Zerion

Zeri yt => Lojra => Teme e nisur nga: Belinaa ne 09-06-2006, 05:58:23

Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 09-06-2006, 05:58:23
Se pari po filloj me emrin tim te vertet!!!
Blerina
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 09-06-2006, 06:11:28
anëtare
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 09-06-2006, 06:25:47
edukativ
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest8255 ne 09-06-2006, 08:50:00
virus
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 09-06-2006, 09:08:47
sensibel
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: DragonFire ne 09-06-2006, 09:20:24
lidhje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest8255 ne 09-06-2006, 09:24:03
ekuacion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 09-06-2006, 11:20:51
nder
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 09-06-2006, 14:19:41
respekt
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 09-06-2006, 16:01:47
trim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 09-06-2006, 16:19:20
mbretëresh
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 09-06-2006, 16:55:13
Shenjteria
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 09-06-2006, 16:57:16
Anashkalim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 09-06-2006, 17:01:20
mirenjohje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 09-06-2006, 17:02:53
erlehta  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest8255 ne 10-06-2006, 01:31:33
ajer
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 10-06-2006, 02:46:15
radha.........(hajde)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Syrgjyn ne 10-06-2006, 03:06:51
avitu

radha, pra
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 10-06-2006, 04:51:03
urim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 10-06-2006, 08:39:42
marr
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 10-06-2006, 08:41:23
rremujë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 11-06-2006, 23:23:36
enderr
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest8255 ne 12-06-2006, 07:59:21
rresht
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 12-06-2006, 08:00:16
trimeri
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest8255 ne 12-06-2006, 08:04:11
inat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 12-06-2006, 08:05:54
taksirat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest8255 ne 12-06-2006, 08:08:03
turme
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 12-06-2006, 08:09:02
ëmbëlsira
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest8255 ne 12-06-2006, 08:11:58
arme
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 12-06-2006, 15:23:25
ëndërr
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: babygirl ne 12-06-2006, 16:14:37
romantike.......... ..
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 12-06-2006, 17:35:04
elegante
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 13-06-2006, 08:12:51
ermira
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest8255 ne 13-06-2006, 08:35:14
anglisht
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest11984 ne 13-06-2006, 08:40:49
Tiger
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest8255 ne 13-06-2006, 08:42:22
rere
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest11984 ne 13-06-2006, 08:45:30
Embelsire
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest8255 ne 13-06-2006, 08:48:21
elefant
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 13-06-2006, 08:57:52
tradhtar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 13-06-2006, 17:23:25
eksperimentalisht :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest11984 ne 13-06-2006, 17:26:24
tiger
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: babygirl ne 13-06-2006, 18:15:23
rastesisht.......
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest11984 ne 13-06-2006, 18:17:26
teveqel
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: babygirl ne 13-06-2006, 18:20:19
lumturi.............
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 13-06-2006, 18:22:27
identifikim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest11984 ne 13-06-2006, 18:23:18
miratim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 13-06-2006, 18:28:24
magnetizim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: babygirl ne 13-06-2006, 18:37:40
moment............
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest11984 ne 13-06-2006, 18:53:00
trillus
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: babygirl ne 13-06-2006, 19:00:46
shkaterrues........ ...
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 13-06-2006, 19:02:31
sallatat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: babygirl ne 13-06-2006, 19:05:46
torta............
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 13-06-2006, 19:07:03
apetiti
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest11984 ne 13-06-2006, 19:07:42
inat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: babygirl ne 13-06-2006, 19:35:39
tekanjoz........... .....
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest11984 ne 13-06-2006, 19:38:48
zerist
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: babygirl ne 13-06-2006, 19:53:15
ti................. ....
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest11984 ne 13-06-2006, 19:54:27
iriq
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: babygirl ne 13-06-2006, 20:32:43
qapkene..........
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest8255 ne 14-06-2006, 10:27:18
egersire
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 14-06-2006, 23:27:05
erotik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest8255 ne 15-06-2006, 07:37:36
kalim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 15-06-2006, 07:43:00
molla
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest8255 ne 15-06-2006, 07:45:53
alibi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 15-06-2006, 07:49:21
imagjinat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest8255 ne 15-06-2006, 07:53:40
torture
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 15-06-2006, 09:30:55
ekspert
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest8255 ne 15-06-2006, 11:38:30
termet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 15-06-2006, 13:33:05
torte
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: babygirl ne 15-06-2006, 16:33:27
epsh..............
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 15-06-2006, 16:54:01
shumë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 16-06-2006, 11:44:54
ëmbëlsira
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest8255 ne 16-06-2006, 11:47:01
anije
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 16-06-2006, 11:48:12
epiri
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 16-06-2006, 12:34:33
imponim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 16-06-2006, 15:34:14
miratim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 16-06-2006, 15:39:34
makinë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 16-06-2006, 16:05:22
ëndërr
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 16-06-2006, 17:01:21
rrëmbi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 16-06-2006, 17:31:06
Iriq :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 16-06-2006, 17:57:03
qiri :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 16-06-2006, 18:03:14
Infantil :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: babygirl ne 16-06-2006, 18:30:06
lermeni............ ..
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 16-06-2006, 18:37:22
imitimi :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 17-06-2006, 08:05:26
ind
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest8255 ne 17-06-2006, 08:49:08
dasme
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 17-06-2006, 08:55:32
ecje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest8255 ne 17-06-2006, 08:58:52
ekuacion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 17-06-2006, 09:18:55
numër
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest8255 ne 17-06-2006, 09:21:18
raft
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 17-06-2006, 09:22:32
tërbim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest8255 ne 17-06-2006, 09:26:47
manastir
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 17-06-2006, 09:39:19
rutine
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 17-06-2006, 11:01:54
emocion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 17-06-2006, 14:00:59
naten
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 17-06-2006, 14:02:01
nuse
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 17-06-2006, 14:23:47
elastik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 17-06-2006, 15:02:08
klima
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 17-06-2006, 15:15:20
ajër
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 17-06-2006, 15:16:38
reliev
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 17-06-2006, 15:30:33
valixhe
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 17-06-2006, 15:34:34
ekuiliber
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 17-06-2006, 15:36:16
rastesi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 17-06-2006, 15:40:36
inat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 17-06-2006, 15:48:19
teater
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 17-06-2006, 15:49:17
rimëkëmbje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 17-06-2006, 16:12:39
ecje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 17-06-2006, 16:16:14
emerim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 17-06-2006, 16:24:03
menquri
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 17-06-2006, 16:29:17
ide
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 17-06-2006, 16:32:44
edukuar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 17-06-2006, 17:23:24
ruralitet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 17-06-2006, 17:27:53
talent
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: babygirl ne 17-06-2006, 18:00:04
trego.............. ....
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 17-06-2006, 18:24:35
objektiv
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 17-06-2006, 19:00:14
vajzë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest8255 ne 18-06-2006, 02:07:55
embelsire
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 18-06-2006, 03:53:59
enderr
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 18-06-2006, 06:00:15
rrëmbim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 18-06-2006, 10:56:35
mashtrim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 18-06-2006, 11:04:08
mbreteri
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 18-06-2006, 11:40:13
indirekt
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 18-06-2006, 15:04:49
takim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 18-06-2006, 17:02:54
mbreti
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 18-06-2006, 17:04:44
iriq
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 18-06-2006, 17:07:37
qiri
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 18-06-2006, 17:09:57
insekt
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 18-06-2006, 17:23:56
teksti
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 18-06-2006, 17:27:27
instikti
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 18-06-2006, 17:37:52
insistim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 18-06-2006, 17:40:02
magjistar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest8255 ne 19-06-2006, 04:33:18
rakitizem
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 19-06-2006, 08:49:37
makine
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: babygirl ne 19-06-2006, 20:43:17
ekstravagante
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 19-06-2006, 21:15:05
erozion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 20-06-2006, 01:52:05
natyral
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 20-06-2006, 08:30:51
liberal
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 20-06-2006, 09:22:39
lider
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 20-06-2006, 09:32:47
rishikim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 20-06-2006, 09:42:50
mjeshter
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 20-06-2006, 11:07:32
rutin
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 20-06-2006, 11:08:35
nderim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 20-06-2006, 16:07:32
merit
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 20-06-2006, 16:30:06
takim

PS:Shkenca me duket e paske harruar fjalorin shqip se si shkruhet kjo fjale nuk shkruhet merit por meritë ok , me fal për këtë ndoshta nuk është pune e imja.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 20-06-2006, 16:36:39
meritë............. flm.belina per kshilla :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 20-06-2006, 16:49:12
ëndërr
PS: Sps
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 20-06-2006, 16:54:06
rregull........
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: babygirl ne 20-06-2006, 19:56:14
llotari...........
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 21-06-2006, 04:35:47
inat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: babygirl ne 21-06-2006, 16:23:39
tradhetar.......... .....
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 21-06-2006, 17:39:37
rastisje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: babygirl ne 21-06-2006, 21:57:21
erdha..............
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 21-06-2006, 21:58:46
arratisu
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: babygirl ne 21-06-2006, 22:02:19
UNE................ . ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 21-06-2006, 22:08:06
ehe
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: babygirl ne 21-06-2006, 22:10:57
ekspres............ .......
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 21-06-2006, 22:12:14
s'perton
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: babygirl ne 21-06-2006, 22:13:05
nganjehere......... ..
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 21-06-2006, 22:14:33
enderron....
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: babygirl ne 21-06-2006, 22:15:28
ndoshta  :D hahahaha hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 21-06-2006, 22:20:13
ashtuuu hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: babygirl ne 21-06-2006, 22:26:37
urdhero............ ...
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 21-06-2006, 23:47:56
o rrushe po ka ke hum ti mi ....se le nom le iken robi me muj :D LOL LOL ( nuk me la tundimi te thoja vetem nje fjale :D

oksigjen
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 22-06-2006, 04:44:18
nitrat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 22-06-2006, 04:51:04
tiroksina
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 22-06-2006, 04:59:06
abanoz
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 22-06-2006, 06:29:14
zambaku
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Olsi Ferazini ne 22-06-2006, 06:31:29
lojra fati
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 22-06-2006, 06:37:59
lojra fati
shiko shkronjen e fundit dhe formo fjale
si psh: Zambaku  - ura
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 22-06-2006, 08:04:25
arsenik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 22-06-2006, 08:16:22
kala
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 22-06-2006, 08:39:09
adrenalin
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: 2po2 ne 22-06-2006, 11:32:02
si ja kalon mire une mire jam po ti mire je
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 22-06-2006, 15:48:23
natyrë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 22-06-2006, 15:53:23
ëndërr
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 22-06-2006, 15:58:00
reale
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 22-06-2006, 15:59:13
elementar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 22-06-2006, 16:35:44
re
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 22-06-2006, 16:42:45
eklips
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 22-06-2006, 16:44:10
somun :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 22-06-2006, 16:45:09
nitrat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 22-06-2006, 16:46:29
tanga :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 22-06-2006, 16:48:51
haahah
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: babygirl ne 22-06-2006, 17:33:18
o rrushe po ka ke hum ti mi ....se le nom le iken robi me muj    ( nuk me la tundimi te thoja vetëm një fjale

hajde :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 22-06-2006, 18:01:03
erdha
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 22-06-2006, 18:35:03
ardhje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 23-06-2006, 06:50:33
emërtim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 23-06-2006, 10:13:26
miratim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 23-06-2006, 13:39:21
majonezë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 23-06-2006, 17:30:12
enderr
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: babygirl ne 23-06-2006, 19:31:57
realizim...........
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 24-06-2006, 03:49:03
madheshtor
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 24-06-2006, 05:53:46
rishikim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Olsi Ferazini ne 24-06-2006, 05:57:21
pergjim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 24-06-2006, 06:14:46
mësues
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 24-06-2006, 08:57:59
sensor
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 24-06-2006, 09:32:19
rehabilitim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 24-06-2006, 10:03:25
mbidoze
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 24-06-2006, 10:21:02
egjipt
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 24-06-2006, 10:34:19
tango
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 24-06-2006, 10:36:26
orendi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 24-06-2006, 10:38:06
investim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 24-06-2006, 10:38:52
miratime
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 24-06-2006, 10:39:43
erozion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 24-06-2006, 10:42:02
numër
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 24-06-2006, 10:48:05
radist
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 24-06-2006, 10:58:35
treni
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 24-06-2006, 11:04:20
iluzion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 24-06-2006, 11:07:29
ndërtimtari
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 24-06-2006, 11:13:58
ilustrim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 24-06-2006, 13:59:09
mall
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 24-06-2006, 14:00:11
llogore
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 25-06-2006, 10:39:56
emblem
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 26-06-2006, 04:57:07
Medalion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 26-06-2006, 05:48:46
numërator
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 26-06-2006, 08:12:47
Reptil
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 26-06-2006, 08:16:51
laraman
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 26-06-2006, 08:46:58
nektar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest8255 ne 26-06-2006, 09:31:08
re
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 26-06-2006, 09:34:13
eci
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 26-06-2006, 09:37:24
inat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 26-06-2006, 09:41:51
takat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest8255 ne 26-06-2006, 09:42:55
tarife
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 26-06-2006, 09:45:05
ekspres
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 26-06-2006, 10:05:02
sensitiv
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 26-06-2006, 10:37:28
version
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 26-06-2006, 10:47:10
namaz
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 26-06-2006, 10:51:25
zanat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Capkenja ne 26-06-2006, 10:52:44
rehat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 26-06-2006, 11:54:34
takim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: babygirl ne 26-06-2006, 16:05:28
mashtrim........... ....
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: xXx ne 26-06-2006, 16:27:21
marrosje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: babygirl ne 26-06-2006, 17:40:21
eksplodon.......... ................
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 26-06-2006, 17:55:33
naftë....
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: babygirl ne 26-06-2006, 17:56:38
erresire.........
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 26-06-2006, 17:58:42
ëndërr
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 26-06-2006, 18:27:43
rregullim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 26-06-2006, 18:35:10
magnetizueshëm
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 26-06-2006, 18:38:16
mjeshter
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 26-06-2006, 18:48:20
radioelektronikë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 26-06-2006, 18:50:08
Ëmbelsir
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 26-06-2006, 19:03:38
radiospektroskopi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 26-06-2006, 19:07:28
interferometer
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 26-06-2006, 19:38:03
radiotelegrafi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 27-06-2006, 04:52:51
ideosinkretik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 27-06-2006, 05:38:07
Kukurrec
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 27-06-2006, 06:22:45
caktoj
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest8255 ne 27-06-2006, 06:30:43
jargavan
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 27-06-2006, 06:40:09
naive
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest8255 ne 27-06-2006, 06:41:21
ene
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 27-06-2006, 06:59:56
Elefant
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 27-06-2006, 07:03:09
trullan
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 27-06-2006, 07:05:18
Nuse  LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 27-06-2006, 07:06:27
errësirë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 27-06-2006, 08:14:52
ëmbetore(me gjera te kripura) :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 27-06-2006, 10:47:55
Egoist ^o)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 27-06-2006, 10:49:48
tradhtar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 27-06-2006, 10:52:11
Rekrut
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 27-06-2006, 10:56:10
tatim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 27-06-2006, 10:57:34
Muhafitje  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 27-06-2006, 14:12:47
ermir
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 27-06-2006, 14:16:06
rihap
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 27-06-2006, 14:49:47
porten
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 27-06-2006, 14:53:11
Ndeshkuese :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 27-06-2006, 15:05:36
endacake
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 27-06-2006, 15:10:10
eksteritorialitet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 27-06-2006, 15:15:51
telepati
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 27-06-2006, 15:16:48
internet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 27-06-2006, 15:42:35
taktik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 27-06-2006, 16:54:10
karate
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest8255 ne 28-06-2006, 05:40:42
elefant
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 28-06-2006, 05:51:51
TARIFIKATOR
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 28-06-2006, 08:33:41
Riedukim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 28-06-2006, 10:03:41
mesues
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 28-06-2006, 10:25:22
sistem
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 28-06-2006, 15:57:37
moral
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 28-06-2006, 16:25:37
liberal
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 28-06-2006, 16:40:47
legjendar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 28-06-2006, 16:43:55
radikal
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 28-06-2006, 17:01:38
Labirint
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 28-06-2006, 17:38:09
tarikat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 28-06-2006, 17:59:11
TRAPEZ
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 28-06-2006, 18:01:04
zemra
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 28-06-2006, 18:04:29
AJSBERG
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 28-06-2006, 18:15:37
gëzim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 28-06-2006, 18:23:36
Magji
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 28-06-2006, 18:47:39
intelegjenc
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 29-06-2006, 07:44:41
celsius
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest8255 ne 29-06-2006, 10:35:35
sarkazem
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 29-06-2006, 16:52:08
Metafora
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 29-06-2006, 17:05:35
Antiteza
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 29-06-2006, 17:20:23
acetilen
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 29-06-2006, 18:01:16
narkotik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 30-06-2006, 05:23:24
kabare
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 30-06-2006, 18:37:05
ebanit
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 30-06-2006, 18:56:39
tatuazh
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 30-06-2006, 18:58:48
zhardhok
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 30-06-2006, 19:09:39
kameraman
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: DragonFire ne 30-06-2006, 19:10:56
nivel
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 30-06-2006, 19:14:09
laitmotiv
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Vogelushja Korcare ne 01-07-2006, 08:37:54
vaksine  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 01-07-2006, 10:59:51
Enderr
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 01-07-2006, 14:00:19
rregull
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 01-07-2006, 17:55:14
hipoteze LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 01-07-2006, 18:02:43
hipoteze LOL

Shkronjen e fundit te fjales se parapostuesit duhet ta vendosesh shkronjen e pare te fjales tende

Psh. enderr/rregull
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 01-07-2006, 18:48:50
thnx
 meqe qenka rregull ne po e bejme llapar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 05-07-2006, 05:50:23
reflekse
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 05-07-2006, 06:08:19
eksitim LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 05-07-2006, 06:19:34
mrekulli
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 05-07-2006, 06:21:41
irritim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 05-07-2006, 06:29:18
mësues
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 05-07-2006, 06:30:56
sarkazem
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 05-07-2006, 06:33:12
muzikant
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 05-07-2006, 06:34:16
tenor :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 05-07-2006, 06:36:17
republikan
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 05-07-2006, 06:36:50
nazist
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 05-07-2006, 06:41:21
trim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 05-07-2006, 06:43:15
mistrec
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 05-07-2006, 06:44:25
cik-cak
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 05-07-2006, 07:08:32
Kopac
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 05-07-2006, 08:05:16
cuca
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 05-07-2006, 08:05:54
ashure
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 05-07-2006, 08:08:03
ecës
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 05-07-2006, 08:08:27
serum
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 05-07-2006, 08:11:18
mirësi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 05-07-2006, 08:15:30
inkriminim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 05-07-2006, 08:16:22
mburrem
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 05-07-2006, 08:17:39
malarje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 05-07-2006, 08:22:19
emërtim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 05-07-2006, 08:23:15
mushkonje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 05-07-2006, 08:26:07
Edukim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 05-07-2006, 08:27:41
mackë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 05-07-2006, 08:29:35
Ëmbelsir
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 05-07-2006, 08:49:16
Ëmbëlsirë shkruhet me 'ë' në fund ok

Realitet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 05-07-2006, 08:52:51
TAKETUKE

Ps. Kam harruar komanden e Ë-se vogel :ALT+?
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 05-07-2006, 09:44:06
Erotike
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 05-07-2006, 09:47:47
Ebanit
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Olsi Ferazini ne 05-07-2006, 09:49:16
KELLIRE
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 05-07-2006, 09:53:39
ËSHTË
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Syrgjyn ne 05-07-2006, 14:25:10
ëndërr

(ë - Alt+137, ç - Alt+135, Ë - Alt+0203, ç - Alt+128)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 05-07-2006, 14:36:59
rrëmbim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 05-07-2006, 14:40:46
Deshire
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 05-07-2006, 14:44:33
ëndërrime
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 05-07-2006, 14:46:24
Realitet.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Kinge ne 05-07-2006, 14:48:19
trishtim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 05-07-2006, 14:51:23
maturi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 05-07-2006, 14:52:16
Pelqim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 05-07-2006, 14:56:05
o shqiptar a kupton ti
shkronjen e fundit shikoje ok
si psh. maturi - inat
mbrëmje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Kinge ne 05-07-2006, 14:58:03
erresir
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 05-07-2006, 14:58:40
ritem
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 05-07-2006, 15:00:48
mësues
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Kinge ne 05-07-2006, 15:03:47
student
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 05-07-2006, 15:03:50
o shqiptar a kupton ti
shkronjen e fundit shikoje ok
si p.sh.. maturi - inat
mbrëmje
...po..po..mos u be merak se do ta kem parasysh..rrofsh.. ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 05-07-2006, 15:04:22
tiran
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 05-07-2006, 15:05:05
Guxim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 05-07-2006, 15:07:40
muzika
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 05-07-2006, 15:10:31
aritmetik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 05-07-2006, 15:11:52
kimi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 05-07-2006, 15:13:14
inflacion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 05-07-2006, 15:17:08
natyra
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 05-07-2006, 15:23:21
ambient
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 05-07-2006, 15:38:04
taksirat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 05-07-2006, 15:40:54
çiltersi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 05-07-2006, 17:39:29
intelektual
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 05-07-2006, 17:59:09
LABORATOR
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 05-07-2006, 18:00:07
rimorkio
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 05-07-2006, 18:16:10
OBJEKT
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 05-07-2006, 18:49:18
tatëpjet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 05-07-2006, 19:06:19
TERTHORAZI
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 05-07-2006, 19:12:34
informacion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 15-07-2006, 13:43:04
Ndergjegje :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 15-07-2006, 13:45:22
enderrime
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 15-07-2006, 13:48:09
Elokuente
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 15-07-2006, 18:07:08
EKSTRADIM
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 16-07-2006, 12:00:22
Thellesi :S
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 16-07-2006, 12:22:09
imitimi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 16-07-2006, 17:55:25
impresionist
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 16-07-2006, 18:58:53
telegrafi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: PetritKola ne 16-07-2006, 22:10:59
rapatushe
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 17-07-2006, 14:24:47
Largesi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: babygirl ne 17-07-2006, 16:38:42
ide...........
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 17-07-2006, 16:42:37
ekskluzivitet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: babygirl ne 17-07-2006, 16:54:04
thjeshte...........
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 17-07-2006, 17:00:07
Ënderroj
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: babygirl ne 17-07-2006, 19:47:36
jetoj...........
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: prijsi ne 18-07-2006, 09:05:35
anna :-[ :perqafim :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 18-07-2006, 19:08:31
aerodinamik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 19-07-2006, 09:31:18
kuran
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 19-07-2006, 09:40:56
egocentrik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 19-07-2006, 09:44:14
Këmishë
P.S O ti lart i paske shit drut a kshyr se qysh shkon loja ketej.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 19-07-2006, 10:02:06
Këmishë
P.S O ti lart i paske shit drut a kshyr se qysh shkon loja këtej.

DRU

P.s Ej ti lart kam edhe nje dru    ;)   e  do te ta heq menjane  LOL LOL LOL LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Damastion ne 19-07-2006, 10:30:49
lidhje
palidhje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 19-07-2006, 11:35:59
palidhje

jete
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Damastion ne 19-07-2006, 11:42:13
jetë
lindje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 19-07-2006, 11:44:48
Engjull
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 19-07-2006, 11:49:01
llamarinë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 19-07-2006, 11:49:45
Enderr
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 19-07-2006, 11:50:30
rrëmujë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 19-07-2006, 11:52:06
Ëndje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 19-07-2006, 11:56:37
errësirë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 19-07-2006, 11:58:57
Ëmbelsirë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 19-07-2006, 12:00:23
ëmbëltore
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 19-07-2006, 12:02:36
Etikë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: toleranca ne 19-07-2006, 14:44:54
Enderr
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 19-07-2006, 16:38:42
rrezik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Damastion ne 20-07-2006, 05:57:50
monotoni (kombinim i bukur i shkronjave)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 20-07-2006, 06:26:48
ironi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 20-07-2006, 07:41:02
inati
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 20-07-2006, 07:47:17
identifikim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 20-07-2006, 09:15:40
Mushkonj :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 20-07-2006, 10:30:10
Analfe  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 20-07-2006, 16:59:00
erotik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 20-07-2006, 17:02:40
kapsoll
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 20-07-2006, 17:36:49
llulla :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 20-07-2006, 17:52:46
Alltija ( te bajm tamam burre me llulle ne goje e alti ne shoke) ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Bekimi ne 20-07-2006, 18:29:29
ArmiK
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 20-07-2006, 19:02:47
kauboj........(tash eshte bere taman burre) ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Bekimi ne 20-07-2006, 19:04:35
Jaran (tash me duket se u kompletu) :D LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 20-07-2006, 19:10:39
natyrisht :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Bekimi ne 20-07-2006, 19:19:15
Tutkun. :D LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 20-07-2006, 19:27:35
natureshmeri :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 21-07-2006, 04:08:45
legen
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 21-07-2006, 13:56:39
natyrë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 21-07-2006, 14:12:07
Engjell  (femer ama)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 21-07-2006, 14:22:55
llamba
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 21-07-2006, 14:25:18
ambazhur
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 21-07-2006, 14:30:18
rimel
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 21-07-2006, 14:49:18
lakuriq :D LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 21-07-2006, 15:35:12
qyqe :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 21-07-2006, 15:45:01
endacak :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 21-07-2006, 15:47:26
karagjoz :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 21-07-2006, 15:48:13
Zvarranik  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 21-07-2006, 15:50:06
kobra :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 21-07-2006, 15:51:51
Analog :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 21-07-2006, 15:53:24
gogol LOL LOL LOL LOL LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 21-07-2006, 15:54:54
Lazdran :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 21-07-2006, 15:56:33
nanqor :P hahahaha
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 21-07-2006, 15:58:09
Relaxim ( apo nuk kerkove ?)  LOL LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 21-07-2006, 15:59:28
miqesi (apo e kam gabim) LOL LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 21-07-2006, 16:04:40
Imagjinate ( te ndihmon) ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 21-07-2006, 16:06:42
enderroj (po smjafton) :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 21-07-2006, 16:09:23
Jastek  ( veje koken se po lodhesh LOL )
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 21-07-2006, 16:10:12
kurrnace (ndihmoje robin se ste gjen gje) LOL LOL LOL LOL LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 21-07-2006, 16:13:26
Emergjence ( e thirra ndihmen e shpejte ) :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 21-07-2006, 16:15:26
erdha ( mo ki frike) :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 21-07-2006, 16:17:54
Ani ( mu hoq frika  :pafshim ) :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 21-07-2006, 16:19:33
interesnate ( po jo kaq me rezerva :P)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 21-07-2006, 16:20:28
Enigmatike  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 21-07-2006, 16:23:58
embelsire
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 21-07-2006, 16:25:42
Enderrimtar  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 21-07-2006, 16:27:11
realist :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 21-07-2006, 16:28:36
Taksirat ( me qene çdo here realist) :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 21-07-2006, 16:30:23
tendence (pretendoj se jam me i miri :P) hahaha
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 21-07-2006, 16:32:01
Engjellor ???? hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 21-07-2006, 16:33:49
romantik :D :D :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 21-07-2006, 16:40:19
Kusar  LOL LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 21-07-2006, 16:41:22
reciproke LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 21-07-2006, 16:43:09
Egoist ( mendon vetem te lodhesh para gjumit) LOL LOL LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 21-07-2006, 16:44:34
teveqel (kam qef me u marre me inatcinjte) :D :D :D :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 21-07-2006, 16:46:25
LuftarakE ( jo inatcore ) :P :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 21-07-2006, 16:48:12
hahahahahahahahahah ahahahaha

smunda ta lidh jep nje tjeter :d
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 21-07-2006, 16:51:32
 ;) Gjumi  ( çfar ndodhi  me te ????) :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Armenda ne 21-07-2006, 22:29:06
Indinjatë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 22-07-2006, 09:01:28
embelsire
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Bekimi ne 22-07-2006, 18:43:50
Ënderr.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Brentiani ne 23-07-2006, 05:23:33
Rrebesh (shiu)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 23-07-2006, 07:13:31
shaka
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Brentiani ne 23-07-2006, 07:28:02
adhuroj
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 23-07-2006, 07:35:22
jetim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 23-07-2006, 14:28:08
magjik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 23-07-2006, 15:57:12
Komik  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 23-07-2006, 16:21:25
kaqamak
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 23-07-2006, 16:48:15
kungull
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 23-07-2006, 17:19:02
llak
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 24-07-2006, 03:21:22
karikaturë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 24-07-2006, 11:12:41
Enderr
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 24-07-2006, 11:44:47
rryshfet :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 24-07-2006, 13:26:26
taketuke
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 24-07-2006, 14:16:16
etikete  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 24-07-2006, 14:25:43
ëndërr
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 24-07-2006, 14:30:02
RRumbullak ( sapo mora te ha nje pjese nga shalqini,hahahah)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 24-07-2006, 15:08:50
kafshate :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 24-07-2006, 15:12:37
ëmbëlsirat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 24-07-2006, 15:27:01
torte
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 24-07-2006, 15:29:37
errësirë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Cami ne 24-07-2006, 15:31:30
embelsir
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 24-07-2006, 15:32:56
roman
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Cami ne 24-07-2006, 15:41:29
   romantik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 24-07-2006, 15:44:37
kumbull
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 24-07-2006, 15:54:41
llullë........
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 24-07-2006, 15:58:01
ëndërrime
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: lypen ne 24-07-2006, 17:02:31
eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeee :D :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 25-07-2006, 05:10:31
He bythke merr firome  LOL LOL LOL LOL


