×
Hyrja
Profili

Pasqyro fjalorin dhe argëtohu!

Pasqyro fjalorin dhe argëtohu!

· 6523 · 78708

 • Postime: 7460
 • Gjinia: Mashkull

#6500 ne: 05-06-2019, 16:28:20
raspudian. :D

 • Postime: 12743

#6501 ne: 05-06-2019, 16:29:03
Nopran

 • Postime: 1752
 • Gjinia: Femer

#6502 ne: 05-06-2019, 16:29:17
Nënshtrues

 • Postime: 7460
 • Gjinia: Mashkull

#6503 ne: 05-06-2019, 16:31:55
sqimtare

 • Postime: 1752
 • Gjinia: Femer

#6504 ne: 05-06-2019, 16:33:48
Egoist

 • Postime: 7460
 • Gjinia: Mashkull

#6505 ne: 05-06-2019, 16:36:02
transgjinor. :P

 • Postime: 26690
 • Gjinia: Mashkull

#6506 ne: 05-06-2019, 16:42:14
Retrospektive

 • Postime: 12743

#6507 ne: 05-06-2019, 16:45:13
Emblem

 • Postime: 1752
 • Gjinia: Femer

#6508 ne: 05-06-2019, 17:26:16
Madhështi

 • Postime: 12743

#6509 ne: 05-06-2019, 17:31:22
Iluzion

 • Postime: 1752
 • Gjinia: Femer

#6510 ne: 05-06-2019, 17:33:48
Nder

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#6511 ne: 07-06-2019, 20:58:11
Rikthim

 • Postime: 7460
 • Gjinia: Mashkull

#6512 ne: 07-06-2019, 21:00:01
qepallim

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#6513 ne: 07-06-2019, 21:06:13
Mbjell

 • Postime: 7064
 • Gjinia: Femer

#6514 ne: 07-06-2019, 21:41:05
Kararsez/e

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#6515 ne: 09-06-2019, 22:59:29
Zemer

 • Postime: 4261

#6516 ne: 10-06-2019, 13:42:31
Rangallë

 • Postime: 1752
 • Gjinia: Femer

#6517 ne: 13-06-2019, 07:53:00
Ëmbëlsirë

 • Postime: 7064
 • Gjinia: Femer

#6518 ne: 14-06-2019, 21:12:07
Shporet

 • Postime: 7460
 • Gjinia: Mashkull

#6519 ne: 20-06-2019, 22:53:45
RamaIk 😂

 • Postime: 1752
 • Gjinia: Femer

#6520 ne: 20-06-2019, 23:06:19
Kujdes

 • Postime: 7460
 • Gjinia: Mashkull

#6521 ne: 21-06-2019, 21:20:33
Procke :D

 • Postime: 1752
 • Gjinia: Femer

#6522 ne: 21-06-2019, 21:30:34
Evolucion

Temat e fundit