×

Pasuro fjalorin dhe argëtohu!

· 29435 · 462578

Pasuro fjalorin dhe argëtohu!

· 29435 · 462578

 • Postime: 3103
 • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Belinaa
  ne: 09-06-2006, 05:58:23
  Se pari po filloj me emrin tim te vertet!!!
  Blerina
  • M'pelqe
   Kot fare
   Super

  • Postime: 1044
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  shkenctari nr 1
  #1 ne: 09-06-2006, 06:11:28
  anëtare
  • M'pelqe
   Kot fare
   Super

  • Postime: 3103
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Belinaa
  #2 ne: 09-06-2006, 06:25:47
  edukativ
  • M'pelqe
   Kot fare
   Super

  • Postime: 0
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  capkenia korcare
  #3 ne: 09-06-2006, 08:50:00
  virus
  • M'pelqe
   Kot fare
   Super

  • Postime: 6664
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  erlehta
  #4 ne: 09-06-2006, 09:08:47
  sensibel
  • M'pelqe
   Kot fare
   Super

  • Postime: 1258
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  DragonFire
  #5 ne: 09-06-2006, 09:20:24
  lidhje
  • M'pelqe
   Kot fare
   Super

  • Postime: 0
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  capkenia korcare
  #6 ne: 09-06-2006, 09:24:03
  ekuacion
  • M'pelqe
   Kot fare
   Super

  • Postime: 3103
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Belinaa
  #7 ne: 09-06-2006, 11:20:51
  nder
  • M'pelqe
   Kot fare
   Super

  • Postime: 1044
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  shkenctari nr 1
  #8 ne: 09-06-2006, 14:19:41
  respekt
  • M'pelqe
   Kot fare
   Super

  • Postime: 3103
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Belinaa
  #9 ne: 09-06-2006, 16:01:47
  trim
  • M'pelqe
   Kot fare
   Super

  • Postime: 1044
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  shkenctari nr 1
  #10 ne: 09-06-2006, 16:19:20
  mbretëresh
  • M'pelqe
   Kot fare
   Super

  • Postime: 6664
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  erlehta
  #11 ne: 09-06-2006, 16:55:13
  Shenjteria
  • M'pelqe
   Kot fare
   Super

  • Postime: 6969
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  kengaime
  #12 ne: 09-06-2006, 16:57:16
  Anashkalim
  • M'pelqe
   Kot fare
   Super

  • Postime: 6664
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  erlehta
  #13 ne: 09-06-2006, 17:01:20
  mirenjohje
  • M'pelqe
   Kot fare
   Super

  • Postime: 6969
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  kengaime
  #14 ne: 09-06-2006, 17:02:53
  erlehta  :)
  • M'pelqe
   Kot fare
   Super

  • Postime: 0
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  capkenia korcare
  #15 ne: 10-06-2006, 01:31:33
  ajer
  • M'pelqe
   Kot fare
   Super

  • Postime: 1044
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  shkenctari nr 1
  #16 ne: 10-06-2006, 02:46:15
  radha.........(hajde)
  • M'pelqe
   Kot fare
   Super

  • Postime: 3780
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Syrgjyn
  #17 ne: 10-06-2006, 03:06:51
  avitu

  radha, pra
  • M'pelqe
   Kot fare
   Super

  • Postime: 3103
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Belinaa
  #18 ne: 10-06-2006, 04:51:03
  urim
  • M'pelqe
   Kot fare
   Super

  • Postime: 1044
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  shkenctari nr 1
  #19 ne: 10-06-2006, 08:39:42
  marr
  • M'pelqe
   Kot fare
   Super

  • Postime: 3103
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Belinaa
  #20 ne: 10-06-2006, 08:41:23
  rremujë
  • M'pelqe
   Kot fare
   Super

  • Postime: 7995
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Lisa
  #21 ne: 11-06-2006, 23:23:36
  enderr
  • M'pelqe
   Kot fare
   Super

  • Postime: 0
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  capkenia korcare
  #22 ne: 12-06-2006, 07:59:21
  rresht
  • M'pelqe
   Kot fare
   Super

  • Postime: 3103
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Belinaa
  #23 ne: 12-06-2006, 08:00:16
  trimeri
  • M'pelqe
   Kot fare
   Super

  • Postime: 0
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  capkenia korcare
  #24 ne: 12-06-2006, 08:04:11
  inat
  • M'pelqe
   Kot fare
   Super