 P. S    Shprehje karakteristike Korcare
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 25-07-2006, 17:20:50
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D :P
edhe :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-07-2006, 17:23:27
Etja ( vape e madhe ) :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 25-07-2006, 17:30:41
ajrosje :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-07-2006, 17:32:37
endacak
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 25-07-2006, 17:38:53
kamxhik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-07-2006, 17:40:03
kurtizane :engjell:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 25-07-2006, 17:58:09
erëkëndshëm
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-07-2006, 18:05:48
magji ( e fjales se bukur)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 25-07-2006, 18:08:25
intimitet :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 25-07-2006, 18:19:41
terrorist(pa dallim feje)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 27-07-2006, 04:14:16
titan
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Capkenja ne 27-07-2006, 04:24:37
cilesi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 27-07-2006, 07:07:15
iluzion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 27-07-2006, 08:43:41
Niseshte :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 27-07-2006, 09:10:19
Error
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 27-07-2006, 09:13:45
romantik LOL LOL LOL LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 27-07-2006, 09:16:18
Kujdestar ???
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 27-07-2006, 09:20:15
revizionist :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 27-07-2006, 09:21:28
Transparent  
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 27-07-2006, 09:23:23
tendencioz
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 27-07-2006, 09:25:54
zemergjere :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 27-07-2006, 09:27:19
engjellore  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 27-07-2006, 09:28:27
Etnike
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 27-07-2006, 09:36:18
Etike
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 28-07-2006, 02:11:38
etiketë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 28-07-2006, 17:46:53
ËMBËLTORE
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: PetritKola ne 28-07-2006, 19:37:51
Kripore  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GrifshA ne 30-07-2006, 04:56:07
Edukatore :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 28-08-2006, 13:16:52
epshore  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 28-08-2006, 13:27:39
emerore ;)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 28-08-2006, 13:53:24
Ereksion
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 28-08-2006, 16:51:32
Ndotje  LOL
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 28-08-2006, 22:04:11
Emocion  :)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 29-08-2006, 00:53:19
Ndrikull
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 29-08-2006, 08:14:41
LLokum ( me arra)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 29-08-2006, 11:11:13
Maskara
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest11984 ne 29-08-2006, 11:24:49
harbut  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Syrgjyn ne 29-08-2006, 11:55:30
taravel
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest11984 ne 29-08-2006, 11:59:16
lendoj
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Syrgjyn ne 29-08-2006, 12:18:54
jam
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest11984 ne 29-08-2006, 12:38:09
mashtrim.
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 29-08-2006, 15:32:06
Merite.  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 29-08-2006, 17:06:37
Enderr  :engjell:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 01-09-2006, 13:01:11
rropatje     pagjume:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 01-09-2006, 13:29:55
Kenaqesi :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 01-09-2006, 15:20:28
iriq... :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 01-09-2006, 16:38:19
Qengji
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 01-09-2006, 16:42:20
imoral.....
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 01-09-2006, 16:49:07
Latist (I dhene mbas qumeshtit) :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 01-09-2006, 17:00:47
tranvestit   :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Syrgjyn ne 01-09-2006, 17:46:21
Llapist LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 01-09-2006, 18:32:40
transformal
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 01-09-2006, 18:36:34
Lopë :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 01-09-2006, 18:38:40
ëmbëlsirë
P.S ahhahaha ku te ra ndermend lopa se
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 01-09-2006, 18:41:22
Turli
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 01-09-2006, 18:41:54
është :P

p.S. sepse keto dite e kam  ble nje  ....LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 01-09-2006, 18:46:36
embleme
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 01-09-2006, 18:46:47
ëndërr
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Syrgjyn ne 01-09-2006, 18:47:39
ashkël
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 01-09-2006, 18:47:44
rrodhje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 01-09-2006, 18:48:11
esencë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 01-09-2006, 18:48:44
mace
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Syrgjyn ne 01-09-2006, 18:48:49
eshtër
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 01-09-2006, 18:49:50
rere
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 01-09-2006, 19:01:46
ëmbëltoret
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 01-09-2006, 19:06:19
TOROLLAK
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 01-09-2006, 19:10:59
PEDERAST
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 01-09-2006, 19:48:42
Tenxhere
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Syrgjyn ne 01-09-2006, 20:00:48
Erëlehtë :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 01-09-2006, 20:08:55
embelsira
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 01-09-2006, 20:22:21
antike
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 01-09-2006, 20:29:59
Era
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 01-09-2006, 20:34:19
absurditet.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Syrgjyn ne 01-09-2006, 20:59:32
trap (mjet per te kaluar lumin, se mos me keqkuptoni) :d
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 01-09-2006, 21:07:24
RROTE  (maqine e kam fjalen)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 01-09-2006, 23:19:45
emërtim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 01-09-2006, 23:29:59
mirenjohja
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 01-09-2006, 23:36:52
ambulanca
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 02-09-2006, 00:16:10
autoambulanca
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 02-09-2006, 01:20:34
Antibiotik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 02-09-2006, 02:23:14
kirurgjia :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 02-09-2006, 11:45:32
Anemik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 02-09-2006, 13:16:39
karikature......... :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 02-09-2006, 23:41:17
Enderr  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 03-09-2006, 00:10:53
rregull
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 03-09-2006, 15:06:36
llamarina
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 04-09-2006, 00:21:50
Arvanite  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 04-09-2006, 09:18:20
edukativ
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 04-09-2006, 09:46:45
Viagra  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 04-09-2006, 10:46:10
Vitamina
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 04-09-2006, 12:51:32
Anadollak    :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 04-09-2006, 12:51:49
aperitiv
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 04-09-2006, 13:13:09
Vullkakik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 04-09-2006, 13:45:30
Karrierist  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 04-09-2006, 14:09:46
titaniku
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 04-09-2006, 14:12:49
Lazdrani
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 04-09-2006, 14:13:37
Baskia
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 06-09-2006, 10:42:17
agjamiu

P.S Si ti Wiliams
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 06-09-2006, 11:21:37
Urith  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 06-09-2006, 20:42:25
Theres
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 07-09-2006, 01:04:22
sakrificë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 07-09-2006, 01:08:44
ËMBELSIRË
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 07-09-2006, 10:05:25
Engjellushe  :engjell:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 07-09-2006, 13:44:47
Divahane :S
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 08-09-2006, 17:12:42
ERRËSIRË

Ps. Permbaju pak temes Williams
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 08-09-2006, 23:52:05
është
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest11984 ne 09-09-2006, 09:00:29
ëngjell
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 09-09-2006, 09:36:00
llapaqen  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 09-09-2006, 19:31:33
Nocrroku LOL LOL LOL
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 10-09-2006, 15:26:44
urithi
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 11-09-2006, 15:03:16
imoral  :)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 11-09-2006, 15:30:50
luan
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 11-09-2006, 15:33:43
nallban  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 11-09-2006, 15:35:37
natriban
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 11-09-2006, 15:36:53
nishan
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Bekimi ne 11-09-2006, 15:40:54
Nder :)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 11-09-2006, 15:42:18
raki
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 11-09-2006, 15:42:32
renegat
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 11-09-2006, 15:50:15
tutkun
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Bekimi ne 11-09-2006, 15:52:14
Perseri me ra N-ja mua. :D

Nari (shkurtese kjo) :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 11-09-2006, 15:52:56
irak  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Bekimi ne 11-09-2006, 15:56:10
E tash ta shkruj te gjate. :D

Katunar :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 11-09-2006, 15:58:41
Rospie
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 11-09-2006, 15:59:51
rastesi
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Bekimi ne 11-09-2006, 16:00:34
Intimitet :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 11-09-2006, 16:01:45
transeksual
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 11-09-2006, 16:02:16
langaraq
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 11-09-2006, 16:03:59
qipariz
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 11-09-2006, 16:05:03
zgjeps
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 11-09-2006, 16:06:46
spurdhiak
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 11-09-2006, 16:09:17
kontraceptiv
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Bekimi ne 11-09-2006, 16:10:39
Valium. :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 11-09-2006, 16:14:23
mistrec
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 11-09-2006, 16:23:36
cuce
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 11-09-2006, 16:24:11
egersire
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 11-09-2006, 17:11:17
embelsir
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 11-09-2006, 17:12:36
revani  jarge:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 11-09-2006, 17:34:47
injorant
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Bekimi ne 11-09-2006, 18:01:38
tekanjoz  
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Prishtinasja ne 11-09-2006, 21:37:51
zoteri
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 11-09-2006, 21:39:59
intelektual
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-09-2006, 23:09:24
lozonjare
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Prishtinasja ne 12-09-2006, 13:04:28
emancipim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 12-09-2006, 13:07:14
mbrapsht
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Prishtinasja ne 12-09-2006, 13:20:50
trishtim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 12-09-2006, 13:23:49
Kenaqesi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Prishtinasja ne 12-09-2006, 13:28:32
interesi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 12-09-2006, 13:31:07
Pizavengi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Prishtinasja ne 12-09-2006, 13:34:50
imitim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 12-09-2006, 13:40:14
Kaftjall :S
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 12-09-2006, 13:42:16
Divahane :S
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 12-09-2006, 13:52:33
Penxhere :S
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 12-09-2006, 14:15:18
ereksion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Prishtinasja ne 13-09-2006, 19:39:52
niveli
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 13-09-2006, 19:47:31
induksion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 13-09-2006, 19:48:04
iriqi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Prishtinasja ne 13-09-2006, 19:52:02
imam
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 13-09-2006, 20:00:07
majmun
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Prishtinasja ne 13-09-2006, 20:24:58
nënshkrim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 13-09-2006, 21:06:04
mekat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 14-09-2006, 09:56:57
Tollovi hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 14-09-2006, 10:50:41
idiot
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 14-09-2006, 14:01:12
Kathic
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 14-09-2006, 14:24:13
cimke
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 14-09-2006, 14:27:45
etje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 14-09-2006, 14:46:42
edukim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 14-09-2006, 14:50:06
misterioz
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 14-09-2006, 14:55:49
Zemerim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 14-09-2006, 14:59:46
zezak
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 14-09-2006, 15:11:49
kurtizane
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 14-09-2006, 15:12:35
ermira
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 14-09-2006, 15:13:22
anoreksia
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 14-09-2006, 15:14:33
abetare
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 14-09-2006, 15:19:16
esmere
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 14-09-2006, 16:15:11
ermali
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 14-09-2006, 16:17:07
ilir
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 14-09-2006, 16:26:49
radio
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 14-09-2006, 16:30:09
oligarki
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 14-09-2006, 16:31:25
injorant (sa qef e kamkete fjalen ne ma te gjuhes e mbaj :D)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 14-09-2006, 16:34:43
trap  (e kam fjalen per mjet lundrimi) :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 14-09-2006, 16:37:36
p...mmmm ca fjale fillon me "p" :D

pallosh LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 14-09-2006, 16:38:37
        hmmmmm:                                   shemtire  LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 14-09-2006, 16:40:48
hahahhahah


embeltore
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 14-09-2006, 19:30:20
Lozonjare
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 14-09-2006, 22:35:18
enderrimtar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 14-09-2006, 23:00:47
realist
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 14-09-2006, 23:03:29
telenovel
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Syrgjyn ne 14-09-2006, 23:17:41
lepur
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 14-09-2006, 23:23:30
restorant
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 14-09-2006, 23:33:19
turp
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 14-09-2006, 23:35:21
pellumbë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 14-09-2006, 23:38:29
engjell
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Syrgjyn ne 14-09-2006, 23:41:12
llapë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 15-09-2006, 00:00:37
enderrimtar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 15-09-2006, 14:34:40
Guximtar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 15-09-2006, 14:37:44
Racist

P.S o wiliams ku e sheh g qe po fillon me g
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Syrgjyn ne 15-09-2006, 14:44:51
tullumb
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 15-09-2006, 14:47:17
bonbone
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Syrgjyn ne 15-09-2006, 14:50:47
eshka
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 15-09-2006, 14:57:00
anna  :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Syrgjyn ne 15-09-2006, 15:08:17
arusha :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 15-09-2006, 16:11:42
asfiksim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 15-09-2006, 16:30:35
masakrim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 15-09-2006, 16:49:52
mirqenie
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 15-09-2006, 16:51:19
emancipim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 15-09-2006, 16:53:56
mantel
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 15-09-2006, 16:54:57
letargji
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 15-09-2006, 17:01:14
individ
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 15-09-2006, 17:03:23
delir
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 15-09-2006, 17:04:51
reanimacion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 15-09-2006, 17:06:59
narkoze
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 15-09-2006, 17:10:38
emergjence
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 15-09-2006, 17:12:22
emotiv
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 15-09-2006, 19:02:45
vitamin
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 15-09-2006, 22:05:42
Neutral
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 15-09-2006, 22:06:50
Lushnja
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Bekimi ne 15-09-2006, 22:09:27
Abrakadabra :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 15-09-2006, 22:10:50
ajaja...
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Bekimi ne 15-09-2006, 22:13:16
Alivanosje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 15-09-2006, 22:13:59
entuziazem
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Bekimi ne 15-09-2006, 22:16:01
Matuf
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 15-09-2006, 22:16:56
fodull :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Bekimi ne 15-09-2006, 22:20:55
llokummmmmmmm :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 16-09-2006, 11:08:42
mushkonj
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 16-09-2006, 12:03:27
Jatagan
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 16-09-2006, 12:12:55
nazist
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 16-09-2006, 12:22:39
Tritol
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 16-09-2006, 12:31:41
liri
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 16-09-2006, 12:37:47
individual
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 16-09-2006, 14:13:26
labirint
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 16-09-2006, 15:15:12
titan
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 16-09-2006, 16:53:35
nitroglicerine
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 16-09-2006, 16:58:20
ether
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 16-09-2006, 17:00:16
ritual
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 16-09-2006, 17:04:08
lajbnic
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 16-09-2006, 17:06:22
(sec cfare eshte vetem kjo e di) hmmmmm:

ciklop
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 16-09-2006, 17:21:35
pelivan
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 16-09-2006, 20:39:37
ndryshe
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 17-09-2006, 21:23:42
eleganca
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 17-09-2006, 21:24:39
agoni
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 17-09-2006, 21:26:47
intelegjent
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 17-09-2006, 21:27:32
torua
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 17-09-2006, 21:34:16
Amoniak
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 17-09-2006, 21:37:12
kalium
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 17-09-2006, 21:42:38
magnezium  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 17-09-2006, 21:43:25
mekat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 17-09-2006, 21:44:52
temperament
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 17-09-2006, 21:45:58
teori
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 17-09-2006, 21:46:05
timon
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 17-09-2006, 21:47:14
natyra
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 17-09-2006, 21:48:39
ambienti
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 17-09-2006, 21:49:28
ibrig
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 17-09-2006, 21:52:53
grua :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 17-09-2006, 21:54:42
aventure
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 17-09-2006, 21:57:47
emocionuese
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 17-09-2006, 21:58:28
energjik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 17-09-2006, 22:01:29
kimist
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 17-09-2006, 22:04:31
titan
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 17-09-2006, 22:06:48
nafte
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 17-09-2006, 22:12:09
embelsira
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 17-09-2006, 22:21:23
antonim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 17-09-2006, 22:23:40
mikrob
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 17-09-2006, 22:31:12
Biftek
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 17-09-2006, 22:34:07
kamera
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 17-09-2006, 22:35:42
aizberg
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 17-09-2006, 22:39:07
grup
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 18-09-2006, 00:01:24
Pasuria
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 18-09-2006, 00:03:03
ardhmeria
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 18-09-2006, 00:05:41
Afersia
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 18-09-2006, 00:31:47
adhuruesja :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 18-09-2006, 00:38:00
Anonime
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 18-09-2006, 00:54:06
enigmë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 18-09-2006, 00:56:11
Engjellore
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 18-09-2006, 11:28:15
ermal
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest11984 ne 18-09-2006, 11:31:04
lesbike  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 18-09-2006, 11:49:12
ekstrem
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest11984 ne 18-09-2006, 11:50:06
maskilist
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 18-09-2006, 11:56:49
trim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest11984 ne 18-09-2006, 11:57:50
mbreteri
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 18-09-2006, 12:02:19
(prap me i mua) :D

Interesante
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest11984 ne 18-09-2006, 14:09:17
ekzotike
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 18-09-2006, 14:40:45
energji
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 18-09-2006, 17:01:42
Ideolog
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 18-09-2006, 17:07:24
gangster
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 18-09-2006, 17:08:32
rrot
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 18-09-2006, 17:22:22
toc
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 18-09-2006, 17:27:12
cufo :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 18-09-2006, 17:33:07
orgji
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 18-09-2006, 21:48:53
intensitet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 18-09-2006, 22:57:47
Teolog
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 18-09-2006, 22:59:13
GAFORRE
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 18-09-2006, 23:00:55
Emblema
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 18-09-2006, 23:03:00
Amanet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 18-09-2006, 23:05:17
Tepsi      :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 19-09-2006, 00:40:52
intimitet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 19-09-2006, 08:08:59
Titanik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 19-09-2006, 09:21:44
katastrofe
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 19-09-2006, 18:08:16
eleganc
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 19-09-2006, 18:10:04
cigane
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 19-09-2006, 18:15:06
eksperiment
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 19-09-2006, 18:26:58
telenovel
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 19-09-2006, 18:30:15
lufte
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 19-09-2006, 18:32:23
emancipim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 19-09-2006, 18:34:21
majmun
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 19-09-2006, 19:27:50
Naive
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 19-09-2006, 19:34:16
ermir
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 19-09-2006, 19:38:33
rubin
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 19-09-2006, 19:45:20
ndijim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 19-09-2006, 19:46:45
mistrec
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 19-09-2006, 19:48:01
cinik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 19-09-2006, 19:49:09
kukumjaçk
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 19-09-2006, 19:49:56
kacak
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 19-09-2006, 19:52:10
kontrast
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 19-09-2006, 19:54:47
tropik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 19-09-2006, 19:56:53
kambana
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 19-09-2006, 19:57:16
arnaut
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 19-09-2006, 19:58:48
turkesha  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 19-09-2006, 19:59:32
abetare
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 19-09-2006, 20:00:25
esmere
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 19-09-2006, 20:03:38
etika
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 19-09-2006, 20:07:03
albiter
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 19-09-2006, 20:23:44
regres
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 19-09-2006, 20:25:36
simptome
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 19-09-2006, 20:28:31
erresir
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 19-09-2006, 21:32:32
racizem
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 19-09-2006, 21:46:22
Mrekulli
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 19-09-2006, 21:50:34
Imunitet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 19-09-2006, 21:50:48
interes ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 19-09-2006, 21:51:57
Supozim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 19-09-2006, 21:52:31
mendoje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 19-09-2006, 21:53:54
Embargo
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 19-09-2006, 21:54:17
organizoje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 19-09-2006, 21:55:09
Endacak
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 19-09-2006, 21:56:05
karabushe
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 19-09-2006, 21:57:16
Ethet  ( e se premtes  ;) )
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 19-09-2006, 21:59:35
telebingo (e se dieles) ;) ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 19-09-2006, 22:01:26
Ombus ( personi ) ^o)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 19-09-2006, 22:02:29
stalone ( aktori)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 19-09-2006, 22:03:31
Enigme
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 19-09-2006, 22:33:23
eskursion:d
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 19-09-2006, 22:34:56
naiv
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 20-09-2006, 00:15:46
Vetiak
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 20-09-2006, 11:58:12
kokaina
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Denisa ne 20-09-2006, 13:14:42
edukativ
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 20-09-2006, 14:10:06
Amfib
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 20-09-2006, 17:43:20
Bukurosh
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Bekimi ne 20-09-2006, 17:50:12
Shtetrrethim :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 20-09-2006, 18:33:07
mbushje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 20-09-2006, 18:37:37
evolucion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 20-09-2006, 19:07:15
natyre
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 20-09-2006, 19:08:39
eros
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Parloté ne 20-09-2006, 19:47:29
Simulim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 20-09-2006, 19:50:15
Metabolizem
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Parloté ne 20-09-2006, 19:53:12
Myelocit
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 20-09-2006, 19:54:33
tradheti
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 20-09-2006, 19:55:28
ideal
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 20-09-2006, 19:59:51
ledhatim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 20-09-2006, 20:12:27
mosmirnjohes
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 20-09-2006, 21:03:57
simpatike
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 20-09-2006, 21:06:19
ekzistenc
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 20-09-2006, 21:07:16
centrifug
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 20-09-2006, 21:17:10
gangster
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 20-09-2006, 21:17:40
gangster :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 20-09-2006, 21:20:52
rrugac
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 20-09-2006, 21:23:21
ceremide
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 20-09-2006, 21:33:24
evolucion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 20-09-2006, 21:36:58
negociator
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 20-09-2006, 21:39:44
rrogos
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 20-09-2006, 21:41:54
servil
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 20-09-2006, 21:47:36
liberal
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 20-09-2006, 21:51:26
leksion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 20-09-2006, 21:53:29
nocion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 20-09-2006, 21:56:41
nenshtrim :S
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 20-09-2006, 21:58:33
mafioz
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 20-09-2006, 22:01:18
Zambak
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 20-09-2006, 22:02:10
kriminel hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 20-09-2006, 22:03:43
Lirim  ( 50% i mallrave ) ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 20-09-2006, 22:07:25
mysliman
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 20-09-2006, 22:15:57
Nenqmim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 20-09-2006, 22:22:56
Miresia
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 20-09-2006, 22:24:43
Amshimi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 20-09-2006, 22:28:03
intelekti
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 20-09-2006, 22:30:21
Imagjinata
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 20-09-2006, 22:45:33
Arroganca
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 20-09-2006, 22:55:10
Ardhmeria
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 20-09-2006, 22:56:04
aleat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 20-09-2006, 22:57:57
Tembeloriz                          jarge:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 20-09-2006, 22:58:39
zingjirë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 20-09-2006, 22:59:52
Embelsire
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 20-09-2006, 23:00:03
enderroj
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 20-09-2006, 23:00:33
Jetoj  
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 20-09-2006, 23:02:01
jorgan
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 20-09-2006, 23:03:32
Narcisoid       :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 20-09-2006, 23:06:40
dinosaur
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 20-09-2006, 23:07:28
Reptil
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 20-09-2006, 23:19:09
Liri :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 20-09-2006, 23:25:23
Injorant        :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 21-09-2006, 01:12:07
telegrafist
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 21-09-2006, 11:32:35
tankist
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 21-09-2006, 13:06:10
tajfun
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 21-09-2006, 14:10:55
Ndasi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 21-09-2006, 14:21:36
irritim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 21-09-2006, 14:28:47
masa
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 21-09-2006, 14:33:53
absurditet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 21-09-2006, 14:34:44
teori
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 21-09-2006, 14:37:28
idealizem
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 21-09-2006, 14:44:58
maturi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 21-09-2006, 15:29:10
irrituar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 21-09-2006, 15:31:40
rënkim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 21-09-2006, 15:34:12
mister :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 21-09-2006, 15:36:53
Hmmmm r..r....r....rima
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 21-09-2006, 15:38:56
antarktida
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 21-09-2006, 15:41:02
Ankesat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 21-09-2006, 15:42:27
trazirat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 21-09-2006, 15:44:26
Tipi B  :D          :pafshim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 21-09-2006, 15:45:15
buzeqeshje  :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 21-09-2006, 16:00:29
erotike
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 21-09-2006, 18:49:54
eksitim hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Bekimi ne 21-09-2006, 18:52:57
Majmun :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 21-09-2006, 19:07:11
nudo
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Bekimi ne 21-09-2006, 19:09:00
Orendi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 21-09-2006, 19:10:16
intrigant :S
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 21-09-2006, 19:58:45
tualet  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Bekimi ne 21-09-2006, 20:00:26
Tutkun :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 21-09-2006, 20:01:24
nervoz
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 22-09-2006, 23:12:50
zakon
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 23-09-2006, 14:12:38
nome
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 23-09-2006, 15:06:24
ekzakt
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 23-09-2006, 23:34:20
Temperature  
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 23-09-2006, 23:43:26
energji
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 23-09-2006, 23:44:24
Inerci
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 23-09-2006, 23:45:58
Intensitet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 23-09-2006, 23:46:39
termet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 23-09-2006, 23:47:44
Tsunami          :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 23-09-2006, 23:48:59
Ilustrim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 23-09-2006, 23:49:41
Mallkim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 23-09-2006, 23:57:06
Mallengjim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 24-09-2006, 00:00:44
Muratim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-09-2006, 00:42:13
mjerim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 24-09-2006, 20:01:40
Mergim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 24-09-2006, 20:02:34
morr
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 24-09-2006, 20:03:33
Rrugetim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 24-09-2006, 20:04:30
mermelade
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 24-09-2006, 20:05:33
Engjell
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 24-09-2006, 20:06:40
llokum :-*
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 24-09-2006, 20:08:36
Mjalte             :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 24-09-2006, 20:11:13
endje :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 24-09-2006, 20:13:05
Emocion       :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 24-09-2006, 20:21:47
neutralizon
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 24-09-2006, 21:50:09
neandertal
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-09-2006, 21:51:22
laurat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 24-09-2006, 21:53:48
tartakut
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-09-2006, 21:56:18
trimeri

p.s. cka eshte tartakut sorelina?
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 24-09-2006, 21:56:34
identifikim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-09-2006, 21:57:34
orhide
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-09-2006, 21:58:26
maturi
hahha pa radhe
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 24-09-2006, 22:00:42
intrige
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-09-2006, 22:02:49
endacak
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 24-09-2006, 22:03:59
kolibe
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-09-2006, 22:05:16
enkas
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 24-09-2006, 22:05:40
elefant
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 24-09-2006, 22:07:01
tritol
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 24-09-2006, 22:07:32
turbo..................me radh ju lutem LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 24-09-2006, 22:08:04
orkide
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-09-2006, 22:08:32
oxhak


ti po kalon radhen  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 24-09-2006, 22:09:25
kopuk
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-09-2006, 22:10:26
kariga
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 24-09-2006, 22:12:29
analogji
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-09-2006, 22:14:19
iniciativë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 24-09-2006, 22:15:10
enderr
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-09-2006, 22:16:42
rremuja
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 24-09-2006, 22:28:01
asortiment
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 24-09-2006, 22:30:16
tentikula
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-09-2006, 22:32:18
android
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 24-09-2006, 22:44:02
denigrim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 24-09-2006, 22:54:00
mitralos
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 24-09-2006, 22:55:09
skorpions :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 24-09-2006, 22:56:06
satirik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 24-09-2006, 22:57:37
klauzole
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 24-09-2006, 23:01:38
endokrin
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Cami ne 24-09-2006, 23:03:58
natrium
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 24-09-2006, 23:04:18
murtaje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 24-09-2006, 23:07:46
erozion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Cami ne 24-09-2006, 23:10:37
nuklear
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 24-09-2006, 23:12:05
roberi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Cami ne 24-09-2006, 23:13:31
ironik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 24-09-2006, 23:15:02
koklavitur
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Cami ne 24-09-2006, 23:16:22
romantizem
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 25-09-2006, 01:25:58
malok
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 25-09-2006, 12:31:00
kabana
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 25-09-2006, 12:43:15
analog
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 25-09-2006, 13:11:12
gazele :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 25-09-2006, 13:35:43
enkas
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 25-09-2006, 16:13:40
seks
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-09-2006, 16:35:32
Sukses
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 25-09-2006, 16:37:02
sadisfaksion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-09-2006, 16:37:50
Nekrolog
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 25-09-2006, 16:39:26
gangrene
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-09-2006, 17:31:44
Elmex ( paste dhembesh)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 25-09-2006, 17:32:59
xemelushe  ( je ti )
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-09-2006, 17:34:45
Egoist ( sje ti, shpresoj  :D )
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 25-09-2006, 17:36:58
tost  :)      ( ashtu eshte )
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-09-2006, 17:37:38
Tiramisu ( keshtu je ? ) :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 25-09-2006, 17:39:49
universal   ( Jam ) :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-09-2006, 17:40:31
Lajkatar  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 25-09-2006, 17:43:35
romatik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-09-2006, 17:44:38
Kazanov
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 25-09-2006, 17:47:43
vulgar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-09-2006, 17:48:13
Revolucion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 25-09-2006, 17:51:14
narkoman
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-09-2006, 17:52:20
Nata
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 25-09-2006, 17:58:14
ariu
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: korcari njesh ne 25-09-2006, 18:05:56
sualdo (emri im)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-09-2006, 18:49:36
Otorinolaringolog   :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 25-09-2006, 19:09:47
guak
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-09-2006, 19:10:45
Kardiolog     :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 25-09-2006, 19:11:23
gogol
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 25-09-2006, 22:14:45
ledhatim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-09-2006, 22:16:59
Mrekulli     :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 25-09-2006, 22:17:27
iriq
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 25-09-2006, 22:18:23
qiri
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-09-2006, 22:18:59
Inat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 25-09-2006, 22:20:09
tutkun :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-09-2006, 22:20:47
Nazeli
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 25-09-2006, 22:22:34
implikoj
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 25-09-2006, 22:22:43
intelektual
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 25-09-2006, 22:23:36
lajkatar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-09-2006, 22:24:00

