurima
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4298
 • Gjinia: Mashkull
Brentiani
#98 ne: 29-01-2010, 13:46:20
Angullima :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#99 ne: 29-01-2010, 13:55:36
amin :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super