×
Hyrja
Profili

Pasuro fjalorin dhe argëtohu!

· 29435 · 467195

Pasuro fjalorin dhe argëtohu!

· 29435 · 467195

 • Postime: 910
 • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #28850 ne: 18-12-2009, 00:01:02
  puth
 • i identifikuar

  #28851 ne: 18-12-2009, 00:04:43
  thupër

  • Postime: 910
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #28852 ne: 18-12-2009, 00:06:26
  rrëzohem
 • i identifikuar

  #28853 ne: 18-12-2009, 00:08:22
  merak

  • Postime: 910
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #28854 ne: 18-12-2009, 00:11:37
  krevat
 • i identifikuar

  #28855 ne: 18-12-2009, 00:13:45
  talasemi

  • Postime: 910
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #28856 ne: 18-12-2009, 00:16:24
  imagjinatë

  • Postime: 3780
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar

  #28857 ne: 18-12-2009, 00:28:33
  Enderr

  • Postime: 2173
 • i identifikuar

  #28858 ne: 18-12-2009, 12:45:55
  Rrojtore :S

  • Postime: 892
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #28859 ne: 18-12-2009, 14:56:43
  endacaK

  • Postime: 3780
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar

  #28860 ne: 18-12-2009, 18:34:40
  Kuturu

  • Postime: 907
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar

  #28861 ne: 18-12-2009, 18:47:24
  uturim

  • Postime: 3780
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar

  #28862 ne: 18-12-2009, 18:56:41
  Manifestim

  • Postime: 18280
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar

  #28863 ne: 18-12-2009, 19:03:17
  Mbledh

  • Postime: 907
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar

  #28864 ne: 18-12-2009, 19:04:18
  dhelper

  • Postime: 18280
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar

  #28865 ne: 18-12-2009, 19:11:29
  Ruaju

  • Postime: 3780
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar

  #28866 ne: 18-12-2009, 19:14:17
  U largua

  • Postime: 6970
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar

  #28867 ne: 18-12-2009, 21:52:37
  anketa

  • Postime: 18280
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar

  #28868 ne: 19-12-2009, 09:58:56
  Anetare

  • Postime: 910
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #28869 ne: 19-12-2009, 10:42:00
  erë

  • Postime: 42
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #28870 ne: 19-12-2009, 11:22:27
  ëmbël

  • Postime: 18280
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar

  #28871 ne: 19-12-2009, 13:11:48
  Lekura

  • Postime: 1936
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #28872 ne: 19-12-2009, 13:20:19
  urate

  • Postime: 18280
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar

  #28873 ne: 19-12-2009, 13:50:15
  Enkas

  • Postime: 1936
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #28874 ne: 19-12-2009, 13:56:51
  saksi

  Temat e fundit