Referoj
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 25-09-2006, 22:26:25
jorgan
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-09-2006, 22:27:19
Neser
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 25-09-2006, 22:33:46
radiografi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-09-2006, 22:35:36
Informatike
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 25-09-2006, 22:37:05
eksperimentalisht
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 25-09-2006, 22:37:12
truri
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-09-2006, 22:41:43
Ironi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 25-09-2006, 22:42:42
imigracion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-09-2006, 22:43:58
Nena     :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 25-09-2006, 22:49:19
abstrakt
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-09-2006, 22:49:54
Teori
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 25-09-2006, 22:55:54
indulgjence
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 25-09-2006, 23:11:26
Etnologji   ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 25-09-2006, 23:14:06
impresionizem
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 25-09-2006, 23:15:42
mangup  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 25-09-2006, 23:18:21
padrejtesi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 25-09-2006, 23:23:53
indeks
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 25-09-2006, 23:48:55
simbolizim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 25-09-2006, 23:49:48
mjedis
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 25-09-2006, 23:57:56
sistemim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 25-09-2006, 23:59:21
maksimum  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 26-09-2006, 00:00:59
magazinim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 26-09-2006, 00:05:32
malltretim  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 26-09-2006, 00:10:48
magnetizim :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 26-09-2006, 00:12:17
mashtrim  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 26-09-2006, 00:17:02
manipulim ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 26-09-2006, 00:18:27
montim  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 26-09-2006, 00:22:01
maskim :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 26-09-2006, 00:23:57
mjerim  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 26-09-2006, 00:32:54
mbytem ohoho:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 26-09-2006, 00:35:01
mbarim  lodhje:

p.s. mendova qe u dorezove  LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 26-09-2006, 00:38:54
merakosem :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 26-09-2006, 00:39:50
mjeshtrim  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 26-09-2006, 00:45:21
merzitem :(
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 26-09-2006, 00:47:17
mburem  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 26-09-2006, 00:50:37
miqësohem :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 26-09-2006, 00:53:02
minimum  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 26-09-2006, 00:56:59
maksimum...............a ben :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 26-09-2006, 01:04:57
 hmmmmm m...m... m...u dorezova

vazhdo tjetri me M
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 26-09-2006, 01:15:54
mahnitem ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 26-09-2006, 12:42:54
meditoj
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 26-09-2006, 14:37:22
jaran
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 26-09-2006, 15:30:36
Nata
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 26-09-2006, 15:31:44
antika
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 26-09-2006, 15:35:22
Algjebra
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 26-09-2006, 15:38:47
aritmetika  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 26-09-2006, 15:39:55
Analiza  LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 26-09-2006, 15:42:45
agjerimë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 26-09-2006, 15:45:04
Egzagjerim  ( Charlie mbane  ramazan ti ?  hmmmmm: hiq sma merr mendja LOL )
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 26-09-2006, 15:46:10
mbaj
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 26-09-2006, 15:51:57
Jehone ( Te shperblefte perendia  ;) )
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 26-09-2006, 15:53:51
energji  


p.S. Po ti  mban  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 26-09-2006, 15:57:17
Ilustrim

P.s: JO ( pak pauze ;))
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 26-09-2006, 16:00:19
mekat


p.S. Shume  keq   :(
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 26-09-2006, 16:11:54
turbulence
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 26-09-2006, 16:12:18
tatëpjeta
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 26-09-2006, 16:13:23
autopsi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 26-09-2006, 16:14:51
identitet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 26-09-2006, 16:16:39
tualet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 26-09-2006, 16:18:14
trofte
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 26-09-2006, 16:20:54
enderrimtare
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 26-09-2006, 20:31:49
Etnik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 26-09-2006, 20:39:34
konsumator
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 26-09-2006, 21:17:06
Rilindas
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 26-09-2006, 21:21:38
sekuestrim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 26-09-2006, 21:22:54
Maltretim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 26-09-2006, 21:29:37
manipulim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 26-09-2006, 21:32:02
Menagjim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 26-09-2006, 22:05:33
miratim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 26-09-2006, 22:06:39
Mangesi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 26-09-2006, 22:08:12
imtesi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 26-09-2006, 22:08:44
Inat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 26-09-2006, 22:14:00
taketuke
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 26-09-2006, 22:15:03
Endacake     :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 26-09-2006, 22:16:27
ersen
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 26-09-2006, 22:21:30
Nofke
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 26-09-2006, 22:23:12
ëmbëltore
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 26-09-2006, 22:24:45
Enigmatik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 26-09-2006, 22:26:51
kandidat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 26-09-2006, 22:30:28
Tender     :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 26-09-2006, 22:31:48
rektor
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 26-09-2006, 22:35:47
radar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 26-09-2006, 22:40:38
Ramazan    :engjell:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 26-09-2006, 23:28:53
njëmbëdhjetëenjëzet epeseminuta................eshte ora tek une :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 27-09-2006, 09:11:58
Akrepat     :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 27-09-2006, 12:47:34
Tatuazh :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 27-09-2006, 13:51:55
zhapik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 27-09-2006, 13:55:58
krokodil
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 27-09-2006, 14:01:50
lope
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 27-09-2006, 14:30:48
embrion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 27-09-2006, 16:41:25
Numer
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 27-09-2006, 17:03:16
rendor
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 27-09-2006, 17:16:42
rima
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 27-09-2006, 17:24:05
alegori
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 27-09-2006, 22:12:43
imigrant
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 27-09-2006, 23:03:50
Tespishte     :love:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 27-09-2006, 23:08:39
elegante
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 27-09-2006, 23:22:30
Emocion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 27-09-2006, 23:25:48
notim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 27-09-2006, 23:34:48
Mallengjim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 27-09-2006, 23:37:10
marifet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 27-09-2006, 23:38:26
Tengjere  LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 27-09-2006, 23:41:50
element
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 27-09-2006, 23:47:02
tepsi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 28-09-2006, 00:05:07
inat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 28-09-2006, 12:26:38
Tatepjete
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 28-09-2006, 13:44:18
ëmbelsira
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 28-09-2006, 13:52:49
ashure :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 28-09-2006, 14:01:09
era
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 28-09-2006, 14:04:04
arome
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 28-09-2006, 14:05:33
ënderr
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 28-09-2006, 14:06:45
romance
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 28-09-2006, 14:08:16
enkas
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 28-09-2006, 14:13:41
sygjerim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 28-09-2006, 14:15:25
miu
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 28-09-2006, 14:17:53
urithi :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 28-09-2006, 14:19:56
iriq  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 28-09-2006, 14:21:34
qukapiku :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 28-09-2006, 14:22:17
ujku  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 28-09-2006, 15:18:11
ujkonjë ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 28-09-2006, 16:26:58
ënderrimtar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 28-09-2006, 17:18:06
Realist
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Syrgjyn ne 28-09-2006, 17:20:16
tepsi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 28-09-2006, 17:20:35
interes
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 28-09-2006, 17:20:50
Sukses
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 28-09-2006, 17:32:26
semester
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 28-09-2006, 17:40:53
Regjisor
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 28-09-2006, 17:41:52
ram
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 28-09-2006, 22:05:17
muzika
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 28-09-2006, 22:34:47
Amfiteater
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 28-09-2006, 23:11:00
recitimi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 29-09-2006, 14:26:33
imitim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 29-09-2006, 15:41:50
Murgesha
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 29-09-2006, 16:33:47
anadoll
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 29-09-2006, 16:37:15
llafazan
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 29-09-2006, 16:39:27
namuz
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 29-09-2006, 16:42:56
ziliqar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 29-09-2006, 16:47:00
radio
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 29-09-2006, 16:51:04
orale
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 29-09-2006, 16:51:10
Oksigjen
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 29-09-2006, 16:53:56
natrium   ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 29-09-2006, 17:36:06
mangan :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 29-09-2006, 21:16:54
Neglizhence
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 29-09-2006, 23:28:35
ELEKTROENCEFALOGRAMË
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 30-09-2006, 01:07:52
Enderr
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 30-09-2006, 11:59:15
Rrokullis
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 30-09-2006, 12:12:08
sqeplug :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 30-09-2006, 12:30:04
Gamile :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 30-09-2006, 15:15:00
engjuj
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 30-09-2006, 17:06:07
JETE
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 30-09-2006, 19:17:49
Etnitet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 30-09-2006, 22:19:06
tërmet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 30-09-2006, 22:21:28
Tragjedi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 30-09-2006, 22:22:58
implikacion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 30-09-2006, 22:24:59
Non-stop
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 30-09-2006, 22:31:03
punë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 30-09-2006, 22:33:25
Endje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 30-09-2006, 22:36:26
erëmirë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 30-09-2006, 22:40:05
Embelsire
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 30-09-2006, 22:44:33
endje

p.s :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 30-09-2006, 22:46:57
Energjik  

p.s  :( :) :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: leoni846 ne 30-09-2006, 22:48:30
ANATOMIK
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 30-09-2006, 22:52:48
kalimthi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 30-09-2006, 22:53:46
Implementim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 30-09-2006, 22:55:56
muratim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 30-09-2006, 22:57:31
mandoline
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 30-09-2006, 22:59:13
Eskalim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 30-09-2006, 23:02:59
minimizim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 30-09-2006, 23:04:04
Mangesi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 30-09-2006, 23:07:08
ishull
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 30-09-2006, 23:09:14
Llamarine
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 30-09-2006, 23:22:56
evitoj
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 30-09-2006, 23:24:23
Jetoj
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 30-09-2006, 23:29:17
jetim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 30-09-2006, 23:32:21
Minister    :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 30-09-2006, 23:35:50
raportues
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 30-09-2006, 23:36:48
Sekretareshe  LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 30-09-2006, 23:39:40
ekonomist
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 30-09-2006, 23:40:15
Turist
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 30-09-2006, 23:46:05
tunis
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 30-09-2006, 23:46:52
Singapur
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 30-09-2006, 23:54:11
raportim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 30-09-2006, 23:58:08
Mashtrim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 30-09-2006, 23:59:35
mirembrema
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 01-10-2006, 00:03:05
Ani      :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 01-10-2006, 00:07:41
identifikoj
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 01-10-2006, 00:08:38
Jastek     gjum:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 01-10-2006, 00:38:41
kaliber
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 01-10-2006, 13:43:41
refugjat :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 01-10-2006, 14:45:43
Tarifa
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 01-10-2006, 14:48:56
ankand
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 01-10-2006, 14:49:44
Detonim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 01-10-2006, 19:06:42
mallengjim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 01-10-2006, 19:24:18
mjalte
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 01-10-2006, 21:19:37
ëndërr
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 01-10-2006, 21:41:16
rapsod
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 01-10-2006, 21:50:17
Daulle   :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 02-10-2006, 00:04:21
elefant
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 02-10-2006, 09:32:01
Tepelek
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 02-10-2006, 11:22:54
kaptine  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 02-10-2006, 13:10:05
kos
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 02-10-2006, 13:10:50
salc
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 02-10-2006, 16:52:59
cicerrima
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 02-10-2006, 17:15:00
Argument
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 02-10-2006, 17:23:44
trapizma  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 02-10-2006, 17:29:51
Arrogant
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 02-10-2006, 17:31:14
Tipar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 02-10-2006, 17:33:14
Rotacion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 02-10-2006, 17:35:01
neglizhence
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 02-10-2006, 17:36:16
elegante
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 02-10-2006, 17:38:18
elefant
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 02-10-2006, 17:39:10
taketuke
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 02-10-2006, 17:39:57
emergjence
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 02-10-2006, 17:42:40
efikas
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 02-10-2006, 17:43:55
sabotim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 02-10-2006, 17:45:44
maturi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 02-10-2006, 17:47:22
interes
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 02-10-2006, 17:48:54
sygjerim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 02-10-2006, 17:55:03
misterioz
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 02-10-2006, 17:58:07
zinxhir
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 02-10-2006, 17:59:26
rente
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 02-10-2006, 18:02:37
elastik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 02-10-2006, 18:04:31
konsumator
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 02-10-2006, 18:09:18
reprize
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 02-10-2006, 19:41:19
Elokuente  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 02-10-2006, 21:48:33
ekselenc hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 02-10-2006, 21:50:13
Cigare
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 02-10-2006, 21:51:43
energjik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 02-10-2006, 21:52:56
Kengur
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 02-10-2006, 22:03:07
rinoceront hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 02-10-2006, 22:04:01
tentakul
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 02-10-2006, 22:04:53
lumturi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 02-10-2006, 22:06:00
iriq hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 02-10-2006, 22:06:01
Qetesi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 02-10-2006, 22:06:47
mjekesi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 02-10-2006, 22:42:48
imitim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 02-10-2006, 22:44:25
mjedis
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 02-10-2006, 22:46:31
sistemor
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 02-10-2006, 22:47:43
Reprizim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 02-10-2006, 22:49:22
minoritet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 02-10-2006, 22:49:56
minoritet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 02-10-2006, 22:50:19
Tundim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 02-10-2006, 22:51:02
mundësi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 02-10-2006, 22:51:34
magnet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 02-10-2006, 22:52:02
toarek
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 02-10-2006, 22:52:54
Kepurdhe
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 02-10-2006, 22:53:40
këngë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 02-10-2006, 22:55:07
Enderr
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 02-10-2006, 22:56:43
rrota
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 02-10-2006, 22:58:42
Aleanca
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 02-10-2006, 22:59:14
avganistan
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 02-10-2006, 23:00:12
nëna
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 02-10-2006, 23:01:32
Amsterdam
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 02-10-2006, 23:02:09
mumie
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 02-10-2006, 23:02:50
etje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 02-10-2006, 23:05:33
Enkas
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 02-10-2006, 23:05:43
enis
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 02-10-2006, 23:06:36
Superior
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 02-10-2006, 23:08:55
renesansa
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 02-10-2006, 23:15:47
anonim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 02-10-2006, 23:17:18
mister
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 02-10-2006, 23:18:46
Rrebel     :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 02-10-2006, 23:25:07
likuidim  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 02-10-2006, 23:27:28
Madheshti
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 02-10-2006, 23:29:12
inspektoj
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 02-10-2006, 23:30:02
Jorgan ( se jastaku ishte para dy ditesh   :D)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 02-10-2006, 23:33:20
nxenes
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 02-10-2006, 23:34:56
Sopata
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 02-10-2006, 23:36:29
akrepat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 02-10-2006, 23:37:11
tatuazh
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 02-10-2006, 23:37:46
Zhavor
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 02-10-2006, 23:43:35
rastesi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 02-10-2006, 23:44:03
rërë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 02-10-2006, 23:48:00
ëndje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 02-10-2006, 23:48:35
Esmere
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 02-10-2006, 23:51:24
edukatore :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 02-10-2006, 23:52:55
Epriot
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 02-10-2006, 23:56:43
trendeline
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 02-10-2006, 23:57:36
Engjellushe     ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 00:00:38
Endrit
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 03-10-2006, 00:36:18
tungjatjeta
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 03-10-2006, 00:37:16
Anadoll
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 03-10-2006, 00:42:46
llojllojshem


Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 03-10-2006, 00:44:31
Magjik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 03-10-2006, 00:47:52
kartoline
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 03-10-2006, 00:52:52
ELASTIK
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 03-10-2006, 01:00:23
kafe ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 03-10-2006, 01:02:42
Ehë     :)  ( po )
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 03-10-2006, 01:12:49
ëmbël........mundesisht :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 03-10-2006, 01:13:39
Lakror
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 03-10-2006, 01:18:49
rekomandoj
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 03-10-2006, 01:20:35
Janina
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 03-10-2006, 01:22:58
absolutisht :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 03-10-2006, 01:27:18
Tepelene
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 03-10-2006, 01:33:25
erdhe.............g jumi :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 03-10-2006, 01:34:51
e*sakte   ( ka ardhe motiii por po e injoroj  ,por si duket po me mund  :D )
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 03-10-2006, 01:44:01
ekzistenc(me jep pak gjume te lehtesoj  :D)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 03-10-2006, 01:46:39
Cenzure

 :) Gjum te embel
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 03-10-2006, 01:51:01
end


 :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 03-10-2006, 10:43:50
drin
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 03-10-2006, 11:14:10
ndrikull
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 03-10-2006, 12:20:08
llamarinë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 03-10-2006, 13:55:29
editor
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 03-10-2006, 13:57:07
rafineri
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 03-10-2006, 13:58:21
impiant
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 03-10-2006, 14:01:03
tradhtare
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 03-10-2006, 14:02:42
egersire
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 03-10-2006, 14:04:26
embelsirë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 03-10-2006, 14:05:30
ere
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 03-10-2006, 14:08:44
elektike
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 03-10-2006, 14:10:35
elasticitete
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 03-10-2006, 14:11:34
elektorale
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 03-10-2006, 14:14:02
esmere
ika tani  :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 03-10-2006, 15:18:24
era
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 15:29:47
ananas
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 03-10-2006, 15:30:17
Ambasador
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 15:31:29
rima
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 03-10-2006, 15:42:54
albania
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 18:21:03
anekdota
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 03-10-2006, 18:29:45
abetare
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 18:40:13
Enis
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 03-10-2006, 18:54:59
Sporadik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 03-10-2006, 19:04:31
kambana
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 03-10-2006, 19:50:21
Afishe
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 03-10-2006, 20:12:58
energji
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 03-10-2006, 20:14:46
Imperializem
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 03-10-2006, 20:17:52
Materializem
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 03-10-2006, 20:19:13
Matriarkat  :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 03-10-2006, 20:21:01
Teodice
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 03-10-2006, 20:22:11
Era
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 03-10-2006, 20:23:44
Abstraksion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 03-10-2006, 20:32:29
neolit
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Cami ne 03-10-2006, 20:33:19
normal
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 20:43:04
larmishem
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Cami ne 03-10-2006, 20:49:46
muhabet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 20:51:28
trishtim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Cami ne 03-10-2006, 20:53:56
minoritet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 20:57:26
tekanjoz
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 03-10-2006, 21:15:35
zeshkan
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 21:19:13
natyra
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 03-10-2006, 21:21:58
astrologu
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 21:24:03
uragan
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 03-10-2006, 21:24:54
Nervoz :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 21:25:47
zgjuar  :)

p.s. mire se erdhe  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 03-10-2006, 21:28:10
Rilindja

mire se ju gjeta :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 21:29:07
android  

 :perqafim  :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 03-10-2006, 21:30:48
Detroid  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 03-10-2006, 21:31:11
demon
P.S Si jeni!!
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 21:33:29
njejes


p.s. mire Belina,falemnderit, po ti
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 03-10-2006, 21:35:16
simpatik

P.S me vjen mire qe jeni mir gjithashtu edhe une jam mir
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 03-10-2006, 21:35:17
Kallash

 :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 21:37:36
shushurima  p.s. ani kjo kallash , hahhah
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 03-10-2006, 21:38:08
Armatim

Jam ne forme per lufte sonte  LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 21:39:05
mbrojtje  :lule
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 03-10-2006, 21:40:09
Embargo  ( ne vend te luftes   :P )
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Cami ne 03-10-2006, 21:41:36
oligarki
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 21:43:21
institut
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 03-10-2006, 21:43:39
Invazion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 21:48:08
NATO  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 03-10-2006, 21:49:31
okupator :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 21:51:53
rexhim

Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 03-10-2006, 21:53:13
mur
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Cami ne 03-10-2006, 21:54:45
rezistenc
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 21:55:27
cenzura
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 03-10-2006, 22:00:19
armiku
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Cami ne 03-10-2006, 22:00:24
armike
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 03-10-2006, 22:01:50
engjell
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Cami ne 03-10-2006, 22:12:43
llamarinist
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 03-10-2006, 22:13:13
llapë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Cami ne 03-10-2006, 22:14:00
embelsir
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 03-10-2006, 22:17:43
rum
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 22:18:26
roje
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 03-10-2006, 22:21:10
emancipim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 22:22:54
mirmbajtje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 03-10-2006, 22:23:58
enver
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Cami ne 03-10-2006, 22:25:12
ramiz
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 22:27:47
zonjë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 03-10-2006, 22:28:41
ëndërr
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 03-10-2006, 22:32:22
rregull
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 22:33:58
llomotitje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 03-10-2006, 22:40:41
epir
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 03-10-2006, 22:41:50
rigon
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 22:43:15
nder
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 03-10-2006, 22:45:17
respekt
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 03-10-2006, 22:46:33
teleshikues
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 22:46:57
sukses
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 03-10-2006, 22:55:14
simpati
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 22:56:21
imitim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 03-10-2006, 22:59:37
mutacion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 23:02:16
ndeshje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 03-10-2006, 23:11:27
energjik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 23:14:00
kembim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 03-10-2006, 23:17:18
manipulim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 23:18:44
mundim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 03-10-2006, 23:21:17
mendim


p.s kush do fitoj sonte me m hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 23:23:18
mallkimp.s. ksaj radhe une  :(
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 03-10-2006, 23:27:04
martohem :P


p.s s'besoj ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 23:28:36
mendohem


p.s.  hmmmmm: beso ,beso
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 03-10-2006, 23:31:42
merakosemp.s nuk besoj  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 23:33:17
mjekim


 :S  :S  :S
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 03-10-2006, 23:37:56
mbahem


 :) hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 23:39:22
mirkuptim

edhe sa??? :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 03-10-2006, 23:42:52
maksumum


deri ne syfyr hajt nje qaj me limon shpejt ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 23:44:11
minimum ....deri ne syfyr :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 03-10-2006, 23:47:58
mallengjim


 hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 23:49:33
maksim  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 03-10-2006, 23:51:20
merrem hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 23:53:29
meremetim   :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 03-10-2006, 23:54:39
miratim


p.s une do te fitoj e parandjej :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 03-10-2006, 23:56:59
mjerim

p.s. po te genjejkan parandjenjat  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 03-10-2006, 23:58:56
Maturi

Dua ta di fituesin menjehere :) ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 04-10-2006, 00:01:04
iritim

une jam fituesja  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 04-10-2006, 00:02:07
manifestimune sonte jame fitues

p.s ladyx don te inkuadrohesh ne loje :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 04-10-2006, 00:02:16
Malesia


E di kenga ime, skam asnje dyshim bile ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 04-10-2006, 00:03:35
armepushim  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 04-10-2006, 00:04:31
Menjehere  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 04-10-2006, 00:06:05
mendohem ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 04-10-2006, 00:07:01
mashtrohem  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 04-10-2006, 00:07:39
Mbaju  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 04-10-2006, 00:09:02
ushtrohem  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 04-10-2006, 00:10:46
manovrim :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 04-10-2006, 00:12:37
mjeshtrim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 04-10-2006, 00:13:49
Menquri ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 04-10-2006, 00:14:39
iritim  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 04-10-2006, 00:15:31
Mrekulli  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 04-10-2006, 00:17:48
imitim

Ladyx ndihmoi pak Shkenctarit se eshte gati te dorezohet  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 04-10-2006, 00:18:45
Mjalte

ja e solla mjalten  qfar ndihme do ai me shume  :D :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 04-10-2006, 00:21:15
ekuilibrim

Shkenctar edhe nje rast e ke ,perndryshe humbe  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 04-10-2006, 00:24:39
Mbeti

 Urime fitorja Kenga ime  :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 04-10-2006, 00:26:16
mashtrim hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 04-10-2006, 00:26:50
Merite  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 04-10-2006, 00:27:03
mundim????????


humbe rastin e fundit de
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 04-10-2006, 00:29:17
matshëm :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 04-10-2006, 00:30:44
Miratoje  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 04-10-2006, 00:34:45
mbarim


fitova :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 04-10-2006, 00:35:26
Mjegull

diqka spo shifet mire  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 04-10-2006, 00:38:32
Lundrim


fitove kur te fitosh, nese fiton ndonjehere  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 04-10-2006, 00:39:45
mbaruam :P


kush shperblen ketu per fituesin ?? hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 04-10-2006, 00:39:48
Mos ( hyn ne gjynah se po i ben veti qejf para syfyri ) :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 04-10-2006, 00:42:01
mbeshtetem :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 04-10-2006, 00:42:50
s'mbaruam ..........ende jo
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 04-10-2006, 00:46:49
mbeshtillemfituesi une jam :urra:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 04-10-2006, 00:48:03
merakosem ........per ty


mos ben hop pa kercy  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 04-10-2006, 00:50:53
mbiftohem


dorezohu me mir :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 04-10-2006, 00:56:49
mjerim ........per ty  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 04-10-2006, 00:59:50
mbulohem........... me jargan :DTitulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 04-10-2006, 01:03:35
mburrem  :urra:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 04-10-2006, 01:06:11
mahnitem :P


dorezohu hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 04-10-2006, 01:08:46
mashtrohe(sh)m


kurre :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 04-10-2006, 01:12:25
manevrim hmmmmm:


ladyx u dorezua humbi hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 04-10-2006, 01:15:35
mejtim


E zuri gjumi mbi tastature  LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 04-10-2006, 01:21:53
manifestimeshte duke pushuar se eshte lodhur  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 04-10-2006, 01:23:58
murosem
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 04-10-2006, 01:27:48
mërzitem.........pe r ladyx :(
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 04-10-2006, 01:29:36
mospset'merzitem?  LOL

Vjen ajo prape, te premtoj  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 04-10-2006, 01:34:23
mundshem :P


tash vjen ajo e parandjej ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 04-10-2006, 01:36:21
mundohem.......per te qendru zgjuar


vjen pra, vjen , pa dert  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 04-10-2006, 01:40:59
mrekullueshem...... ..... gjum:

Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 04-10-2006, 01:42:09
malltretohem  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 04-10-2006, 01:45:47
mpihem  :D


zgjoje ladyx-in te ndihmon  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 04-10-2006, 11:21:06
mësohem
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 04-10-2006, 11:46:52
miredita :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 04-10-2006, 13:10:08
amerika
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 04-10-2006, 16:09:20
Alaska :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 04-10-2006, 16:20:41
Angazhim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 04-10-2006, 16:53:14
Mesjeta
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 04-10-2006, 16:59:14
anarki
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 04-10-2006, 17:14:03
ide
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 04-10-2006, 17:17:05
emancipim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 04-10-2006, 19:07:43
multietnik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 04-10-2006, 19:13:12
kolice :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 04-10-2006, 20:22:03
enver
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 04-10-2006, 20:24:51
revanshist hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 04-10-2006, 20:29:05
teknik
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 04-10-2006, 20:31:13
kavalier :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 04-10-2006, 20:45:43
Ritual
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 04-10-2006, 20:46:53
luajal :perqafim :perqafim :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 04-10-2006, 20:47:12
liri
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 04-10-2006, 20:56:28
Irritues
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 04-10-2006, 21:05:39
simpatik hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 04-10-2006, 21:17:56
karagjoz :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 04-10-2006, 21:22:56
zemerim hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 04-10-2006, 21:53:53
mësues
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 04-10-2006, 22:10:22
Simpati
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 04-10-2006, 22:13:14
imun
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 04-10-2006, 22:14:37
Natyral
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 04-10-2006, 22:29:22
Leshator
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 04-10-2006, 22:33:37
Rezistues
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 04-10-2006, 22:36:01
Specifik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Cami ne 04-10-2006, 22:39:13
korner
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 04-10-2006, 22:39:51
Real
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 04-10-2006, 22:39:52
Letrar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 04-10-2006, 22:41:16
Renesansa
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 04-10-2006, 22:43:31
Arrogant
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 04-10-2006, 22:44:17
Tibet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 04-10-2006, 22:45:05
Troje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 04-10-2006, 22:46:44
Epir
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 04-10-2006, 22:48:21
Raport
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 04-10-2006, 22:50:32
Tendencioz
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 04-10-2006, 22:53:25
Zakon
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 04-10-2006, 22:54:16
Ndjenje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 04-10-2006, 22:57:38
Ekonomi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 04-10-2006, 22:58:21
Inspirim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 04-10-2006, 22:59:21
Marreveshje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 04-10-2006, 23:00:32
Enigmatik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 04-10-2006, 23:04:46
Kapacitet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 04-10-2006, 23:04:56
kundrejt
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 04-10-2006, 23:07:52
triumf
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 04-10-2006, 23:09:00
Fat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 04-10-2006, 23:11:53
tatim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 04-10-2006, 23:13:10
Magji
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 04-10-2006, 23:16:39
inat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 04-10-2006, 23:19:45
Tabak
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 04-10-2006, 23:23:36
kenguri
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 04-10-2006, 23:26:15
Inekcion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 04-10-2006, 23:28:13
ndalohet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 04-10-2006, 23:29:50
tejkalim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 04-10-2006, 23:31:15
Mushmolle

