×

Pasqyro fjalorin dhe argëtohu!

· 6519 · 73987

Pasqyro fjalorin dhe argëtohu!

· 6519 · 73987

 • Postime: 7239
 • Karma: 26
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#6500 ne: 05-06-2019, 16:28:20
raspudian. :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12729
 • Karma: 23
Mishel...............
#6501 ne: 05-06-2019, 16:29:03
Nopran
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1463
 • Karma: 6
 • Gjinia: Femer
Parloté
#6502 ne: 05-06-2019, 16:29:17
Nënshtrues
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 7239
 • Karma: 26
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#6503 ne: 05-06-2019, 16:31:55
sqimtare
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1463
 • Karma: 6
 • Gjinia: Femer
Parloté
#6504 ne: 05-06-2019, 16:33:48
Egoist
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 7239
 • Karma: 26
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#6505 ne: 05-06-2019, 16:36:02
transgjinor. :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 22005
 • Karma: 43
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#6506 ne: 05-06-2019, 16:42:14
Retrospektive
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12729
 • Karma: 23
Mishel...............
#6507 ne: 05-06-2019, 16:45:13
Emblem
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1463
 • Karma: 6
 • Gjinia: Femer
Parloté
#6508 ne: 05-06-2019, 17:26:16
Madhështi
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12729
 • Karma: 23
Mishel...............
#6509 ne: 05-06-2019, 17:31:22
Iluzion
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1463
 • Karma: 6
 • Gjinia: Femer
Parloté
#6510 ne: 05-06-2019, 17:33:48
Nder
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Karma: 204
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#6511 ne: 07-06-2019, 20:58:11
Rikthim
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 7239
 • Karma: 26
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#6512 ne: 07-06-2019, 21:00:01
qepallim
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Karma: 204
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#6513 ne: 07-06-2019, 21:06:13
Mbjell
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6601
 • Karma: 29
 • Gjinia: Femer
erlehta
#6514 ne: 07-06-2019, 21:41:05
Kararsez/e
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Karma: 204
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#6515 ne: 09-06-2019, 22:59:29
Zemer
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 4086
 • Karma: 16
Charlie
#6516 ne: 10-06-2019, 13:42:31
Rangallë
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1463
 • Karma: 6
 • Gjinia: Femer
Parloté
#6517 ne: 13-06-2019, 07:53:00
Ëmbëlsirë
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6601
 • Karma: 29
 • Gjinia: Femer
erlehta
#6518 ne: 14-06-2019, 21:12:07
Shporet
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super