P.s a e din qka eshte ? :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 04-10-2006, 23:33:22
enkas


p.s. e di, ka vite qe skam ngrene
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 04-10-2006, 23:34:36
Sutljash

Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 04-10-2006, 23:36:30
sheqer
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 04-10-2006, 23:37:00
raki
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 04-10-2006, 23:37:49
i'nxeht :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 04-10-2006, 23:39:20
temperatura
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 04-10-2006, 23:39:57
Antibiotik :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 04-10-2006, 23:41:38
kalkulim

p.s. pse ike ti mbreme pa u pershendete, nga merzija jote shkenctari e dorzoi lojen  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 04-10-2006, 23:43:36
Mbetje

Ps o se disha si shkruhet me ne tasture, se  me flejten gishterinjet . Po ti ke fitu gjithsesi   ;) :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 04-10-2006, 23:49:08
entuziazem
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 04-10-2006, 23:49:26
enderrim :Dp.s ladyx ku eshte shperblimi hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 04-10-2006, 23:51:29
mendjemadh  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 04-10-2006, 23:52:14
Mbreteri

qe shperblimi: kenga ime urime per fitore :lule :puth
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 04-10-2006, 23:54:28
intenzitet

 :perqafim :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 04-10-2006, 23:55:36
Teoreme
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 04-10-2006, 23:55:40
talent
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 04-10-2006, 23:57:42
Trullan
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 05-10-2006, 00:00:01
nderim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 05-10-2006, 00:00:56
Maimiri  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 05-10-2006, 00:04:43
ilir
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 05-10-2006, 00:08:03
relativisht
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 05-10-2006, 00:08:49
tatepjeta
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 05-10-2006, 00:14:20
akull
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 05-10-2006, 00:15:34
llamba
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 05-10-2006, 01:37:12
Anestezion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 05-10-2006, 01:44:21
ndihmoj
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 05-10-2006, 11:02:00
Joshes
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 05-10-2006, 12:34:36
simpatik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 05-10-2006, 14:18:03
kurban
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 05-10-2006, 15:26:25
nopran
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 05-10-2006, 16:57:09
nazeli
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 05-10-2006, 17:06:48
inat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 05-10-2006, 18:38:12
Turne
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 05-10-2006, 19:14:49
Eksituese
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 05-10-2006, 22:07:02
EROTIKE
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 05-10-2006, 22:30:58
Epshet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 05-10-2006, 22:46:44
trend
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 05-10-2006, 22:47:42
Dridhjet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 05-10-2006, 22:50:03
Tunduese
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 05-10-2006, 22:57:16
eksotike
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 05-10-2006, 23:04:43
erotike
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 05-10-2006, 23:10:57
Elegante

p.s mos kopjo  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 05-10-2006, 23:12:28
eleonor
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 05-10-2006, 23:14:20
Racist
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-10-2006, 00:23:05
trim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 06-10-2006, 00:24:00
Mermer
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 06-10-2006, 00:25:10
rrote
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 06-10-2006, 00:25:48
entuziazem
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-10-2006, 00:27:33
meridiane
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 06-10-2006, 00:28:07
europian
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 06-10-2006, 00:30:25
nitroglicerine
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 06-10-2006, 00:30:54
ETOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-10-2006, 00:31:32
luarat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 06-10-2006, 00:32:18
tnt
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-10-2006, 00:34:59
torrero
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 06-10-2006, 00:35:24
teptisje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 06-10-2006, 00:36:50
ENDACAK

P.s mire se erdhe
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-10-2006, 00:37:19
komunitet

Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 06-10-2006, 00:39:32
Tornado
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 06-10-2006, 00:41:29
oborr


p.s mir se ju gjeta goca :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 06-10-2006, 00:42:41
rrobaqepes


 :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-10-2006, 00:42:42
rruga
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 06-10-2006, 00:48:08
adhurues :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-10-2006, 00:48:51
stina
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 06-10-2006, 00:49:42
argetohu
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-10-2006, 00:51:51
uri
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 06-10-2006, 00:57:48
informacion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-10-2006, 00:58:42
norma
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 06-10-2006, 01:02:06
abonim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 06-10-2006, 01:03:17
mirembrema
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-10-2006, 01:03:33
amanet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 06-10-2006, 01:05:20
torb
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-10-2006, 01:07:52
bori
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 06-10-2006, 01:09:36
iriq :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-10-2006, 01:12:17
qiri  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 06-10-2006, 01:21:36
ishull
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-10-2006, 01:22:26
llomotit....jo ti jo  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 06-10-2006, 01:35:09
teuta...........(emer )
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-10-2006, 01:37:09
agron  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 06-10-2006, 01:41:13
nexhmije :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-10-2006, 01:43:02
ermal
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 06-10-2006, 01:50:31
luljeta


p.s tregom per emrin ne qofse ia qelloj (emri yt) :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-10-2006, 01:52:27
arben


ok
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 06-10-2006, 01:53:48
nora


Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-10-2006, 01:55:05
avni
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 06-10-2006, 01:57:03
igball :D...........e
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-10-2006, 01:58:53
emir
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 06-10-2006, 02:01:26
rrushe
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-10-2006, 02:02:57
enderit
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 06-10-2006, 02:11:14
tiranda
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-10-2006, 02:12:18
agim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 06-10-2006, 10:32:28
mirlinda
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 06-10-2006, 13:36:15
Ainshtain  LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 06-10-2006, 13:43:12
ngjale
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 06-10-2006, 14:26:25
ermira
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 06-10-2006, 16:10:56
Ajmane  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Belinaa ne 06-10-2006, 16:23:58
eminem
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 06-10-2006, 16:25:18
Mahmut.....     (  Ferati ) :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 06-10-2006, 17:40:41
TATIM
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 06-10-2006, 18:33:20
Mermeritje :(
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 06-10-2006, 22:26:55
Ereksion :-[
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 06-10-2006, 22:50:00
neptun
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 06-10-2006, 22:51:56
Neon hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 06-10-2006, 22:59:24
natrium
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 06-10-2006, 23:07:44
Magnez hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 06-10-2006, 23:07:45
magnez
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-10-2006, 23:44:56
zjarr
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 06-10-2006, 23:47:28
rremuje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 06-10-2006, 23:47:48
rraktak
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 06-10-2006, 23:48:56
Krokodil
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-10-2006, 23:50:11
liliputan
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 06-10-2006, 23:51:21
Nazeli

 :pafshim :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 06-10-2006, 23:52:56
ingjekson
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-10-2006, 23:55:17
neron  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 06-10-2006, 23:56:23
ndeshje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 06-10-2006, 23:56:40
ndryshon
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-10-2006, 23:58:13
numron   ;)P.S. mos fillo  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 06-10-2006, 23:58:29
Ndalo
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 06-10-2006, 23:59:34
orar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 00:00:38
rELACION
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 07-10-2006, 00:01:21
nen
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 00:04:03
njeren
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 00:04:41
Nusen  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 00:06:26
natyren  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 00:07:20
Naten
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 00:12:44
numratoren
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 07-10-2006, 00:12:47
nuklear
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 00:13:21
Racional
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 00:15:16
labil
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 00:16:02
Labinot
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 07-10-2006, 00:16:45
Tahiri
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 00:17:11
Imeri
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 07-10-2006, 00:17:49
Isuf
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 00:20:32
Fahrija :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 00:22:02
ariana
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 00:22:39
Adelina
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 00:24:30
asnjena
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 07-10-2006, 00:25:07
anjeza
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 00:25:16
Afishet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 00:26:50
torturat  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 00:28:09
Tatimet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 07-10-2006, 00:29:14
toka
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 00:30:00
Atdheu
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 00:30:26
uganda  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 00:31:49
Angola  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 00:35:37
andaluzia
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 00:36:39
Avganistani  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 07-10-2006, 00:38:34
antartiku
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 00:39:21
Uragani
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 00:39:22
urugvaj
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 00:39:57
Japonia
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 00:41:41
austria  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 00:42:41
Anglia
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 07-10-2006, 00:43:09
angola
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 00:44:14
Amerika
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 07-10-2006, 00:46:46
australia
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 00:47:23
Argjentina
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 00:49:50
arberia  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 07-10-2006, 00:50:13
abaz  (emer) :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 00:50:56
zezak
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 00:51:47
Kengetar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 00:53:10
racional
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 07-10-2006, 00:53:39
lakror
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 00:54:32
Ramazan
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 00:55:23
naim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 07-10-2006, 00:56:37
mengjes
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 00:57:23
stina
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 00:59:27
Antena
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 01:01:07
arra
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 01:01:51
Akullore  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 01:03:14
embrion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 01:03:59
Nexhat   :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 01:04:58
taulant  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 01:09:02
Tengjere  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 07-10-2006, 01:10:40
epruvet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 01:11:06
Trim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 01:11:12
titanium
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 01:11:49
Molekule
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 01:12:52
elektron  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 01:13:17
Nuklear
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 01:15:00
radioaktiv
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 01:15:35
Vigjelent
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 01:16:33
temperament
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 07-10-2006, 01:16:39
tnt :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 01:17:36
Titanik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 01:18:26
kadmium
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 07-10-2006, 01:20:53
mendimp.s jeni per gare hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 01:21:51
mundesh?????
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 01:22:01
Mbreteri
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 01:22:35
mundesh?????

Sheqer  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 01:23:04
ramiz  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 07-10-2006, 01:23:43
zymrije :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 01:24:09
Elheme
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 01:27:05
emrush  LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 01:27:27
Sheriban  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 01:30:55
Nakumba  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 01:31:40
APAQI  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 07-10-2006, 01:33:23
ingje :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 01:34:01
elemenatar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 01:34:28
Rexha ( ne grazhd te kalit) :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 01:36:49
Ajshja  (nusja e Rexhes)  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 01:37:24
Arratisje ( I ka ik nusja ) :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 01:40:21
elegji
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 01:41:18
Imponim ( e kan shti me zor me shku te kali, se marre me e pa nusen  :S )
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 01:43:51
mashtrim   ( e kan mashtru )
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 01:45:44
Marre (  i kan thene)  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 01:48:52
eskalim  ( e ka kuptu qe e kan mashtru )
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 01:49:44
Mallkim ( para se me vdek i kish mallku te gjithe me radhe  )
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 01:54:03
mortja  ( e ka mbyt kali, vdiq Rexha )
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 01:55:44
Amanet ( nusen me ja rujte )
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 01:58:18
tronditje ( per nanen )
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 01:59:16
Egjel ( e ka pas deri ne ate dakik  ;) )
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 02:01:35
lutje  ( per shpirtin e tij )
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 02:02:23
Enigme ( si dihet a i degjon kush lutjet tona)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 02:10:34
engjujt  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 02:11:53
Tejdukshem   hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 02:13:06
mellengjyes
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 02:14:57
Simpatik ( kish qene )

P.s Mos ka shku edhe shkenctari te ndonje kali, se diqka spo degjohet?  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 02:18:07
korpulent

Shkenctari po na spiunon  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 02:19:30
Tinzar


P.s Burrat dalin ne mejdan  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 02:22:23
rahmet (paste)


pse ku po sheh ti burra???? :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 02:24:37
rahmet (paste)


pse ku po sheh ti burra???? :D

LOL LOL

Takim ( ne tjetren jete )

P.s Thash mos eshte dikund ndonje  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 02:26:33
mbarim


ju degjon zhurmen atyre kur jane afer  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 02:27:48
Mashkull  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 07-10-2006, 02:27:51
mendon ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 02:28:33
Natyrisht  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 02:31:52
tekanjoz
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 02:32:30
Zemrim  ^o)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 02:33:07
mos  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 02:34:01
Sansionet  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 07-10-2006, 02:34:19
sukses
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 02:34:58
sinjal
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 02:36:06
Labil  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 02:37:11
limuzina
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 02:37:48
Audi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 07-10-2006, 02:38:34
ibiza
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 02:39:18
aNTALIA
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 02:40:03
alania
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 07-10-2006, 02:40:57
akrepa
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 02:41:55
anija
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 07-10-2006, 02:43:42
aferdita
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 02:45:24
arti
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 02:46:35
Imagjinata
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 02:47:25
anegdoda
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 02:48:57
Alergji
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 07-10-2006, 02:49:32
akullore
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 02:50:06
ERMAL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 02:51:09
latin
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 02:52:34
Norvegjez  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 07-10-2006, 02:52:37
nentedhjete
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 02:53:22
energjik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 02:54:41
Katastrofe
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 02:55:44
emergjent
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 07-10-2006, 02:56:37
tatuazh
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 02:56:40
Zhaba
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 02:57:39
ameba
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 02:58:26
Aligator
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 07-10-2006, 02:59:30
refren
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-10-2006, 02:59:39
rreshqites
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-10-2006, 02:59:59
Senzibil
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 07-10-2006, 17:13:28
llokum :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 07-10-2006, 17:33:27
Mosbesues

Sorelina kujdes.... hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 07-10-2006, 17:50:06
Sirtar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 07-10-2006, 17:56:52
Rehabilitim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 07-10-2006, 23:32:24
Mahnitje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 08-10-2006, 12:51:22
element
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 08-10-2006, 15:59:35
Tangent
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-10-2006, 16:08:07
triumf
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 08-10-2006, 17:19:10
Femer   :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 08-10-2006, 18:19:42
Republika
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 08-10-2006, 19:58:37
Amnisti
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-10-2006, 19:59:31
internist
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 08-10-2006, 20:01:33
Totenizem
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 08-10-2006, 20:01:46
Tatuazh
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 08-10-2006, 20:02:28
zhapil
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 08-10-2006, 20:03:49
Lefter :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-10-2006, 20:05:55
rrufe
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 08-10-2006, 20:06:05
Rrapush :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-10-2006, 20:07:07
shushurima
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 08-10-2006, 20:08:52
alivanosje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-10-2006, 20:10:32
enkas
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 08-10-2006, 20:13:17
sarkazem
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-10-2006, 20:15:10
mrekulli
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 08-10-2006, 20:16:26
impresion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-10-2006, 20:19:55
njesim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 08-10-2006, 20:44:51
materie
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-10-2006, 20:56:06
elementare
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 08-10-2006, 21:08:01
energjik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 08-10-2006, 21:54:30
kategori
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-10-2006, 22:20:51
iritim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-10-2006, 22:35:53
Mirembrema  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 08-10-2006, 22:52:21
argetim ;)................... te kendeshem
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-10-2006, 22:55:54
Mengjes .......( ishalla sna ze mengjesi ne forum  :P )
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 08-10-2006, 22:57:25
s'besoj
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-10-2006, 22:59:08
Jetim  ( rri vetem qy  :S )
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-10-2006, 23:00:08
mergata  ( vjen e s'ju le vetem )  :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-10-2006, 23:01:27
Amin    :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-10-2006, 23:03:16
ninulat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-10-2006, 23:04:23
Tangjenti  ( ninule me e mire se matematika ska  :D )
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-10-2006, 23:05:45
iksi  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-10-2006, 23:06:50
Infiniti      :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-10-2006, 23:09:21
implikacioni
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-10-2006, 23:18:00
Integralet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-10-2006, 23:22:29
tangjenta
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-10-2006, 23:25:27
Anagrami
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 08-10-2006, 23:26:13
arrë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-10-2006, 23:27:02
ërza
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-10-2006, 23:27:38
Ariu
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-10-2006, 23:30:32
urithi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 08-10-2006, 23:33:23
iriq
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-10-2006, 23:34:31
qukapiku
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-10-2006, 23:37:55
Ujku ( miku i kesulkuqes)  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 08-10-2006, 23:38:23
ujku


p.s si je kenga :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-10-2006, 23:40:41
ulkonja

P.s. ju mu bete dy ujq....... mire jam faleminderit. Po ju dy , jeni mire?
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 08-10-2006, 23:44:04
 LOL
ulkonja

P.s. ju mu bëtë dy ujq....... mirë jam faleminderit. Po ju dy , jeni mirë?

arusha

 LOL mir flm kenga .

Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-10-2006, 23:44:59
Ariu ( vllau i arushes  ;) )
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-10-2006, 23:49:19
upikatysgjetenjemet ethjeshte  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-10-2006, 23:51:20
Eshteetjeshtemajftu huuuukashumemeu :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-10-2006, 23:52:36
upsmatregotinje  :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 08-10-2006, 23:52:41
une :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 08-10-2006, 23:53:11
qenkaperzileshiktu
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-10-2006, 23:53:53
uRITHI
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-10-2006, 23:54:04
uLefteri  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-10-2006, 23:55:10
Iriq
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 08-10-2006, 23:55:27
insan :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 08-10-2006, 23:55:40
qiri
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-10-2006, 23:57:01
Iftar  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 09-10-2006, 00:02:10
ramazan
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 09-10-2006, 00:03:52
namaz
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 09-10-2006, 00:04:59
zadeja
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 09-10-2006, 00:05:03
Zeqat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 09-10-2006, 00:22:13
takvim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 09-10-2006, 00:27:36
mercedes
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 09-10-2006, 00:28:40
seiko  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 09-10-2006, 00:30:50
omega
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 09-10-2006, 00:34:40
armatura


desha te them rolex ,por ma prishe ti
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 09-10-2006, 00:34:43
Armani
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 09-10-2006, 00:36:55
imperializmi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 09-10-2006, 00:38:02
imperialisti
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 09-10-2006, 00:39:54
imitusi  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 09-10-2006, 00:41:44
imitimi :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 09-10-2006, 00:44:28
Injorimi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 09-10-2006, 00:47:14
inxhinieri
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 09-10-2006, 00:48:04
Imagjinat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 09-10-2006, 00:50:32
talent
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 09-10-2006, 00:50:48
trim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 09-10-2006, 00:51:43
mirembrema......... goca :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 09-10-2006, 00:52:23
ankesa
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 09-10-2006, 01:29:32
anekdota
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 09-10-2006, 01:31:23
anadolli


p.s. Lefter sa herë e shoh këtë avatarin tënd, menjehere më vjen te behem serioze  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 09-10-2006, 01:42:24
Imperator :D


P.S  Po une jam shum njeri serioz.... :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 09-10-2006, 01:43:39
rafineri


po po e di Lefto  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 09-10-2006, 01:45:36
inaguruesP.S Kur ju them se  ju dua e them me gjithmendje.... :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 09-10-2006, 01:46:42
standard  :D


Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 09-10-2006, 01:47:39
dashurie :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 09-10-2006, 01:48:22
emancipume
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 09-10-2006, 01:50:00
endja
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 09-10-2006, 01:51:08
antike  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 09-10-2006, 01:52:04
eshtem :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 09-10-2006, 01:53:19
mendore
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 09-10-2006, 01:55:13
ekolog
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 09-10-2006, 01:55:37
evito


P.S ndro mo shkronjen e fundit :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 09-10-2006, 01:55:38
Gastroskopi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 09-10-2006, 02:01:23
iniciativë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 09-10-2006, 02:07:58
endje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 09-10-2006, 02:09:05
Ecje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 09-10-2006, 02:09:39
etje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 09-10-2006, 02:21:13
emocionesh :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 09-10-2006, 02:23:17
shishme  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 09-10-2006, 02:25:14
epshet :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 09-10-2006, 02:29:00
trimerore
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 09-10-2006, 02:30:53
emerohet :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 09-10-2006, 02:32:48
tingellore  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 09-10-2006, 02:33:22
emitohet :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 09-10-2006, 02:35:17
tregime
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 09-10-2006, 02:36:22
erozohet :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 09-10-2006, 02:38:33
tjetersime  :P


ika une te fle, naten e mire  :pafshim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Don@ ne 09-10-2006, 07:44:33
erresir
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 09-10-2006, 09:40:14
ritual
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 09-10-2006, 15:00:47
Labirinth
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Parloté ne 09-10-2006, 19:37:08
Thumba
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 09-10-2006, 20:44:13
asfalt
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 09-10-2006, 21:55:35
Turist
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 09-10-2006, 22:37:25
titan
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 00:00:38
Nostalgji
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 00:02:23
imigrim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 00:03:22
Maltretim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 00:04:36
mitologji
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 00:05:19
Interes
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 00:06:51
stoli  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 00:08:24
Ingji  ( lloj stolie  :) )
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 00:11:54
ibrig
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 00:12:26
Gurabi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 00:13:47
intern
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 00:15:05
Nentoksor
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 00:16:35
radhitje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 00:17:08
Etje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 00:19:22
eritrea
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 00:20:03
Arterja
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 00:22:34
analoge
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 00:23:45
Ekuivalente
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 00:24:58
elementare
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 00:25:53
Emergjente
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 00:30:47
ecje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 00:34:16
Endacak
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 00:35:21
kalimtar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 00:35:53
Rastesi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 00:40:08
imagjinata
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 00:41:44
Ampicilin :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 00:42:41
neutralizim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 00:43:51
Meditonsin ( p.s kam grip  :D )
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 00:46:15
ndjeshmeri


p.s. ishalla te kalon shpejt  :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 00:47:35
Ishalla   ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 00:48:07
amin  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 00:49:29
Nukeshterrezik     :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 00:50:28
kujdesi  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 00:52:24
Intenziv
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 00:55:44
vizita
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 00:56:29
Aeroplani  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 00:59:10
impulsiv
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 01:03:19
Virus
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 01:05:54
semundje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 01:06:40
Exhel  
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 01:10:02
lehtesim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 01:10:57
Muzike
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 01:12:04
enderr
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 01:14:16
Rrugetim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 01:16:48
meditim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 01:20:31
Murgeshe
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 01:22:00
esmere
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 01:22:50
Etnike
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 01:24:21
ekologjik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 01:27:52
Kalldrem
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 01:28:58
mburrje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 01:30:01
Emancipim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 01:30:56
mangesi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 01:32:38
Ishull
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 01:34:35
llogor
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 01:35:09
Rob
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 01:37:26
bandill
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 01:38:41
Llamperia
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 10-10-2006, 01:39:47
Andoll :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 01:40:58
llomotitje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 10-10-2006, 01:43:20
emer
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 01:44:05
rimorkio
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 10-10-2006, 01:45:13
Orendi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 01:46:25
imazhi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 01:47:34
Internacional
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 10-10-2006, 01:48:03
im :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 01:50:17
Maturi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 10-10-2006, 01:51:25
imtesi

P.S shkoni pak  te sofra   :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 01:53:31
iritim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 01:53:51
Inat

P.s po ju vjen shume era e kembeve te dikujt qe spo mundem me hy aty fare  :P :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 10-10-2006, 01:55:42
terror :D


Po une jam njifar  terroristi vogel.... :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 01:58:52
rimekembje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 01:59:24
Engjull
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 10-10-2006, 02:00:16
Lefteri :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 02:00:51
Iriq  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 02:01:46
qyqar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 10-10-2006, 02:02:13
Qiri..(perpak kesh ka shkruj dicka qe me editojne :D)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 02:03:44
Intrigant
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 02:04:16
tatuazh
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 02:04:45
Zhapini  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 10-10-2006, 02:05:28
trego :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 02:06:51
oregano
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 10-10-2006, 02:08:29
okus pokus :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 02:09:35
Sugjuk  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 10-10-2006, 02:10:30
Kermill :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 02:10:56
llamburgjini
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 02:12:00
Indonezia
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 10-10-2006, 02:12:12
injeksion :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 02:13:02
Naten e mire  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 02:14:21
ëmbelebefsh  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 02:16:19
Sherbetedheti  :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 02:19:33
imperial
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 10-10-2006, 14:18:01
LECKAMAN
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 10-10-2006, 14:24:15
Nenexhik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 10-10-2006, 14:27:29
KARIZMATIK
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 10-10-2006, 14:32:05
KardinaL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 10-10-2006, 14:32:59
Luhatje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 10-10-2006, 14:36:56
eksitim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 10-10-2006, 14:41:20
membrane
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 10-10-2006, 14:45:12
ekstaze
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 10-10-2006, 14:50:06
ekzagjerim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 10-10-2006, 16:42:51
mangesi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 17:08:53
Inspirim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 10-10-2006, 17:23:10
marrezi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 10-10-2006, 17:24:51
iftar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 10-10-2006, 17:29:05
rime
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 10-10-2006, 17:33:36
eksod
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 10-10-2006, 17:37:35
doktor
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 10-10-2006, 17:38:23
rente
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 10-10-2006, 17:41:08
emrion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 10-10-2006, 17:43:26
nopran
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 10-10-2006, 17:47:25
nalle
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 10-10-2006, 17:54:44
evolucion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 10-10-2006, 17:56:46
ndarjet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 10-10-2006, 18:06:11
trashaluq :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 10-10-2006, 20:31:49
qelq
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 20:41:09
Qerpik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 10-10-2006, 20:47:32
kenaqesi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 22:23:57
impuls
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 22:45:26
Sukses
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 10-10-2006, 22:46:58
strehim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 22:48:10
miresi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 10-10-2006, 22:49:47
integrim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 22:50:49
mrekulli
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 22:54:36
Inxhinier
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 22:55:14
radio
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 22:55:59
Orar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 10-10-2006, 22:56:10
Ruqu
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 22:57:04
uroj
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 22:58:19
Jaran   :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 23:00:39
narcis  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 23:02:19
Sevdali  ( ka qene ai i shkrete Narcisi)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 23:04:17
injorant  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 23:05:38
Tevdil   hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 23:07:40
lux  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 23:11:25
Xixa ( i kan bere syte dhe ka ra ne uje) :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 23:13:16
anulohet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 23:13:59
Teveqel
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 23:16:00
lundrus
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 23:16:53
Sontazh
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 23:18:10
zhurma
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 23:20:30
Ambienti
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 23:21:50
intimitet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 23:23:20
Transparent
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 10-10-2006, 23:23:31
tatuazh
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 23:24:04
Zhurmagji

P.s a muj dole  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 23:24:57
inteligjent
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 23:27:31
Transvestit  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 23:29:09
transeksual  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 23:41:13
Liri  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 23:43:12
institucion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 23:45:12
Ndershmeri
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 10-10-2006, 23:47:48
imunitet


p.s si jeni goca  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 23:49:03
Tulipan

P.s  SUPER
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 23:49:23
tronditje


mirë , falemnderit  :)

Cka po don ti ketu, ik atje te sofra me qit caj
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 10-10-2006, 23:55:47
ecje

jO JO SHKENCTAR MOS EC PO VRAPO BILE :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 10-10-2006, 23:58:16
etjeeeeeeeeeee  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 00:02:39
era( fli po vjen) :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 00:03:46
alamet ( shume )
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 11-10-2006, 00:04:38
evident
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 00:08:05
Tahmaqar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 00:08:15
turshi   :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 00:19:18
Indiferent hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 00:21:20
tjetersim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 00:21:43
Malok
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 00:23:00
katundar  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 11-10-2006, 00:39:39
restorant
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 00:40:26
Teneqe
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 00:40:47
evolucion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 00:42:47
Navigacion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 00:43:57
neutron
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 11-10-2006, 00:44:05
natyre
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 00:46:21
era
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 11-10-2006, 00:48:05
amonjak :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 00:48:11
Armatura
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 00:49:57
antike
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 00:50:19
Epike
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 11-10-2006, 00:51:05
elastike :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 00:52:08
egocentrike
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 00:52:19
Etnike
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 00:52:45
emergjente
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 00:53:52
Elektricitet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 00:55:10
tejdukshme
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 11-10-2006, 00:56:46
errët
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 00:57:17
Terheq
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 00:58:12
qensore
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 01:06:23
Ereza
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 01:08:04
anije
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 01:08:41
Ethet... e se premtes
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 11-10-2006, 01:11:01
tingull
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 01:11:07
timo
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 11-10-2006, 01:30:08
opinga
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 01:31:04
akullnajat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 01:36:07
Tomori
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 01:39:39
ishulli
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 01:42:23
India
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 01:44:00
antigona
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 01:44:46
Arvanitas
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 11-10-2006, 01:44:56
arberesha :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 01:45:29
arbnore  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 11-10-2006, 01:54:57
enciklopedi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 01:55:51
itaka
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 01:57:13
Akili
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 11-10-2006, 02:00:39
imazh
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 02:01:32
zhurmagji  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 11-10-2006, 02:02:24
integrim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 02:03:26
mikroskop
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 02:04:18
Parazit
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 02:06:54
tingellon
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 02:07:28
Nervoz
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 02:08:48
zbutu  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 02:09:36
Urtesi  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 02:11:55
intelegjence
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 02:13:00
Emancipim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 11-10-2006, 02:18:21
madem
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 02:19:14
mirkuptim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 02:19:58
Modesti
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 11-10-2006, 02:26:55
inventar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 02:27:59
Real
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 11-10-2006, 02:31:21
lamtumire :pafshim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 11-10-2006, 03:10:29
radiolog
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 11-10-2006, 12:09:18
garip
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: prijsi ne 11-10-2006, 15:32:08
pasterma
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 11-10-2006, 16:23:31
antipatik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: prijsi ne 11-10-2006, 16:31:05
kurve
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 11-10-2006, 16:36:40
pa lidhje kjo ???Karizmatik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: prijsi ne 11-10-2006, 17:02:59
kellef
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 17:07:35
flutur
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: prijsi ne 11-10-2006, 17:20:45
rinore
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 17:20:47
Engjuj
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 17:23:17
justifikim


p.s.  :perqafim Ladyx
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 17:24:12
Miresetegjej  :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 17:25:36
jatagan
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 17:26:06
Nerodime
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 17:28:15
etur
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 17:30:03
Reptil
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 17:32:43
liliputan
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 17:33:13
Natrium
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 17:35:37
magnez
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 17:36:42
Zingjir
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 17:38:18
rinor
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: prijsi ne 11-10-2006, 17:39:12
Masturbim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: prijsi ne 11-10-2006, 17:39:40
rere
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 17:40:19
Erotik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 17:43:18
konzervativ
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: prijsi ne 11-10-2006, 17:53:53
viagra
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 20:55:50
Amvis  :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 11-10-2006, 21:14:29
Sojnike hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 21:16:59
Elementare
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 11-10-2006, 21:30:07
Ekstravagante
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 21:31:33
Enigmatik
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 11-10-2006, 21:32:34
Konspirativ
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 21:33:05
Vegjetarian
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 11-10-2006, 21:34:30
Nevrik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 11-10-2006, 21:34:53
nikotinë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 21:35:00
Kokeforte :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 11-10-2006, 21:36:44
Elokuente
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 21:37:17
Ekuivalente
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 11-10-2006, 21:38:32
Elegante hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 11-10-2006, 21:38:37
elegante
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 21:42:25
Etnike
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 11-10-2006, 21:46:17
Ekzotik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 21:47:17
Kanibal  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 11-10-2006, 21:48:18
Lastar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 21:53:01
Romantik
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 11-10-2006, 21:55:29
Koprace
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 21:56:19
Emocionale
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 11-10-2006, 21:57:55
Evolucion hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 11-10-2006, 21:58:29
Nënedetse
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 21:58:41
Nostradamus
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 11-10-2006, 21:59:27
sekretar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 22:00:15
Relief
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 11-10-2006, 22:01:54
figure
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 22:03:20
Ekuacion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 11-10-2006, 22:05:58
Numratore :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 22:06:51
Experiment
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 11-10-2006, 22:07:45
trekendesh
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 22:08:34
Shumezim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 11-10-2006, 22:09:32
minus
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 22:10:53
Sinus
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 11-10-2006, 22:12:37
Serenate hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 11-10-2006, 22:12:37
sekond
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 22:40:26
diagonale
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 22:56:40
Elipse
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 22:59:18
engjell   :engjell:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 23:00:03
llafazan  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 23:03:31
nazemadh  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 23:03:58
Dhemballa
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 23:07:32
anemik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 23:11:32
Kardiolog
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 23:12:20
Gastrointerolog  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 23:14:06
Galaksi

P.s i lash mjeket me G (j) rehat  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 23:18:03
indeks
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 23:19:01
Student  :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 23:22:30
Tirana
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 23:23:40
Ante
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 23:26:00
embrion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 23:26:40
Nacional
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 23:28:37
legal
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 23:29:05
Letrar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 23:30:46
roman
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 23:31:35
Novele
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 23:34:21
elegji
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 23:35:55
Inspirim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 23:37:08
melankolizem
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 23:39:44
Muza
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 23:41:36
atakim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 23:42:07
Mbrojtje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 23:43:18
eliksir
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 23:44:42
Renovim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 23:47:02
miratoje  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 23:48:03
Exploatim  hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 23:49:21
mangesi  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 23:50:00
Influenca
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 23:51:57
aperitiv
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 23:53:28
Vanille
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 23:54:28
embelsirat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-10-2006, 23:55:04
Tiramisu
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-10-2006, 23:56:46
uluron......( jo tiramisu jo) :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 12-10-2006, 00:31:04
Nata
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 12-10-2006, 00:33:30
ansambel


p.s. flejte prape?
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 12-10-2006, 00:35:51
levizje

LOL jo ,pregadita diqka per neser  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 12-10-2006, 00:37:24
erresim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 12-10-2006, 00:38:13
Membrane
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 12-10-2006, 00:39:54
është  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 12-10-2006, 00:41:01
Enderroj
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 12-10-2006, 00:42:10
jetesim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 12-10-2006, 01:48:34
miratim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 12-10-2006, 02:55:43
mengjarash
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 12-10-2006, 09:50:47
Sharlatan hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 12-10-2006, 18:09:57
nepesqar
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 12-10-2006, 18:12:16
Revansh
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 12-10-2006, 18:16:51
Harrakat :S
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 12-10-2006, 18:19:04
Transparent hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 12-10-2006, 18:20:11
triumf
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 12-10-2006, 18:29:13
Freskuese
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 12-10-2006, 18:31:11
erashke
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 12-10-2006, 22:37:14
Ekstravagante :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 12-10-2006, 22:44:53
enigmë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 12-10-2006, 23:04:04
Embel
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 12-10-2006, 23:05:35
luleblete
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 12-10-2006, 23:07:11
Ereblini     :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 12-10-2006, 23:14:31
insekt
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 12-10-2006, 23:15:05
Tibet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 12-10-2006, 23:19:12
tik-tak
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 12-10-2006, 23:22:17
Kajmak
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 12-10-2006, 23:23:50
kajsi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 12-10-2006, 23:24:31
Ilaq
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 12-10-2006, 23:32:09
qafë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 12-10-2006, 23:33:10
Endja
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 12-10-2006, 23:40:57
adhurim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 12-10-2006, 23:46:38
Mbreteri
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 12-10-2006, 23:49:02
izabelë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 12-10-2006, 23:49:49
Enderr
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 12-10-2006, 23:53:55
rregullim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 12-10-2006, 23:55:20
Mbrese
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 12-10-2006, 23:57:38
emocion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 12-10-2006, 23:59:26
Nafak  
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 13-10-2006, 00:02:08
Katastrof
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 13-10-2006, 00:03:17
karafil
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 13-10-2006, 00:05:14
Lazdran
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 13-10-2006, 00:11:56
Notar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 13-10-2006, 15:40:24
Raketik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 13-10-2006, 23:52:39
koktej
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 14-10-2006, 00:02:05
Jehona
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 14-10-2006, 00:03:25
Artist
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 14-10-2006, 00:04:53
teleshikues
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 14-10-2006, 00:07:10
Spektator
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 14-10-2006, 00:13:11
Redaktor
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 14-10-2006, 10:05:11
Regjisor :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 14-10-2006, 10:44:29
reaktiv
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 14-10-2006, 11:14:55
virtuoz  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 14-10-2006, 11:19:39
Ziliqar
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 14-10-2006, 11:26:14
Rakitik hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 14-10-2006, 11:26:15
respekt
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 14-10-2006, 11:29:36
Taktike
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 14-10-2006, 11:36:51
Eklips hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 14-10-2006, 12:31:45
Sarkastik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 14-10-2006, 16:02:34
karizmatik  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 14-10-2006, 17:57:03
Kalendar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 14-10-2006, 20:38:05
revolucion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 14-10-2006, 21:40:44
nikotina
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 14-10-2006, 21:56:15
amoniak
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 14-10-2006, 21:57:07
Krahina
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 14-10-2006, 22:00:25
arena
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 14-10-2006, 22:01:09
arshik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 14-10-2006, 23:11:36
kamarier
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 14-10-2006, 23:12:23
Rezultat

pershendetje  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 14-10-2006, 23:13:28
tatjeta  :)

 :perqafim :perqafim :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 14-10-2006, 23:14:14
Amsterdam

Me gjase atje ishe, se qe 1 muaj sje kendej kenga  :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 14-10-2006, 23:15:24
Monako  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 14-10-2006, 23:17:10
Opaaaa    :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 14-10-2006, 23:18:15
a'mujte :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 14-10-2006, 23:19:29
e'disi  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 14-10-2006, 23:20:17
Ikim ? ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 14-10-2006, 23:22:24
mety?  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 14-10-2006, 23:23:21
Ylberin ( ta kalojme ) ? hmmmmm: :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 14-10-2006, 23:24:41
nisemi  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 14-10-2006, 23:25:23
Ishalla  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 14-10-2006, 23:27:22
arijme  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 14-10-2006, 23:32:36
Endemi  ( kot) :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 14-10-2006, 23:34:31
iritohemi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 14-10-2006, 23:35:32
Inatosemi

Ps. te pelqeu foto ne foton e anetareve? LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 14-10-2006, 23:37:36
ilirida


p.s. kam plas tu qesh  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 14-10-2006, 23:39:54
Arbereshet

 :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 14-10-2006, 23:40:48
tiranase
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 14-10-2006, 23:43:39
Elbasan
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 14-10-2006, 23:45:56
neser
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 14-10-2006, 23:46:55
Rishtas
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 14-10-2006, 23:48:39
saturn
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 14-10-2006, 23:48:49
skifter
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 14-10-2006, 23:49:23
Robot
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 14-10-2006, 23:53:21
trotinet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 14-10-2006, 23:56:37
Tavan
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 14-10-2006, 23:56:47
tango
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 14-10-2006, 23:57:20
Opinga
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 14-10-2006, 23:58:24
Aragon (personazh ne nje film )
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 14-10-2006, 23:59:54
Natyral
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Cami ne 15-10-2006, 00:06:02
limit
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 15-10-2006, 00:07:06
tronditje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 15-10-2006, 00:08:33
Experience
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 15-10-2006, 00:10:21
eskalim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 15-10-2006, 00:11:05
Mundim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 15-10-2006, 00:13:45
melankoli
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 15-10-2006, 00:15:07
Induksion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 15-10-2006, 00:21:16
ndeshje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 15-10-2006, 00:23:09
Elan
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 15-10-2006, 00:24:05
ndeshkim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 15-10-2006, 00:25:21
Mjalte
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 15-10-2006, 00:26:42
embelsirat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 15-10-2006, 00:27:27
Torator
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 15-10-2006, 00:28:23
rruzull
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 15-10-2006, 00:29:41
llulla
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 15-10-2006, 01:06:23
australia
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 15-10-2006, 01:06:56
aktor
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 15-10-2006, 01:07:20
Amnesti ( ne Australi) :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 15-10-2006, 01:07:53
aktor

Revansh
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 15-10-2006, 01:09:29
shkrimtar


p.s. sa me lehte me vie ne shqip  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 15-10-2006, 01:15:37
Rehati    :D ( Gjuha jone sa e mire.....)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 15-10-2006, 01:16:08
interesant
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 15-10-2006, 01:17:02
tren   (...sa e embel....)  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 15-10-2006, 01:17:50
Nenshkrim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 15-10-2006, 01:18:53
mencuri
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 15-10-2006, 01:20:05
Inteligjence
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 15-10-2006, 01:20:42
endje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 15-10-2006, 01:21:32
emocion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 15-10-2006, 01:22:31
Neser
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 15-10-2006, 01:24:29
racion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 15-10-2006, 01:25:40
Navigacion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 15-10-2006, 01:27:36
narkomani
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 15-10-2006, 01:29:41
Ikaune :perqafim :pafshim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 15-10-2006, 01:31:35
ejaprapemosnaharro  :)

 :pafshim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 15-10-2006, 01:33:05
ojgocagjumeteembel ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 15-10-2006, 01:37:05
largoheshedheti?
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: prijsi ne 15-10-2006, 10:56:03
imagjinome
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 15-10-2006, 11:50:53
eliminohesh
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: prijsi ne 15-10-2006, 13:55:03
shtrihu
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: PetritKola ne 15-10-2006, 17:07:39
ZefBroziLegen :D

ThodhoriSollakuIpes htire :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 15-10-2006, 21:22:27
është
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 15-10-2006, 23:40:52
ender
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 15-10-2006, 23:41:26
Elasticitet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 15-10-2006, 23:41:55
ender

Rebel  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 15-10-2006, 23:46:36
laskuc :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 15-10-2006, 23:47:13
Ciceron
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 15-10-2006, 23:49:57
ndal
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 15-10-2006, 23:50:50
Largohu   ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 15-10-2006, 23:51:51
urdhro? :D(pamundshme eshte)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 15-10-2006, 23:54:24
Oksigjen ( je ti ) :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 16-10-2006, 00:03:32
ngjyrosje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 16-10-2006, 00:04:35
emocionesh  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 16-10-2006, 00:10:48
shah
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 16-10-2006, 00:21:26
Hungaroring
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 16-10-2006, 00:47:58
gabel
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 16-10-2006, 01:13:25
lapoq :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 16-10-2006, 01:16:14
qurraman
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 16-10-2006, 05:33:31
neurolog
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 16-10-2006, 19:17:45
Gangstere :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 17-10-2006, 03:44:18
elegante
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 17-10-2006, 14:12:02
ekstravagante
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 17-10-2006, 14:17:46
esmere hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 17-10-2006, 15:35:07
elementare
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: prijsi ne 17-10-2006, 15:46:27
eksituese
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 17-10-2006, 17:18:04
ekzaltuese
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 17-10-2006, 17:23:27
elan
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 17-10-2006, 18:17:37
Nakatim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 17-10-2006, 18:34:22
Mekat hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 17-10-2006, 18:41:59
Telepati
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 17-10-2006, 19:04:06
imunitet :S
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 17-10-2006, 20:57:52
Trapllik :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 17-10-2006, 21:44:01
Kuckllik hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 17-10-2006, 22:56:37
Kokepatate ;D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 18-10-2006, 13:14:22
Estetik  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 18-10-2006, 15:33:49
Katunar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 18-10-2006, 16:38:44
Rreckaman  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 18-10-2006, 17:32:07
Nomad
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 18-10-2006, 18:02:47
Drejtor
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 18-10-2006, 18:09:28
Riparim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 18-10-2006, 18:09:55
rebel
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 18-10-2006, 18:11:50
Laicizim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 18-10-2006, 18:27:35
Maskarallek hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 18-10-2006, 18:46:02
kopillik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 18-10-2006, 19:44:26
kaltersi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 18-10-2006, 19:50:17
indinjim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 18-10-2006, 19:53:47
manifestim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 18-10-2006, 23:49:42
Mungese
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 19-10-2006, 09:52:40
Emancipim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 19-10-2006, 15:04:33
mjaftushem
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 19-10-2006, 16:34:50
Meditim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 19-10-2006, 16:59:52
Mimika
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 19-10-2006, 17:18:28
Abstraksion hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 19-10-2006, 17:18:35
Abstragues
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 19-10-2006, 17:20:14
Sadifaksion hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 19-10-2006, 17:26:47
Ndikim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 19-10-2006, 17:29:13
Marrveshje hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 19-10-2006, 17:37:15
Evazion
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 19-10-2006, 17:48:51
Ndermjetsim hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 19-10-2006, 18:12:36
Mundesi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 19-10-2006, 22:43:16
IKONË
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: prijsi ne 20-10-2006, 16:17:12
enderroj(gjuhen e avatarit te mishel)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 20-10-2006, 17:07:43
jonosfer
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Parloté ne 20-10-2006, 19:50:06
Retinoblastoma
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 20-10-2006, 19:52:34
Asteroid hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 20-10-2006, 19:54:24
diell
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 20-10-2006, 19:58:05
Llambushke hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Parloté ne 20-10-2006, 20:02:39
Eritropoietin (hormon)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 20-10-2006, 20:13:00
nikotin
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 20-10-2006, 20:31:36
Normal hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 20-10-2006, 20:34:14
livadh
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 20-10-2006, 20:36:24
Dhurate hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 20-10-2006, 20:38:41
eksploziv
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 20-10-2006, 20:40:48
Vullkan hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 20-10-2006, 20:48:49
nursez
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 20-10-2006, 20:52:25
Zarf :S
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 20-10-2006, 20:54:02
financ
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 20-10-2006, 20:56:41
Cigan :S
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 20-10-2006, 21:08:17
neuroz
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 20-10-2006, 21:33:43
Zevzek
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 20-10-2006, 22:44:35
kakao
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 21-10-2006, 01:13:30
Ortek
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 21-10-2006, 10:12:34
Kasap
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 21-10-2006, 14:37:08
Pasul      :D :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 21-10-2006, 15:06:54
Lugë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 21-10-2006, 15:08:27
enjtur
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 21-10-2006, 20:09:18
rras
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 21-10-2006, 21:35:29
sublim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 22-10-2006, 01:17:15
Musake  :D ( u be gadi dreka  :P )
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 22-10-2006, 01:26:56
e'gatshme :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 22-10-2006, 01:29:59
Endejo  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 22-10-2006, 01:39:55
ofshaj...........(me shpejt se kame uri) :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 22-10-2006, 01:43:36
Jo   Jojo:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 22-10-2006, 01:49:02
oreks
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 22-10-2006, 01:50:55
S*ka (erdhe shume vone) :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 22-10-2006, 01:55:53
aktivitete :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 22-10-2006, 01:57:34
Endacak :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 22-10-2006, 02:08:48
keqardhje :(
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 22-10-2006, 02:14:56
Enigme hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 22-10-2006, 02:21:03
evident
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 22-10-2006, 02:23:44
Tinzar :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 22-10-2006, 02:32:12
refuzoj ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 22-10-2006, 02:35:00
Jashte   :O

P.s naten e mire
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 22-10-2006, 02:39:04
ëndërr


p.s naten e mire e gjume te embel :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 22-10-2006, 03:03:58
rrush
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 22-10-2006, 15:50:26
Shegë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 22-10-2006, 16:38:42
Arome  :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 22-10-2006, 18:16:50
Altin ta shpjegoj pak lojen une ty si i ri qe qenke..........duhe t te vendosesh nje fjale qe Fillon me shkronjen e fundit te fjales qe ka vene parafolsi ;)


energjik........... ..
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 22-10-2006, 18:25:01
Kukull  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 22-10-2006, 18:38:46
llafe.........
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 22-10-2006, 19:59:34
EngjeLL :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 22-10-2006, 20:05:31
llastik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 22-10-2006, 20:18:13
Kallcuk  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 22-10-2006, 21:25:30
kopuk
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 22-10-2006, 21:33:35
KAFSH  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 22-10-2006, 22:28:23
huligan
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 22-10-2006, 22:43:32
NitrogliceriN  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 22-10-2006, 23:25:11
numrator
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 23-10-2006, 06:59:35
Refugjat :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 23-10-2006, 07:38:19
tango
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 23-10-2006, 08:32:29
Ortak  hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 23-10-2006, 09:39:50
kolinoz
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 23-10-2006, 09:44:39
ZambaK  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 23-10-2006, 09:46:59
kalimtar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 23-10-2006, 09:51:26
RendimenT  :-[
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 23-10-2006, 10:15:51
temperatuR hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 23-10-2006, 10:19:23
ReceL  :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 23-10-2006, 10:22:44
likeR :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 23-10-2006, 10:24:23
RaportojE  :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 23-10-2006, 13:16:27
evenimenT hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 23-10-2006, 13:33:21
TorturueS ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 23-10-2006, 15:28:04
Sadist
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 23-10-2006, 15:34:36
TinzarE  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 23-10-2006, 16:05:34
egersisht
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 23-10-2006, 16:07:58
Tendencioze  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 23-10-2006, 20:50:29
Ekzotik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 23-10-2006, 20:55:04
KaramelE  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 23-10-2006, 21:08:03
embargo
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 23-10-2006, 21:22:27
OrtaK :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 23-10-2006, 21:27:33
katund
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 23-10-2006, 21:29:00
DiskO  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 23-10-2006, 21:30:23
Ora
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 23-10-2006, 21:31:40
AngazhiM  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 24-10-2006, 00:06:58
manifestim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 24-10-2006, 07:38:08
MjafT  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 26-10-2006, 14:29:13
tutje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: prijsi ne 26-10-2006, 15:00:12
empirizem
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 26-10-2006, 15:03:22
masazh
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 26-10-2006, 15:04:20
zhurma
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 26-10-2006, 15:05:57
aftesi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 26-10-2006, 15:09:47
idiot  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: prijsi ne 26-10-2006, 15:11:47
truthare
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 26-10-2006, 15:13:38
ekskurzion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 26-10-2006, 15:26:56
noneN.... :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 26-10-2006, 15:28:55
njësh  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: prijsi ne 26-10-2006, 15:40:29
shtrige
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 26-10-2006, 15:41:28
egersuar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: prijsi ne 26-10-2006, 15:43:40
rafsh
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 26-10-2006, 15:44:48
shembje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: prijsi ne 26-10-2006, 15:52:53
egersire
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 26-10-2006, 15:53:57
endacak
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: prijsi ne 26-10-2006, 15:55:51
karagjoze
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 26-10-2006, 16:38:25
enver  :D :D :D :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 26-10-2006, 17:10:32
Revizionizem
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: prijsi ne 26-10-2006, 17:16:10
mitra loz :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 26-10-2006, 17:35:50
zagar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: prijsi ne 26-10-2006, 17:48:52
rrumpalle
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 26-10-2006, 17:56:43
Englsi
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 26-10-2006, 18:00:38
interval hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 26-10-2006, 18:16:52
levrek
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 26-10-2006, 18:20:43
konspiracion :S
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 26-10-2006, 18:26:23
nenshtrim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 26-10-2006, 19:56:53
mileT  :S
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 27-10-2006, 00:18:00
tungjatjeta  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 27-10-2006, 07:28:18
aranxhatE  ^o)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 27-10-2006, 12:53:48
esencialE hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 27-10-2006, 12:57:11
erelevante
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 27-10-2006, 13:00:10
ekuilibeR hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 27-10-2006, 13:02:03
raki
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 27-10-2006, 13:05:04
impakT hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 27-10-2006, 13:07:33
timpan
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 27-10-2006, 13:18:35
NoneN  :S
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Syrgjyn ne 27-10-2006, 13:24:50
Neps
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 27-10-2006, 13:26:50
stjuardesa
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 27-10-2006, 13:31:25
akuLL  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Syrgjyn ne 27-10-2006, 13:35:02
Llomotitje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 27-10-2006, 13:37:20
energjik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 27-10-2006, 13:38:21
KalamA  hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 27-10-2006, 13:40:37
armik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 27-10-2006, 13:41:48
kec  :P :P :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Syrgjyn ne 27-10-2006, 13:42:42
Cjap
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 27-10-2006, 13:43:46
pranga
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Syrgjyn ne 27-10-2006, 13:44:25
Ashkël
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 27-10-2006, 13:44:31
LefteR... ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Syrgjyn ne 27-10-2006, 13:45:26
Romuz
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 27-10-2006, 13:46:07
zero
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 27-10-2006, 13:46:12
Jashtë teme - Jo emra të përveçëm.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Syrgjyn ne 27-10-2006, 13:54:01
ogur
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 27-10-2006, 13:56:12
rendesI  :P :P :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Syrgjyn ne 27-10-2006, 14:01:08
ishull
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 27-10-2006, 14:02:31
llaftarI  :S
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Syrgjyn ne 27-10-2006, 14:03:50
imonik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 27-10-2006, 14:04:42
katundaR
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Syrgjyn ne 27-10-2006, 14:05:27
rondokop
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 27-10-2006, 14:06:40
prindeR
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Syrgjyn ne 27-10-2006, 14:10:26
rezil
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 27-10-2006, 14:11:17
legeN  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Syrgjyn ne 27-10-2006, 14:14:04
notë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 27-10-2006, 14:15:30
ëngjeLL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Syrgjyn ne 27-10-2006, 14:16:19
lloz
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 27-10-2006, 14:18:06
zilE
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Syrgjyn ne 27-10-2006, 14:37:52
eshtër
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 27-10-2006, 14:55:26
raketiK
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Syrgjyn ne 27-10-2006, 15:04:05
kastravec
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 27-10-2006, 15:05:09
celulaR
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 28-10-2006, 15:26:27
radar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 28-10-2006, 17:01:37
Raki
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 28-10-2006, 18:44:21
integral
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 28-10-2006, 18:56:30
Lakmi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 28-10-2006, 19:05:04
idioT  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 28-10-2006, 23:46:25
tengjere :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 29-10-2006, 07:04:18
elastiK
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 29-10-2006, 14:20:35
krenari hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 29-10-2006, 18:26:50
iftaR :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 29-10-2006, 18:52:04
Rival
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 29-10-2006, 19:21:09
lule  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 29-10-2006, 20:28:14
egersiR  ^o)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 30-10-2006, 00:13:27
rëndim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: PetritKola ne 30-10-2006, 04:36:11
Tralfamandore :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 30-10-2006, 11:57:44
elektron
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 30-10-2006, 13:37:28
nenshtrim  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 30-10-2006, 13:57:39
mashtrim  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 30-10-2006, 14:00:51
mallkim  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 30-10-2006, 14:09:10
mundim  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 30-10-2006, 14:11:29
mehditim  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 30-10-2006, 14:13:38
mjerim  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 30-10-2006, 14:16:07
mergim  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 30-10-2006, 14:18:22
melankolizem  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 30-10-2006, 14:28:50
mekanizem  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 30-10-2006, 14:33:11
mjeshtrim  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 30-10-2006, 14:33:56
miksim   :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 30-10-2006, 14:38:56
maskim  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 30-10-2006, 14:40:57
micke  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 30-10-2006, 14:43:01
(m)kopjim  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 30-10-2006, 14:44:49
madam  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 30-10-2006, 14:46:24
magnetizem  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 30-10-2006, 14:47:30
manaxher (m)  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 30-10-2006, 14:50:23
(m)rrembim  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 30-10-2006, 14:53:49
myslym  ^o)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 30-10-2006, 14:55:13
mjegullim  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 30-10-2006, 14:58:20
maksimum  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 30-10-2006, 15:12:47
mundohem  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 30-10-2006, 15:13:12
mundem  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 31-10-2006, 11:28:32
mirupafshim   ;)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 31-10-2006, 11:51:49
maskim hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 31-10-2006, 11:53:18
maksim  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 31-10-2006, 11:55:32
mendim hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 31-10-2006, 12:00:08
meremetim :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 31-10-2006, 12:01:56
mundim hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 31-10-2006, 12:06:00
mashtrim  ;)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 31-10-2006, 12:09:59
mjekim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 31-10-2006, 12:15:09
(m)wiliam  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 31-10-2006, 12:18:37
mjaullim hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 31-10-2006, 12:19:54
Miriam
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 31-10-2006, 12:21:36
mbarim :S
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 31-10-2006, 12:24:32
ministrim  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 31-10-2006, 13:09:39
mjaullin (m)  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 31-10-2006, 15:52:32
nevralgji
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 31-10-2006, 18:39:00
(m) injorim  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 31-10-2006, 22:09:30
maskim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 01-11-2006, 09:15:12
miqesim   :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 01-11-2006, 10:19:18
Matrapazllik  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 01-11-2006, 14:01:00
Kalendar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 01-11-2006, 14:10:35
Radar :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 01-11-2006, 16:09:35
Rakitik :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 01-11-2006, 18:27:23
Kamxhik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 01-11-2006, 19:34:19
kandaR
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 01-11-2006, 21:12:19
respekT hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 02-11-2006, 07:47:14
tinzaR  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 02-11-2006, 20:17:27
rendiT hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 03-11-2006, 09:31:39
trondit
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 03-11-2006, 18:06:29
Tromaks
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 03-11-2006, 19:28:57
sekret
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 03-11-2006, 19:32:53
Takt :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 03-11-2006, 19:42:59
tesT  ^o)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 03-11-2006, 19:47:33
termet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 03-11-2006, 19:50:41
Teknik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 03-11-2006, 19:53:53
kollozhek
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 03-11-2006, 19:57:52
kuptimi?????????? :(
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 03-11-2006, 21:20:44
injoranT  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 04-11-2006, 12:05:14
Telepatia
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 04-11-2006, 12:28:09
aglomeraT
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 04-11-2006, 16:05:20
Trap :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 04-11-2006, 16:06:50
Pushke  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 04-11-2006, 16:10:11
Endje  :engjell:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 04-11-2006, 17:17:27
eksituar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 04-11-2006, 17:42:55
Rastesi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 04-11-2006, 19:33:07
izeR
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 04-11-2006, 20:08:51
Roberi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 05-11-2006, 07:34:32
imagjinaT
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 06-11-2006, 15:43:52
Trazira
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 06-11-2006, 18:57:24
ai
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 06-11-2006, 19:20:11
iku
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 06-11-2006, 19:36:08
urgjent
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 06-11-2006, 20:25:34
tiraZH
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Capkenja ne 06-11-2006, 20:27:03
bagazh
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 06-11-2006, 20:27:54
zhagaB :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Capkenja ne 06-11-2006, 20:29:48
zhabe
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 06-11-2006, 20:36:11
elastikE
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 06-11-2006, 20:38:35
evazioN hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 06-11-2006, 20:39:24
nishestE
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Capkenja ne 06-11-2006, 20:53:41
erozion
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 06-11-2006, 20:56:05
neoN
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 06-11-2006, 21:01:02
ndalon
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 06-11-2006, 21:02:22
natribaN
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-11-2006, 21:06:51
ndeshkim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 06-11-2006, 21:09:59
maksimum
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-11-2006, 21:12:02
moment


p.s. pershendetje shkenctari  :)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 06-11-2006, 21:12:48
tavaN
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-11-2006, 21:14:36
Nora
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 06-11-2006, 21:15:55
aranxhaT  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-11-2006, 21:21:18
Titus
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Capkenja ne 06-11-2006, 21:22:45
shurup
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 06-11-2006, 21:23:28
pjeshK  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-11-2006, 21:23:31
kumbara
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 06-11-2006, 21:24:30
acaR
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Capkenja ne 06-11-2006, 21:25:21
RrotulL
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-11-2006, 21:25:40
llamba
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Capkenja ne 06-11-2006, 21:29:55
AnatomI
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-11-2006, 21:31:15
indeks
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Capkenja ne 06-11-2006, 21:34:41
SupeR
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-11-2006, 21:38:24
radius
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 06-11-2006, 21:54:06
stiL
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-11-2006, 21:59:31
lux
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 06-11-2006, 22:00:55
xixellonj
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-11-2006, 22:01:46
njejes
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 06-11-2006, 22:02:24
seks
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 06-11-2006, 22:15:45
sukses
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-11-2006, 22:16:02
simbol
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 06-11-2006, 22:17:26
litaR
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 06-11-2006, 22:18:29
revanSH hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-11-2006, 22:19:22
shpejt
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 06-11-2006, 22:20:50
tanK
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-11-2006, 22:23:30
konkurs
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 06-11-2006, 22:25:12
semundje
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-11-2006, 22:26:02
emergjenca
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 06-11-2006, 22:27:36
analiza
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-11-2006, 22:28:27
anamneza
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 06-11-2006, 22:28:53
aspiratoR
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-11-2006, 22:29:59
reduktim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 06-11-2006, 22:30:12
radiolog
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 06-11-2006, 22:34:27
gastroloG
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 06-11-2006, 22:36:36
gorica
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-11-2006, 22:36:41
google  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 06-11-2006, 22:40:16
erlehta :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-11-2006, 22:41:57
altin
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 06-11-2006, 22:42:54
nicK
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-11-2006, 22:47:09
kungull  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 06-11-2006, 22:50:30
llallangia
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-11-2006, 22:51:28
ashure
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 06-11-2006, 22:55:52
eshtra
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 06-11-2006, 22:56:46
anatomi
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 06-11-2006, 23:15:18
improviziM hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 07-11-2006, 06:58:43
maskarA
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 07-11-2006, 11:12:25
astronauT hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 07-11-2006, 11:22:33
taraboSH
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-11-2006, 18:31:17
Sheqer
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 07-11-2006, 18:33:05
Rosak
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-11-2006, 18:37:29
Kembana
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 07-11-2006, 18:40:13
aeroplani
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-11-2006, 18:40:52
Ineksioni
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-11-2006, 20:35:18
interneti  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-11-2006, 20:50:16
Inkubatori
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 07-11-2006, 20:52:48
injoranti  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-11-2006, 21:04:42
Imperialist
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 07-11-2006, 21:05:47
tabernakul
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-11-2006, 21:06:13
lule  :)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 07-11-2006, 21:06:46
efikaS
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-11-2006, 21:06:47
Estetika
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 07-11-2006, 21:08:01
arkeologjia
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-11-2006, 21:09:15
Astronaut
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 07-11-2006, 21:10:20
tavernë
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-11-2006, 21:12:44
embelsira
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-11-2006, 21:13:36
Anija
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 07-11-2006, 21:14:17
anekdotë
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 07-11-2006, 21:15:22
enderroJ  :S
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 07-11-2006, 21:16:10
jatagan
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 07-11-2006, 21:17:14
nuskE  ^o)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 07-11-2006, 21:19:58
ëndje
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-11-2006, 21:20:04
Etika
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-11-2006, 21:22:12
arabeska
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-11-2006, 21:23:02
Ambasador
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-11-2006, 21:28:46
rumbullake
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 07-11-2006, 21:29:44
ethe
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-11-2006, 21:31:53
etje
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 07-11-2006, 21:32:35
epiqendra
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-11-2006, 21:32:41
Epshe ?? hmmmmm: :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-11-2006, 21:33:16
epiqendra

Andoll ( per kokedhembje)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 07-11-2006, 21:33:25
ethe (serish) :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 07-11-2006, 21:34:12
Andoll ( për kokedhembje)
llokum (per ty)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-11-2006, 21:36:21
miresi (ju dy)  ;)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 07-11-2006, 21:37:38
ilaç (per mu)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-11-2006, 21:38:41
caj ( per mu )  ;)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-11-2006, 21:38:43
çaj ( me limon ) :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 07-11-2006, 21:40:35
jargavan (per te dyja)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-11-2006, 21:41:28
Nençmues
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-11-2006, 21:41:54
sindikata
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-11-2006, 21:43:11
Aleanca
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-11-2006, 21:44:00
anarkia
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 07-11-2006, 21:44:46
antipati
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-11-2006, 21:52:21
impuls
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-11-2006, 21:53:43
Super
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-11-2006, 21:54:40
rezervuar
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 07-11-2006, 21:55:38
rima
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-11-2006, 21:55:45
Reputacion
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 07-11-2006, 21:56:57
novelë
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-11-2006, 22:00:51
embel
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-11-2006, 22:01:52
Librari
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 07-11-2006, 22:02:30
iriq
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-11-2006, 22:03:01
qull
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-11-2006, 22:03:03
Qapkene
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-11-2006, 22:03:36
qull

Llamarina
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-11-2006, 22:03:50
anamali
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 07-11-2006, 22:04:01
engjellush
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 07-11-2006, 22:04:33
etje
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-11-2006, 22:05:32
Epiri
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 07-11-2006, 22:05:46
endacak
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-11-2006, 22:06:19
kumbara
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-11-2006, 22:07:09
Antena
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-11-2006, 22:08:05
anomali
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 07-11-2006, 22:08:56
itinerar
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-11-2006, 22:09:54
ralluar
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 07-11-2006, 22:11:53
roman
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-11-2006, 22:12:19
Novele
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 07-11-2006, 22:13:40
enD
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-11-2006, 22:15:06
diadem
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-11-2006, 22:16:12
Muzike
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-11-2006, 22:20:58
endje
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-11-2006, 22:21:29
Ecuri
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-11-2006, 22:23:19
identitet
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 07-11-2006, 22:23:37
trap
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-11-2006, 22:24:30
Pejgamber
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 07-11-2006, 22:25:33
regjister
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-11-2006, 22:27:59
rezistenca
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-11-2006, 22:32:49
Akullore
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-11-2006, 22:33:27
enkas
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 08-11-2006, 07:50:24
salcicE  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 08-11-2006, 19:46:59
evropiaN
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-11-2006, 20:01:35
Nora
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 08-11-2006, 20:12:32
admirim  


Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-11-2006, 20:14:14
Miqesi :)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-11-2006, 20:18:53
interes
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-11-2006, 20:22:37
Supozim   hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-11-2006, 20:24:49
mirkuptim  ;)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 08-11-2006, 20:24:54
mashtrim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-11-2006, 20:26:11
Mospajtim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-11-2006, 20:29:25
mrekullia
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-11-2006, 20:30:54
Amshimi
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-11-2006, 20:31:57
indikacionet
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-11-2006, 20:32:49
Temperamentet
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-11-2006, 20:34:48
trajnim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-11-2006, 20:36:28
Mjeksor
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 08-11-2006, 20:36:34
makiazh
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-11-2006, 20:38:49
zhurma
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-11-2006, 20:40:02
Amnestia
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-11-2006, 20:41:24
analfabetizem
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-11-2006, 20:42:36
Minister  :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-11-2006, 20:43:22
rastesi  :)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-11-2006, 20:49:04
Intervenim ( familjar)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-11-2006, 20:50:39
maksimum
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-11-2006, 20:51:24
MÚkat ^o)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 08-11-2006, 20:53:12
tërbim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-11-2006, 20:54:53
Mbrese
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-11-2006, 20:55:57
elektorat
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 08-11-2006, 20:55:59
ëndja
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-11-2006, 20:56:48
emeba
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 08-11-2006, 20:57:56
antropologjia
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-11-2006, 20:59:37
android  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-11-2006, 21:00:32
Diadem
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 08-11-2006, 21:02:44
majeutika
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-11-2006, 21:03:32
analizim


Cka eshte majeutika Ibro?
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 08-11-2006, 21:05:33
mamia
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-11-2006, 21:07:44
analiza
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 08-11-2006, 21:09:37
anashkalim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-11-2006, 21:18:03
mjaullima
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 08-11-2006, 21:22:27
antartik
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-11-2006, 21:38:53
komunist
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 08-11-2006, 21:39:27
tapE
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-11-2006, 21:40:44
emancipim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-11-2006, 21:43:28
Masonist
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 08-11-2006, 21:43:43
treteS
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-11-2006, 21:45:24
Satanist  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 08-11-2006, 21:46:23
taksi
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-11-2006, 21:49:19
intrigant
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-11-2006, 21:50:01
Imazh

Ps. Skenctari PERHAJR  detyra e re  :D Qu porosit kafe  se te rrezojme nga fronti LOL
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 08-11-2006, 21:53:05
zhbllokoj


p.s qfar detyre ore i kam bere dertyrat e shtepise  :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 08-11-2006, 21:53:07
zhurmë


p.S. Lady ..ik  tek  sofra pregatitna dic :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-11-2006, 21:54:29
embel
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-11-2006, 21:55:54
Lakror ? :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 08-11-2006, 21:56:53
rutinë
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-11-2006, 21:59:01
Enderro -ti   :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-11-2006, 21:59:02
embelsire    do ky lart
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 08-11-2006, 22:00:50
ëndje
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-11-2006, 22:03:40
Emocion ( kur e sheh emrin larte  papapa ) :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-11-2006, 22:09:17
navigacion
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-11-2006, 22:10:26
Nukpompunonnavigacioni :S
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 08-11-2006, 22:11:49
psenukpotepunon ?
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-11-2006, 22:15:55
nderrojemerrenjetje ter  ;)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-11-2006, 22:20:05
Tereni( i papershtatshem buxhetor  LOL)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-11-2006, 22:22:27
inspirim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 08-11-2006, 22:22:37
Inkasim


p.S. Ku te pershtate me  mire  ty ..:D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 08-11-2006, 23:36:32
miSS
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 09-11-2006, 02:14:37
sekretare
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 09-11-2006, 07:31:07
energjitikA :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 09-11-2006, 15:52:01
Asmatike
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 09-11-2006, 16:13:04
eliptik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 09-11-2006, 16:14:28
Karizmatike
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 09-11-2006, 16:15:46
Energji :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 09-11-2006, 16:16:58
imunitet
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 09-11-2006, 16:18:21
Thelb
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 09-11-2006, 16:54:34
Bistak :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 09-11-2006, 18:04:15
kalimtar
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 09-11-2006, 18:08:53
reportaZH hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 09-11-2006, 18:10:27
zhurmë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 10-11-2006, 14:55:07
ënderrshkatrrues
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 10-11-2006, 15:55:34
supersticioz
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 10-11-2006, 15:59:31
Zemerthyes
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 10-11-2006, 16:21:58
surraT
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 10-11-2006, 16:36:58
Tekelek
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 10-11-2006, 20:20:50
këllk
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 10-11-2006, 20:58:40
kocK
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 11-11-2006, 12:48:09
Karabela
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 11-11-2006, 13:39:42
atraktiV :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 11-11-2006, 18:07:05
veS hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-11-2006, 18:09:40
simbol
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 11-11-2006, 18:13:26
lastaR hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-11-2006, 18:15:17
radio
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 11-11-2006, 18:16:16
ordinanC hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-11-2006, 18:17:35
cicerimat
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 11-11-2006, 18:19:24
tollovI
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-11-2006, 18:20:53
inspirim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 11-11-2006, 18:22:29
menefreK hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-11-2006, 18:24:22
katandisur
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 11-11-2006, 18:27:52
regreS hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-11-2006, 18:28:25
sintaksa
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 11-11-2006, 18:30:15
abuziM hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 11-11-2006, 18:43:19
manipulim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-11-2006, 19:12:52
miratim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 11-11-2006, 19:15:15
miresi
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-11-2006, 19:16:06
impresionuese
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 11-11-2006, 19:40:20
eksperiencë
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 11-11-2006, 19:41:27
eshte
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-11-2006, 19:45:54
ështëndoshta  ;)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 11-11-2006, 19:47:05
eshtejoashtu  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 11-11-2006, 19:50:23
upsndoshtaështë  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 11-11-2006, 19:53:08
eshteupsndoshta  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 11-11-2006, 20:21:50
anullimloje :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 12:34:55
enD  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 12-11-2006, 12:45:28
daljE hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 12-11-2006, 14:53:21
eteri
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 12-11-2006, 17:44:06
integrim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 19:53:58
markE
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 12-11-2006, 19:57:08
Euro
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 19:58:18
olE
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 12-11-2006, 19:59:15
Energji
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 20:02:36
inG
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 12-11-2006, 20:17:48
Gaforre:D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 20:19:37
etj
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 12-11-2006, 20:22:12
jaran LOL LOL
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 20:23:29
nuse  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 12-11-2006, 20:40:27
eteri
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 12-11-2006, 20:42:52
Iriq
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 20:43:41
qore  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 12-11-2006, 20:44:32
ese
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 20:45:30
ere
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 12-11-2006, 20:46:56
ëma
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 20:48:03
ajkE
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 12-11-2006, 20:49:12
është
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 20:50:40
enderoN  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 12-11-2006, 20:51:57
Neron
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 20:52:59
nonen :D :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 12-11-2006, 20:53:54
nopran
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 12-11-2006, 20:54:18
neon
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 20:56:04
nenshtron ^o)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 12-11-2006, 20:56:45
nencmon  ;)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 20:58:41
nenten
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 12-11-2006, 21:02:57
Norman
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 21:03:37
NateN  :D :D :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 12-11-2006, 21:04:57
Nermin
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 21:06:35
nun  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 12-11-2006, 21:07:49
nikotin
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 21:08:44
nastradin
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 12-11-2006, 21:10:09
Njeren
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 21:11:00
naftalin    :D te dyja :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 12-11-2006, 21:11:49
nusen  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 21:12:25
natriban ;)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 12-11-2006, 21:13:45
njerken
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 21:14:36
njonen
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 12-11-2006, 21:16:18
naimin  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 21:16:56
nurien  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 12-11-2006, 21:17:34
ndalohen
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 21:19:16
nendecen :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 12-11-2006, 21:20:20
njesohen
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 21:21:07
nasin     :D e ke pa  :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 12-11-2006, 21:22:37
nein  ;)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 21:23:09
numratorin :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 12-11-2006, 21:26:35
narcisin
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 21:27:22
n    :D ahahahahahahahahah :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 21:30:17
neperken  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 12-11-2006, 21:31:21
ninulen
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 21:32:56
ndermjetesuesin  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 12-11-2006, 21:34:33
ndricimin
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 21:35:32
nokian  ;)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 12-11-2006, 21:36:29
ngaterron  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 21:37:37
nonoken  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 12-11-2006, 21:38:24
njeshin  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 21:39:26
nikshiqin  birre :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 21:43:39
nopran :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 12-11-2006, 21:43:55
Nishin (qytet ,dikur shqiptar )
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 21:44:46
nusken  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 12-11-2006, 21:45:35
Nertilin  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 21:46:27
nerrenzen  bime :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 12-11-2006, 21:47:32
naren  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 21:48:31
nderveshkoren  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 12-11-2006, 21:49:16
njeriun

p.s. fillove te zbulosh fjale te reja  :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 21:50:14
nismen  :D

fjale kam akoma  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 12-11-2006, 21:55:47
natyren  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-11-2006, 21:57:01
nitratin
natriumin
natashen
nadiren
naftalin
naften
ndrion
neritan
nderimin
ndertesen
napoleonin
naplonin  si valle

dhe naten  kengaime degjohena nesër mirë  :D ;)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 12-11-2006, 21:58:00
neten  :pafshim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 13-11-2006, 09:53:40

Nimfa
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 13-11-2006, 11:18:17
antigone
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 13-11-2006, 13:29:16
emeR  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 13-11-2006, 13:34:33
rima
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 13-11-2006, 13:36:12
amiN  :D kengaime :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 13-11-2006, 13:37:02
alegoria
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 13-11-2006, 13:39:05
astalavista  ;)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 13-11-2006, 13:42:21
Andrea
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 13-11-2006, 13:45:16
anxhela  :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 13-11-2006, 13:46:08
Adea  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 13-11-2006, 13:47:59
AMERIKA  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 13-11-2006, 13:51:36
Ankara
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 13-11-2006, 13:56:14
aferdita
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 13-11-2006, 14:02:40
anakonda
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 13-11-2006, 14:04:01
atalanta  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 13-11-2006, 14:05:14
afrika
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 13-11-2006, 14:06:16
azia
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 13-11-2006, 14:08:28
Altina  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 13-11-2006, 14:09:05
Altina   :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 13-11-2006, 14:15:09
arabia


p.s. mos kopjo  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 13-11-2006, 14:28:23
aligator
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 13-11-2006, 14:32:50
amfib
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 13-11-2006, 14:34:00
anija   ;)


 se u be lemsh spo te shikoja :S
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 13-11-2006, 19:57:40
Antagonizem
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 13-11-2006, 20:14:11
milan
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 14-11-2006, 03:42:57
naten
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 14-11-2006, 15:55:48
Ndarje
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 14-11-2006, 15:59:24
ekzagjerim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 14-11-2006, 16:02:14
merzitje
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 14-11-2006, 16:03:01
erelevante
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 14-11-2006, 16:06:47
Elokuente
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 14-11-2006, 16:07:48
evolucion
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 14-11-2006, 16:16:00
nuse :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 14-11-2006, 18:20:59
Event
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 14-11-2006, 19:32:25
torollaK hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 14-11-2006, 19:48:32
Kuluf
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 14-11-2006, 19:50:16
fantazi
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 14-11-2006, 19:51:09
instikT
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 14-11-2006, 19:53:15
taktik
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 14-11-2006, 19:55:35
komponenT
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 14-11-2006, 19:58:49
teodice
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 14-11-2006, 20:00:39
Egocentrik
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 14-11-2006, 20:02:21
kukumjack hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 14-11-2006, 20:04:49
Kalama
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 14-11-2006, 20:08:04
astronautE :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 14-11-2006, 20:11:38
Elementar
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 14-11-2006, 20:12:37
Rini
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 14-11-2006, 20:15:10
interesaxhi
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 14-11-2006, 20:22:57
impresionizem
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 14-11-2006, 20:32:34
Miklim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 14-11-2006, 20:33:14
mbremje
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 14-11-2006, 20:38:30
Elastike
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 14-11-2006, 20:39:39
emergjenca
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 14-11-2006, 20:42:14
Aroma
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 14-11-2006, 20:43:07
Altruist
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 14-11-2006, 20:44:56
titan
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 14-11-2006, 21:10:33
naftalin
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 14-11-2006, 21:14:07
neutron
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 15-11-2006, 07:39:13
neon
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: guest11984 ne 15-11-2006, 09:06:42
ndihme
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 15-11-2006, 15:01:15
embelsire

P.s nuk ka ndihme aty te mbytesh. LOL LOL LOL LOL
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 15-11-2006, 16:51:09
Enderrim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 15-11-2006, 16:54:46
Mornica
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 15-11-2006, 16:58:15
Apati
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 15-11-2006, 17:00:05
Inteligjente :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 15-11-2006, 17:01:19
esnafe
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 15-11-2006, 17:06:55
e brishte :(
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 15-11-2006, 17:09:28
e njome  :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 15-11-2006, 17:14:37
elokuente ;)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 15-11-2006, 17:25:22
ekuivalente LOL
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 15-11-2006, 17:26:58
emergjente
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 15-11-2006, 17:27:55
e mire
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 15-11-2006, 18:26:55
e veshtire
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 15-11-2006, 19:34:21
endacak
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 15-11-2006, 19:37:50
koprac
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 15-11-2006, 19:44:03
Ciceroni
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 15-11-2006, 19:49:53
imagjinata
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 15-11-2006, 19:51:10
Arapci :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 15-11-2006, 19:55:03
inatci :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 15-11-2006, 20:05:48
iritim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 15-11-2006, 20:24:32
Miratim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 15-11-2006, 20:43:10
manafera
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 15-11-2006, 22:12:18
apologjia
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 15-11-2006, 22:20:35
antikvitetet
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 15-11-2006, 22:59:27
tepsia
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 15-11-2006, 23:06:51
anakonda
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 15-11-2006, 23:12:02
artet
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 15-11-2006, 23:14:48
torte  :)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 15-11-2006, 23:26:36
emulgator
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 15-11-2006, 23:28:19
renc  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 15-11-2006, 23:29:28
Cuce :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 15-11-2006, 23:33:26
embargo
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 15-11-2006, 23:36:30
Ortak :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 15-11-2006, 23:37:36
komshi
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 15-11-2006, 23:38:12
inatci :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 15-11-2006, 23:39:59
ibrig
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 15-11-2006, 23:40:07
gajdegji
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 15-11-2006, 23:42:42
Ilaq
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 15-11-2006, 23:49:53
qyli  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 15-11-2006, 23:52:00
hahahhahahahhahhaah hahhahaa......Mbyti kjo mu eejjjjjjjj :D(shyqyr kta sdin cka o ajo fjale)


Iriq :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 15-11-2006, 23:53:57
qiri


Lefto a tjau perkthej?
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 15-11-2006, 23:55:04
ibadet :D


p.s une  e di  per  tjert ..ska dert :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 15-11-2006, 23:58:49
trungull


Jo le se as ky smer vesh..Se vet ,,qyli,, o ky :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 16-11-2006, 00:03:48
llamba
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 16-11-2006, 00:04:34
abrakadabra :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 16-11-2006, 00:06:14
ameba
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 16-11-2006, 00:08:23
Aroma
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 16-11-2006, 14:44:53
aroma :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 16-11-2006, 18:05:46
Aristokrate
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 16-11-2006, 19:10:32
Eranda
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 16-11-2006, 19:26:06
Anna  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 16-11-2006, 19:33:43
amanëre :D :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 16-11-2006, 19:34:02
Antipati

PS: jo me emra ju lutem :-[
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 16-11-2006, 20:03:19
injoranC ;)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 16-11-2006, 20:38:36
cicerimat
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: avajtupak ne 16-11-2006, 21:31:00
trishtim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 16-11-2006, 21:35:57
mendim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 16-11-2006, 21:37:47
mekat
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 16-11-2006, 21:39:21
tentim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: avajtupak ne 16-11-2006, 21:51:42
miresi
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 16-11-2006, 21:54:06
iksi
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: avajtupak ne 16-11-2006, 21:56:41
ipsiloni :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 16-11-2006, 21:57:28
iritohesh  :D

Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: avajtupak ne 16-11-2006, 22:05:00
shumë :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 16-11-2006, 22:36:03
enderra
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 16-11-2006, 22:50:10
antartiku
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 16-11-2006, 22:53:02
ulurima
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 16-11-2006, 22:59:25
aftesi
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 16-11-2006, 23:01:07
ilir
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 16-11-2006, 23:13:27
re
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 16-11-2006, 23:21:41
eleganca
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 16-11-2006, 23:26:47
alarm
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 16-11-2006, 23:27:37
mjegull
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 17-11-2006, 08:23:24
llaftarI ;)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 17-11-2006, 16:10:04
Iriq
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 17-11-2006, 17:18:10
Qiparis
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 17-11-2006, 17:19:22
Sapun :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 17-11-2006, 17:21:21
Ndjesi
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 17-11-2006, 17:57:49
izotoP hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 17-11-2006, 21:33:44
poliC :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 17-11-2006, 21:37:06
Cjapi :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 17-11-2006, 21:39:56
Iriqe :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 17-11-2006, 21:40:58
Elefant
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 17-11-2006, 21:41:48
tullumbacE
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 17-11-2006, 21:42:51
endacak
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 17-11-2006, 21:43:47
kodoshkE :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 17-11-2006, 21:46:47
Engjell :engjell:   :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 17-11-2006, 21:47:42
llaftarI :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 17-11-2006, 21:47:55
lemon
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 17-11-2006, 21:49:51
nopran
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 17-11-2006, 21:50:25
nitrogjen
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 17-11-2006, 21:50:45
nostalgji
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 17-11-2006, 21:52:29
Inteligjent
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 17-11-2006, 21:53:28
teknik
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 17-11-2006, 21:54:39
karikatura
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 17-11-2006, 21:56:20
Abstrakt
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 17-11-2006, 21:57:32
telematike
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 17-11-2006, 22:01:20
elektronike
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 17-11-2006, 22:09:45
e-mail :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 17-11-2006, 22:16:53
linguistika
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 18-11-2006, 01:09:49
agnesa
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 18-11-2006, 20:40:18
Alkimist
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 18-11-2006, 21:12:56
trembem
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 19-11-2006, 14:59:51
meteor
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 19-11-2006, 15:05:09
rastesi
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Bekimi ne 19-11-2006, 19:45:22
interes
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 19-11-2006, 19:46:31
sistem
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 20-11-2006, 07:18:21
mosteR :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 20-11-2006, 09:42:32
Riqebull :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 20-11-2006, 14:01:11
llahtarI
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 20-11-2006, 20:20:46
iriqi
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 20-11-2006, 20:39:49
Istem
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 20-11-2006, 20:42:45
manira
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 20-11-2006, 20:55:19
asigjo
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 20-11-2006, 20:56:43
optimist
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 20-11-2006, 21:00:34
top
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 20-11-2006, 21:17:33
Penallti
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: prijsi ne 21-11-2006, 10:31:37
ilaritet
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 21-11-2006, 10:38:35
triumf :)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: prijsi ne 21-11-2006, 10:48:22
fergese
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 21-11-2006, 12:24:58
Epir
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 21-11-2006, 13:30:36
Respekt
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 21-11-2006, 15:46:41
Trazire  :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 22-11-2006, 12:35:16
ëndërrimtar
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 22-11-2006, 14:12:41
raspkapites :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 22-11-2006, 21:03:50
sekS  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 22-11-2006, 21:56:25
Satan
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 22-11-2006, 22:00:45
nateN :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 22-11-2006, 22:03:08
neser
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 22-11-2006, 22:09:11
Rubin
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 22-11-2006, 22:10:06
Nikel
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 22-11-2006, 22:52:31
lundra
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 23-11-2006, 00:24:51
Afishe
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 24-11-2006, 12:45:26
etJ :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 24-11-2006, 12:57:15
joshje  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 24-11-2006, 14:02:54
EFEKT
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 24-11-2006, 14:41:11
Turtull :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 24-11-2006, 14:43:05
llum  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 24-11-2006, 14:49:05
Markuç LOL
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 24-11-2006, 14:49:53
milic
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 24-11-2006, 14:50:22
ciban LOL
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 24-11-2006, 14:53:50
ndjesi
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 24-11-2006, 15:04:06
impuls  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 24-11-2006, 15:07:48
sporadik
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 24-11-2006, 15:13:22
Karatine :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 24-11-2006, 17:50:38
engjull
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-11-2006, 18:14:48
llulla
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 24-11-2006, 18:24:55
aromë
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-11-2006, 18:31:57
ënderr
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 24-11-2006, 18:50:50
rrush
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-11-2006, 18:55:26
shalqini
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 24-11-2006, 19:01:30
imagjinata
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-11-2006, 19:12:16
anagram
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 24-11-2006, 19:14:46
muzë
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-11-2006, 19:20:12
ëndje
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 24-11-2006, 19:23:38
energji
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-11-2006, 19:24:28
inkubator
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 24-11-2006, 19:25:48
radar :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-11-2006, 19:30:04
radio
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 24-11-2006, 19:37:45
operator
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-11-2006, 19:41:18
rima
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 24-11-2006, 19:42:42
anafora
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-11-2006, 19:51:14
android
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 24-11-2006, 19:55:02
drenushë
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-11-2006, 20:07:30
embelsirë
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 24-11-2006, 20:09:03
ëndje
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-11-2006, 20:16:44
era
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 24-11-2006, 20:18:01
ankth
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-11-2006, 20:22:03
thermijat
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 24-11-2006, 20:25:46
trupthat
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-11-2006, 20:35:10
trotinet
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 24-11-2006, 20:37:51
trotil
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-11-2006, 21:02:20
launi
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 24-11-2006, 21:06:52
imtesirë
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-11-2006, 14:01:18
ènderr
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 25-11-2006, 14:20:12
rruget
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-11-2006, 15:15:38
Tender
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 25-11-2006, 15:17:08
rini
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-11-2006, 15:19:22
Imagjinate

Tung Kengaime
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 25-11-2006, 15:22:28
enkas

tung Lady
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-11-2006, 15:23:14
Sukses
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 25-11-2006, 15:25:10
sociolog
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-11-2006, 15:25:50
Gastroskopi
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 25-11-2006, 15:27:01
indikacion
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-11-2006, 15:46:16
Neurolog
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 25-11-2006, 15:47:25
groshë
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-11-2006, 15:49:11
èshtè
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 25-11-2006, 15:51:12
ëndje
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-11-2006, 15:57:30
Emocion
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 25-11-2006, 15:59:13
nacion
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-11-2006, 16:00:03
Natyrisht
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 25-11-2006, 16:01:03
tekanjoz
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-11-2006, 16:02:06
Zvarranik
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 25-11-2006, 16:03:35
kenga  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-11-2006, 16:04:32
Ambelsire  ;)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 25-11-2006, 16:05:15
estetike
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-11-2006, 16:05:58
Epilim   :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 25-11-2006, 16:09:53
mjeshtri
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-11-2006, 16:17:54
Inicim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 25-11-2006, 16:19:32
mjegull
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 25-11-2006, 23:39:33
llokum
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 27-11-2006, 16:47:14
Mjegull
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 27-11-2006, 17:09:00
Llukanik
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 27-11-2006, 17:14:06
Kreativ  :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 27-11-2006, 17:16:56
Virtuoz
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 27-11-2006, 17:18:29
ziliqare  :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 27-11-2006, 17:20:17
elokuent  :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 27-11-2006, 17:22:51
trendy  :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 27-11-2006, 17:28:52
Yyyypppp xhixhi... :D

Yndyresi
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 27-11-2006, 17:31:06
 :D intrigante :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 27-11-2006, 17:39:43
entuziast
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 27-11-2006, 19:06:13
termet
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 27-11-2006, 19:26:46
turli hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 27-11-2006, 19:30:56
ishte
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 27-11-2006, 19:32:24
enderrimtar

pershendetje shkenca  ;)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 27-11-2006, 19:35:36
revansh ;)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 27-11-2006, 19:37:13
shoqerim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 27-11-2006, 19:38:04
mirembrema


p.s Përshëndetje kënga
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 27-11-2006, 19:39:14
hiri
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 27-11-2006, 19:40:48
ishull
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 27-11-2006, 19:41:15
llokum
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 27-11-2006, 19:44:45
mjalte
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 27-11-2006, 19:45:31
ëmbelsirë
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 27-11-2006, 19:49:25
enderr
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 27-11-2006, 19:51:22
rrokje
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 27-11-2006, 19:52:34
estetika
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 27-11-2006, 19:58:03
antropologjia
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 27-11-2006, 20:01:44
antika
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 27-11-2006, 20:04:57
ankthi
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 27-11-2006, 20:06:11
iritim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 27-11-2006, 20:09:28
mirësia
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 27-11-2006, 21:03:23
arberi
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 27-11-2006, 21:07:55
ilirida
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 27-11-2006, 21:14:43
ameba
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 27-11-2006, 21:23:08
algjet
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 27-11-2006, 21:29:48
truri
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 27-11-2006, 21:35:41
indet
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 27-11-2006, 21:36:50
taket
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 27-11-2006, 21:47:02
takim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 27-11-2006, 22:02:41
mbremje
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 27-11-2006, 22:10:42
erotike
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 27-11-2006, 22:11:43
ethe
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 27-11-2006, 22:16:06
energji
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 29-11-2006, 16:39:48
Indikacion
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 29-11-2006, 17:24:57
ndikiM :S
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 29-11-2006, 17:32:31
Monoton
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 29-11-2006, 18:33:53
ndryshiM ;)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 29-11-2006, 22:04:29
mengjes
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 30-11-2006, 15:24:12
Sofer
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 30-11-2006, 20:14:10
Rishikim :S
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 30-11-2006, 20:15:49
meditim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 30-11-2006, 20:43:40
Masakrim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 30-11-2006, 21:25:08
merakosem :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 30-11-2006, 21:48:19
mbizoterim hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 30-11-2006, 21:49:33
migrim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 30-11-2006, 21:51:44
merak
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 03-12-2006, 17:18:47
Kimet
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 03-12-2006, 17:48:59
transplanT hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 03-12-2006, 22:16:19
teL  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 04-12-2006, 11:57:32
litar
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 04-12-2006, 14:10:50
radar  :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 06-12-2006, 02:33:56
radio
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 06-12-2006, 02:56:27
orator
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 06-12-2006, 10:08:20
Rastesi
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 06-12-2006, 20:52:15
Interes
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 07-12-2006, 00:36:23
Sarkazem
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 07-12-2006, 00:39:11
meshirim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 07-12-2006, 00:57:46
mashtrim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 07-12-2006, 01:02:45
mendim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 07-12-2006, 01:12:55
muzg
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 07-12-2006, 03:04:44
Gajasem LOL
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 07-12-2006, 12:02:51
Merzitem. :(
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 07-12-2006, 17:26:22
Merak
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 07-12-2006, 20:31:42
kengë
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-12-2006, 20:32:21
endje
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 07-12-2006, 21:41:37
ethe
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-12-2006, 21:42:24
erresira
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 07-12-2006, 21:43:46
ankthi
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-12-2006, 21:46:04
imazh
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 07-12-2006, 21:47:16
zhurmë
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-12-2006, 21:52:05
enderr
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 07-12-2006, 21:53:52
rraskapitje
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-12-2006, 21:54:49
endacak
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 07-12-2006, 21:58:17
keshtjellë
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-12-2006, 22:01:33
Embelsira

p.s. a po mi largon keto ë ? ^o)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 07-12-2006, 22:07:43
amplitudë LOL
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-12-2006, 22:11:25
ëmmmmmmmm  hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 07-12-2006, 22:19:39
metafora
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-12-2006, 22:21:54
arratisje
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 07-12-2006, 22:22:58
epiteti
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-12-2006, 22:23:32
istikami
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 07-12-2006, 22:24:58
imitim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-12-2006, 22:26:27
mjedis
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 07-12-2006, 22:28:03
sonet
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-12-2006, 22:29:26
tingull
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 07-12-2006, 22:30:31
llampa
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-12-2006, 22:47:04
anegdota
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 07-12-2006, 22:58:05
antike
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 07-12-2006, 23:03:16
esenciale
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-12-2006, 23:18:29
Embargo
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 08-12-2006, 00:18:58
Oriz :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-12-2006, 00:21:50
Zarzavate ( me oriz) :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 08-12-2006, 00:56:58
Elastike
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 08-12-2006, 10:39:25
Elektrikzuar  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 08-12-2006, 16:39:43
Rafinoj :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 08-12-2006, 16:43:09
Rrezoj :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 08-12-2006, 16:43:59
Jastek  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 08-12-2006, 16:47:22
Kishë LOL
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 08-12-2006, 20:15:55
ëndërr hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-12-2006, 20:37:00
Rruga
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 08-12-2006, 21:12:21
ambulanc hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 08-12-2006, 22:46:29
Citim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 09-12-2006, 19:35:27
Mallengjim   :(
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 09-12-2006, 19:38:08
Mjerim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 09-12-2006, 19:39:06
mashtrim hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 09-12-2006, 19:39:11
Mallkim ( nderroje ti tash pak melodine se  spome pelqen   :D )
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 09-12-2006, 19:41:28
melankoli  ;)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 09-12-2006, 19:42:46
Internet  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 09-12-2006, 19:45:05
titull
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 09-12-2006, 19:46:10
LLogari
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 09-12-2006, 19:47:54
ishull
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 09-12-2006, 19:50:28
Llogor
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 09-12-2006, 19:51:40
regres hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 09-12-2006, 19:52:31
sukses   :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 09-12-2006, 19:55:53
sinjal
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 09-12-2006, 19:56:37
Limit
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 09-12-2006, 19:57:26
tekanjoz
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 09-12-2006, 19:59:17
Zemer
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 09-12-2006, 20:00:54
renkim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 09-12-2006, 20:03:49
Medikament

Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 09-12-2006, 20:04:45
Titus
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 09-12-2006, 20:05:39
Sekondar
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 09-12-2006, 20:06:28
rishtazi
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 09-12-2006, 20:07:32
Interesant
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 09-12-2006, 20:46:31
temperimenT
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 09-12-2006, 21:28:37
Telepati
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 09-12-2006, 21:41:57
instrument hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 09-12-2006, 23:01:36
tejdukshem
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 09-12-2006, 23:06:55
mjalte
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 09-12-2006, 23:08:21
embelsirE
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 09-12-2006, 23:10:37
emire :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Dalber ne 09-12-2006, 23:33:00
embeL :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 10-12-2006, 13:21:12
Lartesi hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 10-12-2006, 16:44:16
Insistim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 10-12-2006, 19:24:24
mirkuptim hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Capkenja ne 10-12-2006, 19:33:29
mirenjohje
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 10-12-2006, 19:40:30
enderrim hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 11-12-2006, 03:02:04
mungese
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 11-12-2006, 09:24:05
ekuiliber hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 11-12-2006, 15:21:35
Raft
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 11-12-2006, 15:31:58
Trap
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 11-12-2006, 15:32:15
Trangull  :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 11-12-2006, 15:44:01
duhet te ishte P :P

llapush
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 11-12-2006, 15:48:21
Nuk qe faji im qe postuam te dy njeheresh :D

Shemtaraqe
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 11-12-2006, 15:57:59
edepsez
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 11-12-2006, 16:00:57
zuzarke  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 11-12-2006, 16:27:59
ënjtur :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 11-12-2006, 16:31:17
Rruajtur  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 11-12-2006, 17:05:19
Rimeso :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 11-12-2006, 17:51:40
Obligim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 11-12-2006, 18:01:14
memedheu
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 11-12-2006, 18:06:24
urim hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 11-12-2006, 18:08:05
maturi
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 11-12-2006, 18:09:22
instrument
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 11-12-2006, 18:26:26
trup
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 11-12-2006, 18:29:56
Premtim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 11-12-2006, 18:32:10
mbajtje
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 11-12-2006, 18:48:07
Evidentim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 11-12-2006, 19:06:30
miratim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 11-12-2006, 19:34:39
Merementim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 11-12-2006, 19:44:24
mos
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 11-12-2006, 20:14:09
sensibel
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 11-12-2006, 20:48:55
lebetitur :O :O :O
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 12-12-2006, 18:30:57
romansë
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 12-12-2006, 19:41:58
enderrim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Bekimi ne 12-12-2006, 20:22:04
marramendje.
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 12-12-2006, 20:29:43
manaferre  :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 12-12-2006, 21:07:57
eter hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Capkenja ne 12-12-2006, 22:36:04
Propan..
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 13-12-2006, 09:45:18
ndjenjë :S
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ami ne 13-12-2006, 10:06:26
ëmbëlsirë :)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 13-12-2006, 11:25:47
ëndje :S
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Capkenja ne 13-12-2006, 12:41:46
kacavide
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 13-12-2006, 12:45:58
eforte  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 13-12-2006, 13:35:28
ezmer hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Capkenja ne 13-12-2006, 14:12:38
jevg
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 13-12-2006, 14:25:31
gogol  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 13-12-2006, 14:43:11
lastar ;)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 13-12-2006, 14:46:52
ruspie  :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 13-12-2006, 16:50:46
Emancipim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 13-12-2006, 19:59:45
miresi :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 13-12-2006, 20:07:42
Intelekt
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 13-12-2006, 20:09:55
talent  hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 13-12-2006, 20:17:33
Telepati :engjell:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 13-12-2006, 20:19:13
instikt ;)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 13-12-2006, 20:32:13
Taktike
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 13-12-2006, 20:34:34
embleme
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 13-12-2006, 20:37:33
ekstra ;)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 13-12-2006, 20:52:21
ambjent
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 13-12-2006, 20:58:18
Tradheti
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 13-12-2006, 20:59:43
injorance
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 13-12-2006, 22:49:05
endje
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 13-12-2006, 23:02:23
eshtra
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 13-12-2006, 23:30:28
Amputim    :(
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 14-12-2006, 00:31:11
mushka
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 14-12-2006, 00:44:06
arusha
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 14-12-2006, 08:35:12
asimetrik hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 14-12-2006, 15:33:33
krushka
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 14-12-2006, 16:54:04
Ashklel
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 14-12-2006, 16:55:10
leng
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 14-12-2006, 16:56:52
Garruzhde
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 14-12-2006, 16:59:40
Esnaf  :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 14-12-2006, 17:25:53
fantazme
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 14-12-2006, 17:57:13
Evident
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 14-12-2006, 18:02:03
Temperament
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 14-12-2006, 18:05:27
Tematike
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 14-12-2006, 18:14:43
Erotike
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 14-12-2006, 18:21:33
e tendosur
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 14-12-2006, 18:45:45
racion hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 14-12-2006, 18:52:37
Ndikim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 14-12-2006, 18:53:37
mendim hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 14-12-2006, 19:03:18
mirekuptim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 14-12-2006, 19:10:31
Mundim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 14-12-2006, 19:21:04
Miresi
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 14-12-2006, 19:25:44
indiferent hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 14-12-2006, 19:51:24
Tipik
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 14-12-2006, 20:07:52
karakter hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 14-12-2006, 21:09:01
Rigon
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 14-12-2006, 21:19:52
nacionalizem
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Parloté ne 14-12-2006, 21:44:03
Modesti
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 15-12-2006, 11:33:01
imitim :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 15-12-2006, 17:10:49
Maskilist
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 15-12-2006, 17:19:02
trangull :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 15-12-2006, 17:31:00
Llokum
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 15-12-2006, 18:02:17
Mendjemprehte
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 15-12-2006, 18:07:57
embelsire
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 15-12-2006, 18:14:05
Embeltore
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 15-12-2006, 19:41:15
elokuent hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 15-12-2006, 19:45:50
torollak
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 15-12-2006, 19:47:53
kompliment :S
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 15-12-2006, 20:00:50
tropikal
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 15-12-2006, 20:06:29
legen ;)
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 15-12-2006, 20:07:02
Lamash
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 15-12-2006, 20:34:18
shemtaraqe
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 15-12-2006, 20:38:47
elefant
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 15-12-2006, 20:41:38
trim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 15-12-2006, 20:43:19
minuk hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 15-12-2006, 20:45:39
kalamon         i keq :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 15-12-2006, 20:48:11
quraman
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 15-12-2006, 20:50:15
nepsqar
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 15-12-2006, 20:51:07
rakitik :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 15-12-2006, 20:53:40
kastravec
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 15-12-2006, 20:55:13
cigan :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 15-12-2006, 20:56:08
nazist
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 15-12-2006, 20:59:17
transplantim :S
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 15-12-2006, 21:07:24
maskim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Bekimi ne 15-12-2006, 21:32:53
Mizë
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 15-12-2006, 22:07:52
esenc :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 15-12-2006, 22:15:47
cucë :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 15-12-2006, 22:18:56
eger :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 15-12-2006, 23:17:32
rebele
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 16-12-2006, 12:35:42
(ta bëjmë tash lojen me dy shkronjat e fundit e keshetu pastaj me von me tri katër)
lepurushi
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 16-12-2006, 15:16:11
shiu
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 16-12-2006, 15:17:13
i'uritur
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 16-12-2006, 15:24:52
Rebele
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 16-12-2006, 15:26:49
lepuri    ladyx me dy shkronjat e fundit tani ehste loja jo me nje
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 16-12-2006, 15:29:07
Indiferent  Jo moj xhan , vetem me shkronjen e fundit eshte, shiqo pak me heret  :perqafim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 16-12-2006, 15:31:10
toka    e di por kjo loj u be shum e lehte edhe me mir ta bejme me dy shkronjat e fundit pastaj em von me 3 e keshtu :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 16-12-2006, 15:44:03
Kallauz

Perse te ndryshojme menyren e lojes, ne fund te fund loje eshte dhe nuk eshte kuiz.
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 16-12-2006, 15:56:29
zuzar.
ke te drejt mishel.:D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 16-12-2006, 16:34:28
mire pra te luajm ashtu
 rezervim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 16-12-2006, 16:47:09
Mandarine :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 16-12-2006, 16:49:53
enderimtar.
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 16-12-2006, 16:51:06
renegat
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 16-12-2006, 16:51:38
tradhtar.
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 16-12-2006, 16:58:18
ruspie  LOL
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 16-12-2006, 17:08:42
endacak
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 16-12-2006, 17:10:38
kompliment :P LOL
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 16-12-2006, 17:13:52
TORROLLAKE.LOL
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 16-12-2006, 17:15:03
eksplicit :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 16-12-2006, 17:16:52
trashanik  :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 16-12-2006, 17:17:44
kokekotruve :D :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 16-12-2006, 17:20:37
egoiste :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 16-12-2006, 17:24:04
eshtak :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 16-12-2006, 17:24:59
katunare
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 16-12-2006, 17:27:28
esnafe  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 16-12-2006, 17:32:24
eshtra
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 16-12-2006, 22:39:46
Aparat
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 16-12-2006, 22:41:10
Tsunami
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 16-12-2006, 22:42:02
imitim :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 16-12-2006, 22:42:31
Ilustrim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 16-12-2006, 22:43:06
Mbreteri
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 16-12-2006, 22:46:26
interval
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 16-12-2006, 22:47:24
Lundrues
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 16-12-2006, 22:48:31
Sinjal
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 16-12-2006, 22:49:06
Leopard
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 16-12-2006, 22:52:17
Delfin
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 16-12-2006, 22:53:56
Nimfoman  :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 16-12-2006, 22:58:41
Narkoman
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 16-12-2006, 22:59:24
Nostradamus
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 16-12-2006, 23:00:44
satelit
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 16-12-2006, 23:03:39
Tokesor
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 16-12-2006, 23:04:41
radioaktiv
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 16-12-2006, 23:05:49
Virus
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 16-12-2006, 23:11:39
skandal
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 16-12-2006, 23:33:20
Laborant
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 16-12-2006, 23:40:21
testament :D :D :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 16-12-2006, 23:50:09
Terrorist
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 17-12-2006, 12:14:47
Tallagjar :P :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 17-12-2006, 12:19:19
rikuperim :P
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 17-12-2006, 15:31:13
mirkuptim
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 17-12-2006, 16:44:34
Mosmarrveshje
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 18-12-2006, 11:23:40
endacak hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 18-12-2006, 14:44:12
Kapiten
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 18-12-2006, 18:12:53
Nastradin :D
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 19-12-2006, 20:34:37
Neser
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 19-12-2006, 21:38:24
rend hmmmmm:
Titulli: Re: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 20-12-2006, 00:43:58
dituri
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: CrYsTaL TeaRs ne 20-12-2006, 06:54:34
iriq  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 20-12-2006, 08:09:08
Qibrit  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 20-12-2006, 12:50:35
Tepsi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 20-12-2006, 13:53:50
impresion :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 20-12-2006, 14:17:40
ndalim.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 20-12-2006, 15:46:20
Masat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 20-12-2006, 15:47:32
treshe
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 20-12-2006, 15:48:43
Eksitohem :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 20-12-2006, 15:51:15
mashtrohesh
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 20-12-2006, 15:56:23
Shtohet :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 20-12-2006, 15:58:20
testim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 20-12-2006, 15:59:53
Mesuar :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 20-12-2006, 17:36:13
Raport
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 20-12-2006, 18:43:58
tranzit hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 20-12-2006, 19:19:18
tutkun
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 20-12-2006, 20:09:56
nul hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 20-12-2006, 20:10:49
lepur :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 20-12-2006, 20:15:04
reciprok hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: CrYsTaL TeaRs ne 20-12-2006, 22:57:37
kerrnac  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 21-12-2006, 15:47:32
center hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: CrYsTaL TeaRs ne 21-12-2006, 16:52:41
Recel  jarge:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 21-12-2006, 16:54:34
Lengu
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 21-12-2006, 18:13:20
uragan hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 21-12-2006, 18:23:05
neglizhent
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 21-12-2006, 18:25:17
temperament
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 21-12-2006, 18:27:34
torturoj
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 21-12-2006, 18:28:44
josh....

Ke e torturon ti? :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 21-12-2006, 18:30:57
shkaterroj.....

Ty.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 21-12-2006, 18:34:06
Jorgan....... :DKu? :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 21-12-2006, 18:42:15
(si i bie )

nen jorgan :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 21-12-2006, 18:46:45
ndihmomeni... :D


(sdu te le koken une aty :D)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 21-12-2006, 18:53:57
ishalla (jo mo )
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 21-12-2006, 18:56:43
anestezike :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 21-12-2006, 18:58:25
epidemi 
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 21-12-2006, 19:01:43
iluzion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 21-12-2006, 19:02:28
negativ
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 21-12-2006, 19:03:48
virtuoz
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 21-12-2006, 19:06:19
zambak
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 21-12-2006, 19:09:41
karagjoze :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 21-12-2006, 19:10:42
edepsez :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: CrYsTaL TeaRs ne 21-12-2006, 20:07:54
Zeshkan
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 21-12-2006, 21:14:53
nazeli
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 21-12-2006, 21:49:11
Injorant
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 21-12-2006, 21:59:12
trazavac
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Vogelushja Korcare ne 21-12-2006, 21:59:52
Cuce  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 21-12-2006, 22:01:21
emadhe :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 21-12-2006, 22:06:29
Etje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 21-12-2006, 22:14:46
elementar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 21-12-2006, 22:18:44
Raki  jarge: jarge:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 21-12-2006, 22:20:07
inicial
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: GREATBOY ne 21-12-2006, 22:22:37
Litium
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 22-12-2006, 00:56:41
Mesnata
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 22-12-2006, 09:50:10
adrenalin :S
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 22-12-2006, 11:09:06
nashta
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 22-12-2006, 11:10:25
apatik hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 22-12-2006, 11:11:44
kulller:PP
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 22-12-2006, 11:34:51
ritransmetim hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 22-12-2006, 11:37:17
mangup
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 22-12-2006, 11:40:34
postinor hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 22-12-2006, 11:43:32
reper
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 22-12-2006, 11:44:26
regbi hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 22-12-2006, 11:48:23
injorant
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 22-12-2006, 12:08:17
transparent ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 22-12-2006, 12:54:42
timpan
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: futjakot ne 22-12-2006, 13:03:03
nuskE :D :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 22-12-2006, 13:15:29
elektron
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 22-12-2006, 17:56:17
natyral :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: CrYsTaL TeaRs ne 22-12-2006, 20:15:04
lejlek  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 22-12-2006, 21:03:11
Karikature
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: CrYsTaL TeaRs ne 22-12-2006, 21:32:47
egzotike
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 22-12-2006, 21:36:59
embleme
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 22-12-2006, 22:27:35
emigrim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 23-12-2006, 10:39:57
menefrek :S
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 23-12-2006, 14:54:07
Kifle  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: CrYsTaL TeaRs ne 23-12-2006, 15:20:25
Engjell
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 23-12-2006, 15:34:23
litar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 23-12-2006, 16:25:37
radhitje hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 23-12-2006, 18:40:23
emancipim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 23-12-2006, 19:43:30
Mendim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 24-12-2006, 01:10:09
mirembrema  :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 24-12-2006, 11:13:23
abuzim :S
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 24-12-2006, 12:30:11
Mekat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-12-2006, 12:40:10
titull
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 24-12-2006, 12:47:52
llupa
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-12-2006, 12:48:34
antika
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 24-12-2006, 12:53:54
afrohu :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-12-2006, 12:54:50
urdher  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 24-12-2006, 12:56:16
rigoroz :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-12-2006, 12:57:02
zemer  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 24-12-2006, 12:58:40
rembyese :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-12-2006, 12:59:51
energjike
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 24-12-2006, 13:01:55
emocionesh
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-12-2006, 13:02:43
shemtaq  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 24-12-2006, 16:44:24
qejf :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 24-12-2006, 16:47:37
fringo
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 24-12-2006, 16:51:41
Oreks :D (nese Lisa posto pas meje e di cka ka me thone :D)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 24-12-2006, 16:56:36
sex :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 24-12-2006, 16:59:40
semurem :D...(e dija e dija,a  ju thash :D)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-12-2006, 17:13:05
malltretim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 24-12-2006, 17:15:39
mjet :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-12-2006, 17:18:13
testim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 24-12-2006, 17:20:15
menyra
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-12-2006, 17:23:10
arsye
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 24-12-2006, 17:24:55
emancipuese... :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-12-2006, 17:26:43
energjik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 24-12-2006, 17:34:09
kurioz
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-12-2006, 17:34:46
zemergjere
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 24-12-2006, 17:36:21
Enigem
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-12-2006, 17:37:18
monstrum  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 24-12-2006, 17:39:41
mundshem :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-12-2006, 17:40:52
mjeshtri
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 24-12-2006, 17:45:17
iken
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-12-2006, 17:47:02
natyra
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 24-12-2006, 17:48:54
andej
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-12-2006, 17:52:54
jehona
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 24-12-2006, 17:54:09
afrohet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-12-2006, 18:01:58
trembesh  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 24-12-2006, 18:03:02
shume :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-12-2006, 18:05:42
enkas
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 24-12-2006, 18:07:14
sdihet :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-12-2006, 02:12:56
Telepati
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 25-12-2006, 10:07:48
instikt :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 25-12-2006, 13:48:51
Terthorazi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 25-12-2006, 23:09:58
ishull
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 26-12-2006, 09:13:45
LLampe
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 26-12-2006, 09:32:56
estrogen hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 26-12-2006, 14:15:25
Neon
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 26-12-2006, 14:51:24
Nuse LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 26-12-2006, 14:53:20
Engjellore
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 26-12-2006, 15:00:36
energji
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 26-12-2006, 15:01:04
Inflacion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 26-12-2006, 15:05:26
narkotik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 26-12-2006, 15:06:20
Kaotik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 26-12-2006, 15:11:32
kikirik :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 26-12-2006, 15:12:03
knus  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 26-12-2006, 15:14:00
Supe ( prej knusi )
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 26-12-2006, 15:15:26
ëmbelsin
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 26-12-2006, 15:16:10
Nimfomane   LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 26-12-2006, 15:19:03
elegji
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 26-12-2006, 15:20:05
Indinjate
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 26-12-2006, 15:21:45
endoskopi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 26-12-2006, 15:22:21
Ironi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 26-12-2006, 15:23:17
ibrig
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 26-12-2006, 15:24:00
Gastronomi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 26-12-2006, 15:24:10
iriq
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 26-12-2006, 15:25:52
qirinjet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 26-12-2006, 15:26:19
Telepati
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 26-12-2006, 15:27:25
injorant
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 26-12-2006, 15:27:43
tatuazh
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 26-12-2006, 15:28:28
Zhapin
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 26-12-2006, 15:29:28
nendetse
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 26-12-2006, 15:30:34
Epror
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 26-12-2006, 15:31:48
rastesi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 26-12-2006, 15:32:40
Infinit
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 26-12-2006, 15:33:12
tiket
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 26-12-2006, 15:34:13
Tibet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 26-12-2006, 15:49:02
Turme :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 26-12-2006, 15:49:56
energjik
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 26-12-2006, 16:49:30
Kercell
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 26-12-2006, 16:59:46
llap hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 26-12-2006, 19:22:44
portollambe :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 26-12-2006, 19:24:07
endrit
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 26-12-2006, 23:39:56
Teolog
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 26-12-2006, 23:40:56
gazeta
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 26-12-2006, 23:43:02
Agnesa :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 27-12-2006, 09:08:17
agim hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 27-12-2006, 11:42:52
mergim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 28-12-2006, 13:04:49
masazh :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: albnertili ne 28-12-2006, 13:20:43
zhavorr
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 28-12-2006, 13:26:16
rrumpall hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 28-12-2006, 15:29:38


llapiste :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 28-12-2006, 15:55:50
energjike  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 28-12-2006, 17:01:45
Erotike :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 28-12-2006, 17:20:13
e bindur
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 28-12-2006, 17:32:05
Ritmik :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 28-12-2006, 17:35:13
Kujtim :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 28-12-2006, 18:09:12
mallengjim :S
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 28-12-2006, 19:36:51
masazh
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 28-12-2006, 21:02:54
Zhgenjim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 29-12-2006, 11:28:56
menefrek hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 29-12-2006, 12:44:59
kulller :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 29-12-2006, 16:29:18
ritmik hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 29-12-2006, 16:40:35
kandidat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 29-12-2006, 17:08:27
tranzit :S
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 29-12-2006, 17:15:42
tromakset  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 29-12-2006, 17:34:05
trembet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 29-12-2006, 18:09:53
tablet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 29-12-2006, 20:42:26
Telendar :P :P :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 30-12-2006, 11:08:15
radikal
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 30-12-2006, 14:57:17
lastar :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 30-12-2006, 15:50:45
radikal ahhahah :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 30-12-2006, 15:56:38
levrek :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 30-12-2006, 16:54:05
kifle
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 30-12-2006, 17:08:29
ene
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 30-12-2006, 17:39:17
euro  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 30-12-2006, 17:42:32
oreks :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 30-12-2006, 18:26:25
SEX :D :D :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 30-12-2006, 22:52:57
xixa :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 31-12-2006, 09:41:06
arnaut :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 31-12-2006, 13:59:08
tentakul :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 03-01-2007, 19:11:15
lazdran :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 03-01-2007, 21:22:34
neser
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 04-01-2007, 20:49:06
rifillim :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 05-01-2007, 18:31:34
mbasneser
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 05-01-2007, 20:13:59
eshte "pasneser" jo "Mbasneser" agnesa mos i bjer shkurt ti te mbarosh pune :D

regjim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 05-01-2007, 21:44:00
merak hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 05-01-2007, 21:51:55
karikatur
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 05-01-2007, 21:56:07
reformim hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 05-01-2007, 21:57:26
mesdita
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 05-01-2007, 22:23:06
agon hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 06-01-2007, 09:24:47
Ndjijim  :(
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 06-01-2007, 10:03:16
mirmengjes :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 06-01-2007, 10:20:53
Serbes  ^o)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 06-01-2007, 11:06:48
siren
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 06-01-2007, 11:19:59
Ndikim


emri i kesaj lart thote shume per mua... ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 06-01-2007, 12:25:12
Mallkim  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 06-01-2007, 23:29:17
Maskim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 07-01-2007, 11:56:29
mosmarrveshje hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 07-01-2007, 16:22:12
embelsira
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 08-01-2007, 17:27:30
ajsberg hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 08-01-2007, 18:27:21
Brenge
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 08-01-2007, 18:45:15
engjell
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 08-01-2007, 19:51:38
Llomotis
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 08-01-2007, 21:40:42
sodis hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 09-01-2007, 00:10:16
sodis :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 09-01-2007, 20:49:37
saksi hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 09-01-2007, 21:07:45
Intriga
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 09-01-2007, 21:14:47
andrall hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 10-01-2007, 13:47:13
Llafazan
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 10-01-2007, 19:33:46
Nikoqir :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 10-01-2007, 20:39:52
racion :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 11-01-2007, 19:10:21
Namuzqar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Capkenja ne 11-01-2007, 19:21:35
Rrote
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 11-01-2007, 19:43:00
Enderrim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Capkenja ne 11-01-2007, 20:51:06
Mikrobuz
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 13-01-2007, 19:00:24
zambak :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 13-01-2007, 19:22:19
Karkacul
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Capkenja ne 13-01-2007, 21:33:08
Lulelaker
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 14-01-2007, 10:11:15
rinovim hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 16-01-2007, 20:48:51
mirdita
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 16-01-2007, 22:01:07
aksham hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 16-01-2007, 23:26:12
marinar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 17-01-2007, 09:57:42
robot
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 17-01-2007, 11:52:36
trapez hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 17-01-2007, 19:30:30
ZEZAK
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Capkenja ne 17-01-2007, 19:39:52
Kucovar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 17-01-2007, 20:27:23
rivier :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 18-01-2007, 14:17:13
rendesi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 18-01-2007, 20:28:37
impakt hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 18-01-2007, 21:01:35
Tenxhere :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 18-01-2007, 21:04:33
ethe
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 18-01-2007, 21:18:05
Etikete
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 18-01-2007, 21:39:09
ëndërr
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 18-01-2007, 21:40:50
Rrogos :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 18-01-2007, 21:45:25
sorra LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 18-01-2007, 21:50:37
ari LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 18-01-2007, 21:54:50
imtesirë
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 18-01-2007, 21:58:21
Egzistence
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 18-01-2007, 22:02:46
egocentrik :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 18-01-2007, 22:04:04
Kozmos
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 18-01-2007, 22:06:16
sorelina :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: ibraim ne 18-01-2007, 22:14:52
autor
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 18-01-2007, 22:16:17
redaktor hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 19-01-2007, 18:54:58
reflektim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 23-01-2007, 22:40:07
mengjes
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 24-01-2007, 10:53:49
sukses :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 24-01-2007, 13:42:59
sex :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 24-01-2007, 20:04:28
supriz :D hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 24-01-2007, 20:37:15
Zallamahi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 24-01-2007, 20:45:26
intervenim hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 24-01-2007, 20:54:31
mafia
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 24-01-2007, 22:40:01
ajsberg hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 25-01-2007, 18:46:14
g-nesa
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 25-01-2007, 20:15:00
avitu :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: OXSA ne 26-01-2007, 00:10:02
aventur
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 26-01-2007, 14:01:04
rock
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 26-01-2007, 21:55:34
KERCIM :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 27-01-2007, 00:23:39
modern
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 27-01-2007, 15:09:22
ndryshim hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 27-01-2007, 15:37:34
Meditim  hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 27-01-2007, 15:48:40
meditim LOL LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 27-01-2007, 15:55:48
kopjace  :P :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 27-01-2007, 15:58:51
ahuahuahauhauhauah
E :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 29-01-2007, 20:06:32
ahuahuahauhauhauah
E :P
po ti o agnesa i ke rene bories keshtu?..
elegante :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 01-02-2007, 15:44:16
po ti o agnesa i ke rënë bories kështu?..
elegante :P
nuk i kam rënë bories por unë shkruajta diçka qe fillon me E dhe shkronja E fillon me E pra  ja prap një E  sepse elegante po mbaron me  E dhe uen po filloj nje fjal em E
E

LOL LOL LOL LOL LOL LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 01-02-2007, 21:09:17
ekzemplar hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 01-02-2007, 23:03:51
RR
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 02-02-2007, 10:09:08
RR
hmmmmm: hmmmmm: hmmmmm: hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 02-02-2007, 14:48:38
RR LOL LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 02-02-2007, 14:50:31
Rrogos
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 02-02-2007, 15:23:41
sorelina
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 02-02-2007, 15:32:31
Aisberg :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 02-02-2007, 15:37:57
g-nesa
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 06-02-2007, 11:18:12
astronaut  hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 06-02-2007, 18:08:34
Tokmak
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 06-02-2007, 18:11:40
Kaos
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 06-02-2007, 18:32:19
Simpatike
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 06-02-2007, 20:43:42
ekuiliber hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 06-02-2007, 21:07:59
Realitet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 06-02-2007, 21:15:37
trullosje :S
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 06-02-2007, 21:38:34
Elokuence
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 06-02-2007, 21:50:49
ekzaltim :engjell:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 06-02-2007, 22:00:47
Maskarade
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 07-02-2007, 15:45:18
ekstaze :P :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 07-02-2007, 17:00:11
Ekstravagance  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 07-02-2007, 21:17:13
erashke
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 07-02-2007, 23:32:16
Enderr
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lefter ne 07-02-2007, 23:55:52
rrota
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 08-02-2007, 17:11:11
Azgon
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 08-02-2007, 20:13:38
ndodh
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 08-02-2007, 21:25:51
Dhunti
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 08-02-2007, 21:42:19
imazh
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 08-02-2007, 22:30:24
zhgenjim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 09-02-2007, 09:07:59
merzitje :(
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Mistrecia Tironse ne 09-02-2007, 09:10:13
Enderr
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 09-02-2007, 09:11:23
rrembim hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 09-02-2007, 17:56:54
Molestim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 09-02-2007, 19:41:24
mosmirenjohje hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 09-02-2007, 20:13:29
Ekuiliber
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 10-02-2007, 10:08:35
refuzim :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 10-02-2007, 19:49:49
miresjellje hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 17-02-2007, 00:42:33
evanescence
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: OXSA ne 17-02-2007, 01:16:51
anashkalim..
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 17-02-2007, 01:39:12
marshall
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: OXSA ne 17-02-2007, 01:45:26
marshall tito... :D a po?? :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 17-02-2007, 02:08:48
nuk e di vetem e di qe nje marshall aahahhaha
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: OXSA ne 17-02-2007, 02:10:28
hahahahah
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 17-02-2007, 02:11:58
hetem :P LOL LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: CrYsTaL TeaRs ne 17-02-2007, 05:02:24
Milet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 17-02-2007, 11:05:01
teren
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 19-02-2007, 16:57:51
Nuhatje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 19-02-2007, 23:45:00
engjell :engjell:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 20-02-2007, 17:59:50
Llagap :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 21-02-2007, 00:47:57
prishitnase:D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 21-02-2007, 10:04:15
eventualitet hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 21-02-2007, 16:53:59
Tematike
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 21-02-2007, 19:10:20
ese
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 21-02-2007, 19:28:25
Esenciale
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 21-02-2007, 20:00:14
ekspres :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 21-02-2007, 20:51:21
satirike
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 21-02-2007, 22:02:44
evanescence(grupi im i pelqyer :P)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 22-02-2007, 15:28:17
esenc :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 22-02-2007, 18:08:47
Cinizem
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 22-02-2007, 18:42:35
merhum :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 22-02-2007, 19:06:00
Melhem
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lisa ne 22-02-2007, 19:13:44
magjyp
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 22-02-2007, 19:17:52
Pilives  :D :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 24-02-2007, 09:26:25
sarkazem :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: agnesa ne 24-02-2007, 10:49:46
metafor
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 25-02-2007, 22:10:39
retorik :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 26-02-2007, 11:33:27
Kopil
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 26-02-2007, 12:41:11
linguistik ;)
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                ps:per arsye etike nuk permenda fjalen "lavire" :D   
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 27-02-2007, 07:38:16
Krijes
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: CrYsTaL TeaRs ne 27-02-2007, 19:39:21
Sugaric
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 27-02-2007, 19:42:14
Ciceroni
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: CrYsTaL TeaRs ne 27-02-2007, 21:56:57
Intime
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 27-02-2007, 23:27:33
ekstaz hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: CrYsTaL TeaRs ne 27-02-2007, 23:36:16
Zotrote
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 27-02-2007, 23:43:53
ekselenc :(
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: CrYsTaL TeaRs ne 28-02-2007, 00:44:23
Cmenduri
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: OXSA ne 28-02-2007, 01:39:49
Lazdrim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 28-02-2007, 17:50:07
modesti ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 02-03-2007, 13:40:52
Implikim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 02-03-2007, 15:49:19
masturbim    LOL LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 02-03-2007, 22:40:35
Mangesi    :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 03-03-2007, 17:53:16
Indiferent..........
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 04-03-2007, 11:32:38
topolake :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 04-03-2007, 22:41:33
Endacak
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 05-03-2007, 20:51:06
kuriozitet hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: DragonFire ne 05-03-2007, 21:16:21
Testament
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 05-03-2007, 22:21:51
tekst
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Elegance ne 06-03-2007, 05:09:29
Tartakut.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 06-03-2007, 16:23:28
Trendafil
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 06-03-2007, 23:19:49
Lamtumire   :pafshim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 07-03-2007, 00:03:56
eskursion :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 08-03-2007, 23:36:24
Narcisoid  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SmiLey ne 08-03-2007, 23:39:43
dashuria :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Elegance ne 09-03-2007, 03:38:49
Antagonist.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Bekimi ne 09-03-2007, 04:20:52
Tepsi. :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 09-03-2007, 10:34:44
Intrige
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Elegance ne 09-03-2007, 16:24:45
Enderrim.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 09-03-2007, 16:46:20
Masaker
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 09-03-2007, 16:51:15
Rrumpalle... :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 09-03-2007, 23:12:43
Engjellor    :engjell:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SmiLey ne 09-03-2007, 23:14:42
reng
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 09-03-2007, 23:16:29
Guralec
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SmiLey ne 09-03-2007, 23:20:55
ceket
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 09-03-2007, 23:23:41
Tipik  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SmiLey ne 09-03-2007, 23:29:57
krokodil  (per mua jane shume te frikshme si kafshe, dhe i kam shume inat :D)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 09-03-2007, 23:32:23
Leopard

P.s Nuk ke faj per friken, apo ka te tille qe i adhurojne krokodilet ? Jo ishalla  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SmiLey ne 09-03-2007, 23:36:51
dragua

p.s. ne universitet kam njohur dike qe magjepsej nga to, cudi (?)
per mua kafshet me te frikshme jane krokodilet, gjarperinjte... uhhh dhe akrepat i kam shume frike :S
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 09-03-2007, 23:40:51
Ariu

Une njoh nje grua ketu ne qytetin ku jetoj, ajo i adhuron marimangat, dhe jo te mbyllura ,por ato jetojne plotesisht te lira neper dhome.Ka me shume se 10 lloje ( nga secili lloj disa sosh) ,kjo me trishton  :S
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SmiLey ne 09-03-2007, 23:46:38
urith


p.s., oboboooo na shtive friken, pse ka njerez kaq te mbrapsht e te cuditshem :S une edhe merimangat e buburrecat i kam frike :-[... cdo gje e shpifme me neverit :D
vdes ama per qenusha, mbaroj :love: se kafshet ne pergjithesi i kam shume qejf, edhe ne 3 kopshet zoologjik qe kemi tek qyteti qe rri une, mua me ke cdo 2 muaj atje :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 10-03-2007, 05:43:13
Thjeshtësi.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SmiLey ne 10-03-2007, 14:29:27
ironi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Elegance ne 10-03-2007, 15:22:18
Inerci.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 10-03-2007, 15:43:59
Ideal.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SmiLey ne 10-03-2007, 15:45:06
lumturi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 10-03-2007, 15:46:26
Industri.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SmiLey ne 10-03-2007, 15:51:02
iriq :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 10-03-2007, 15:59:35
Qenke (e lezetshme ti SmiLey). :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SmiLey ne 10-03-2007, 16:16:12
embelsire (fare jam :P LOL)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Elegance ne 10-03-2007, 16:21:39
Epsh (E thashe nje fjale me shkronjen "e" sepse me shrkonjen "ë" s'po gjej per momentin pervec atyre qe jane thene tashme.) E cuditshme gjuha Shqipe se ka kaq shume fjale qe mbarojne me "ë" - per te mos thene shumica - dhe e kemi te mbushur gjuhen tone me shkronjen "ë" qe sidomos sherben si nder-lidhje, por ama jane shume te pakta fjalet qe fillojne me "ë". Ehhh.


P.S. Lumi, une e di pse e pelqen kete temen ti!? Se eshte si tip loje. Dhe meqe ra fjala, ku jane moderatoret e kesaj teme qe ta hedhin atje tek rubrika e lorjave dhe gjeagjezave se asaj kategorie i perket, jo Bar-Kafese. ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SmiLey ne 10-03-2007, 16:30:28
shtrigaq LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 10-03-2007, 16:36:33
Jam plotësisht me ty Elegancë. Edhe loja e ka vednin atje edhe në lidhje me Ë. Mirëpo ndoshta e ke vërejtur në mediumtt e Shqipërisë shkronja Ë është shumë e nënçmuar dhe e injoruar. Andaj edhe nën ndikimin e mediumeve ne nuk i dallojmë Ë dhe E. Kur e lyp puna e njohim si E e kur e lyp tjetra punë e marrim si Ë. Madje edhe në fjalëkryqe shkronja Ë nuk ekziston fare. Gjithmonë zëvendësohet me E. Është për të ardhur keq.

Qëndro (e buzëqeshur si SmiLey).
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SmiLey ne 10-03-2007, 16:39:49
Orvatje

p.s. mjaft bet llafe ju :D po ec shtrojuni punës këtu e gjeni fjale qe fillojnë me "e" se ka, sa të duash :P
ore ti Lumlumi, me duket se ndryshove fjale ore :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 10-03-2007, 16:45:13
Elastik (si trupi i SmiLey-y). :P

P. S. SmiLey, ndryshova fjalë për shkak se ti kishe shkruar para meje. :S
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Elegance ne 10-03-2007, 16:50:29
Katran.

Dhe Lumi, une e qeshur jam si SmiLey, pa merak. ;)

P.S. Cojeni temen tek "Lojrat" se po me vret syte, ketu. LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 10-03-2007, 16:52:32
Nuk (je ti e qeshur por elegante). ;)

Ndoshta kjo lojë është këtu sepse është më e lehtë. Se atje te kuizet është me tri germa. ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SmiLey ne 10-03-2007, 17:12:41
kapadajllek:P


p.s., Lumlumi, gjithë këto komplimenta ne një ditë... uaaaa i'm speechless :D (pa fjale, d.m.th. :-[)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 10-03-2007, 17:23:18
Kurrgjë (nuk janë këto që kam thënë). :P

Hajde vazhdo me Ë, SmiLey. :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Elegance ne 10-03-2007, 17:36:20
Kurrgjë (nuk janë këto që kam thënë). :P

Hajde vazhdo me Ë, SmiLey. :P

Po bie ne dashuri me ngjan. Me shokove Lumi, kujtova se komplimentat i kishe vetem per mua. :P Mgjth une jam edhe e qeshur edhe elegante, ta siguroj.


Engjell - vazhdova une me "ë".

P.S. Prape se prape tema i takon kategorise se Lojrave se Bar-Kafeja eshte vetem per temat kur flasim per veten, rreth jetes sone, rreth atyre qe bejme, etj.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 10-03-2007, 19:23:31
Nuk ka shans që të bie në dashura në vajza të planetëve të tjerë. :P
Sepse nuk ka anije kozmike të mjaftueshme që t'i shoh live.

Duhet të jetojë në Kosovë ajo që është rrezik të jetë caku i dashurisë sime. :P

Sa u përket komplimenteve për SmiLey-n, ajo i kishte thënë diku disa fjalë të mira për mua dhe ia ktheva duke u bazuar te nofka e saj.

Llamarina. ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SmiLey ne 11-03-2007, 01:29:07
arra :D

p.s., ore Lumlumi, po ti dale more i uruar se e paske dashurine me kushte zotrote LOL
s'na the, sa metra larg nga gardhi i shtepise tende kerkon te te jetoj vasha qe te mund te dashurohesh me te, eh :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 11-03-2007, 01:35:46
Absolutisht (nuk ka rëndësi largësia në dashuri ama ju që jeni në kontinent (planet :P) tjetër e keni tepruar më. Shumë larg, ju lutem).
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SmiLey ne 11-03-2007, 01:40:03
epo të thuash për Elegancen, hajde de, se ajo kontinent me vete :P
por për mua ore qe prapë ne Evrope jam, pikë e zeze :D

kur kam qenë ne gjimnaz bënte shaka një kushoja im, e më thoshte: degjo mirë, s'ka djalë me larg se 10 m nga shtëpia jote ;)
i binte qe unë te dashurohesha vetëm me ushtarët e Kastriot Islamit apo Tefta Camit se ato kisha vetëm afër LOL

Lumi, po harrove lojen more matuf, e hengre fjalen a si :D (shaka kjo :-[)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 11-03-2007, 01:53:25
Fjala ime ishte "absolutisht" e mandej e hapa kllapën dhe e vazxhdova fjalinë). :D
Pra s'e kam harruar lojën, SmiLey.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SmiLey ne 11-03-2007, 01:56:23
tranzit :D

p.s. sorry Lumi, paske te drejte :-[
u harrova pas asaj qe kishe shkruajtur ne faqe te re, e s'bera lidhjen :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 11-03-2007, 02:03:06
Tendencioz.:D

S'ka problm hiç, SmiLey. Mos e përmend hiç.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SmiLey ne 11-03-2007, 02:11:11
zuzar LOL (ehuaaaa sa kohe kisha pa e perdor apo degjuar kete fjale :D :-[)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 11-03-2007, 02:32:55
Racionalisht (duhet ta përdorim fjalorin, po kujdes!!!! nuk ta them këtë ty SmiLey, thjesht më erdhi nga fjala që nisi me R). :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Elegance ne 11-03-2007, 06:16:00
Tendencioze.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 11-03-2007, 09:10:10
eleganc :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 11-03-2007, 12:19:36
Centimetër. ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 11-03-2007, 13:52:45
rapitograf hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 11-03-2007, 15:04:35
Farmaceut.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-03-2007, 16:42:24
Telepatia   :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 11-03-2007, 19:48:45
Albatros. :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Elegance ne 11-03-2007, 20:33:43
Skandal.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 11-03-2007, 20:43:46
Lapidar.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 11-03-2007, 22:44:17
Renovim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 11-03-2007, 23:35:57
Magjistar.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 12-03-2007, 14:23:10
reflekS hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: U.J.K.U ne 12-03-2007, 17:00:31
Sarkazem
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Elegance ne 12-03-2007, 18:36:54
Masaker.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 12-03-2007, 19:18:17
Mbjellje.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Elegance ne 12-03-2007, 21:37:51
Epsh.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 12-03-2007, 21:43:11
Shushurima.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Elegance ne 12-03-2007, 23:08:10
Anonim.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 13-03-2007, 10:13:51
Mentalitet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 13-03-2007, 14:42:01
Teotikisht
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 13-03-2007, 14:55:39
Trendafil
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 13-03-2007, 14:57:30
lulishte
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 13-03-2007, 15:24:49
Embleme
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Elegance ne 13-03-2007, 16:09:06
Ern.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 13-03-2007, 23:49:13
Nacionalitet.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Elegance ne 14-03-2007, 05:52:24
Trendeline.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 14-03-2007, 15:17:30
ënderr
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 14-03-2007, 19:25:51
Rrafishat hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 14-03-2007, 19:27:40
Tranier
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 14-03-2007, 19:29:32
rima
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 14-03-2007, 19:46:23
algoritem hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: sorelina ne 14-03-2007, 19:48:36
Materialist
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 14-03-2007, 19:48:38
tradita
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 14-03-2007, 19:50:22
aritmI hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 14-03-2007, 19:53:12
indukcion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Elegance ne 14-03-2007, 20:41:01
Nerv.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 14-03-2007, 20:42:27
Argument.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Elegance ne 15-03-2007, 05:04:30
Testament.

P.S. Lumi, me hile, se duhet te gjeje fjale qe fillon me "V". Ja po e them une nje me "v" meqe ti 'harrove' :P
Veture.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 15-03-2007, 13:24:04
Teolog
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 15-03-2007, 13:25:11
gjeolog
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 15-03-2007, 13:26:15
Gastronom
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 15-03-2007, 13:28:57
meteor
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 15-03-2007, 13:35:04
Romantik ( nuk ka me meshkuj romantik me duket  hmmmmm: :D)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: erlehta ne 15-03-2007, 13:41:00
krrucial
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 15-03-2007, 13:45:18
Labil
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 15-03-2007, 13:54:30
lajthi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 15-03-2007, 14:18:21
Inkuadrim.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 15-03-2007, 14:24:26
maturi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Elegance ne 15-03-2007, 15:34:50
Inerci.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 15-03-2007, 17:33:41
Implementim.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 15-03-2007, 17:36:38
masakrim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Elegance ne 15-03-2007, 21:30:42
Muze.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 15-03-2007, 23:58:45
Embrion.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: CrYsTaL TeaRs ne 16-03-2007, 04:08:01
Noftke
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 16-03-2007, 05:22:41
Ënjtje.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: CrYsTaL TeaRs ne 16-03-2007, 05:32:13
Ethe
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 16-03-2007, 05:44:02
Ekscentrik.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Elegance ne 16-03-2007, 05:53:25
Karfica.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 16-03-2007, 09:15:46
Alpin
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 16-03-2007, 11:30:51
Navigim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 16-03-2007, 12:02:53
Muhafitje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 16-03-2007, 13:14:56
emblem hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 16-03-2007, 13:47:17
Maskim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 16-03-2007, 13:53:44
mashtrim :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 16-03-2007, 14:04:36
Mesymje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 16-03-2007, 14:44:20
Elaborat.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Elegance ne 16-03-2007, 16:52:01
Targa.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 16-03-2007, 16:55:43
Ambient.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: CrYsTaL TeaRs ne 16-03-2007, 18:25:34
Torolock  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 16-03-2007, 18:34:49
Kliring. ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: CrYsTaL TeaRs ne 16-03-2007, 18:36:55
Gangster
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 16-03-2007, 18:38:13
respekt :engjell:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: CrYsTaL TeaRs ne 16-03-2007, 18:45:39
Tolerim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 16-03-2007, 18:49:45
Miresi :engjell:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 16-03-2007, 20:13:59
Marketing.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: CrYsTaL TeaRs ne 16-03-2007, 20:14:47
Gogel  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 16-03-2007, 20:34:58
Leopard. ;)

P. S. Kristalinë, nice avatar.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: CrYsTaL TeaRs ne 16-03-2007, 21:21:27
Dembel  :D


P.S. Thnx  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 16-03-2007, 22:06:42
laps
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: CrYsTaL TeaRs ne 16-03-2007, 22:46:07
Sorre
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 16-03-2007, 23:22:58
elefante
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 16-03-2007, 23:42:58
Enterier.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: CrYsTaL TeaRs ne 17-03-2007, 00:34:38
Revole
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 17-03-2007, 01:36:05
Ekstrakt.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: CrYsTaL TeaRs ne 17-03-2007, 01:44:13
Tenxhere
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 17-03-2007, 02:22:54
Elabasanas.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: CrYsTaL TeaRs ne 17-03-2007, 02:30:13
Elabasanas.

LOL mos doje te thoje Elbasanas?  :P


Stilist
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 17-03-2007, 05:13:35
LOL Kaaaaaa qysh jam habitë hahahahha.
Elabasanas uuuuuuuuuhuhahahaha haha.
Elabasanasi është ndonjë grek që e njeh Kristalina e Elbasanit. :P LOL

Temperament.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Elegance ne 17-03-2007, 05:41:24
Tarife.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 17-03-2007, 15:19:20
eksperienc hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 17-03-2007, 16:01:45
Caktim.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: CrYsTaL TeaRs ne 17-03-2007, 19:07:10
Marmalade  :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Elegance ne 17-03-2007, 20:07:23
Ern.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 17-03-2007, 20:38:12
Elbasanasja. LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 17-03-2007, 20:58:07
Nëpërkëmbje.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Elegance ne 17-03-2007, 21:08:13
Efikase.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 17-03-2007, 22:05:42
Ekstremist.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: CrYsTaL TeaRs ne 18-03-2007, 02:39:53
Trashgimi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 18-03-2007, 03:51:17
Inskenim.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 18-03-2007, 17:26:06
meteor
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 19-03-2007, 00:24:27
Rapsod (si Sali Mani ;))
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: CrYsTaL TeaRs ne 19-03-2007, 01:09:37
Dollap
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 19-03-2007, 01:25:39
Pesiazh. :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 19-03-2007, 14:15:44
zhargoN hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 19-03-2007, 14:59:29
Niob.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 20-03-2007, 12:06:49
baresha

P.S. Cka eshte niob ????? :O
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 21-03-2007, 20:41:37
Akrobacion.

Niob është element kimik (simboli kimik Nb). :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 22-03-2007, 02:59:12
natyra

P.S. flmn Lumi  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: mishel ne 22-03-2007, 07:45:17
Artikulacion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Capkenja ne 22-03-2007, 09:22:26
Nyje
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 22-03-2007, 09:37:24
Ekuipazh.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 22-03-2007, 10:03:06
zhytes hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Capkenja ne 22-03-2007, 10:23:39
SIDA
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 22-03-2007, 10:28:42
AIDS hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 22-03-2007, 10:50:46
Sarhosh.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 22-03-2007, 10:53:23
shatervan :P
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 22-03-2007, 11:51:22
Norvegjez.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Elegance ne 22-03-2007, 14:09:31
Zgjuarsi.

P.S. C'fare eshte "Sarhosh"?!
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 22-03-2007, 14:34:24
Inspektor.

Sarhosh është pijaanec.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 23-03-2007, 05:05:14
radius
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Charlie ne 23-03-2007, 06:27:09
sistemi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 23-03-2007, 07:33:37
Ingranazh.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SteriOtipi B ne 23-03-2007, 08:19:44
Zhargon
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Elegance ne 23-03-2007, 10:29:36
Neperke.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 23-03-2007, 12:04:52
Ënjtje.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 23-03-2007, 14:13:15
Emocional
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 23-03-2007, 14:42:06
Laring.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 23-03-2007, 14:45:12
Gabzherr :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 23-03-2007, 14:57:30
Rrumbullak. :d
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SmiLey ne 23-03-2007, 15:21:25
krokodil
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 23-03-2007, 15:35:08
Leopard.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 23-03-2007, 15:37:02
drenusha
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: SmiLey ne 23-03-2007, 15:59:23
ananas
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 23-03-2007, 17:36:27
Studioj.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Elegance ne 23-03-2007, 22:06:41
Jetim.

P.S. C'fare eshte Gabzherri njehere?! Ehh Zot sa fjale paska Shqipja qe une s'i ditkam hic. LOL
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 24-03-2007, 03:26:37
mendim hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Elegance ne 24-03-2007, 07:54:51
Monolog.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 24-03-2007, 07:56:02
Gurmaz.

Gabzherr është laringu që përmenda më herët. Pra LadyX e tha sinonimin që aksidentalisht fillonte me shkronjën e fundit të laringut G.
E tash nëse s'e dini ç'është laringu, ai është pjesë e trupit të njeriut te fyti ku përmes të cilit njeriu përfton dhe lëshon zërin. I thonë edhe gurmaz.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Elegance ne 24-03-2007, 08:21:12
Laring dhe gurrmaz e di dhe i kam degjuar t dyja, por jo gabzherr. Do jete me dialekt kjo, apo?!

Zanat.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 24-03-2007, 11:24:16
TrajniM hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-03-2007, 11:26:03
miresi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: wiliams ne 24-03-2007, 11:28:31
irredentist hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-03-2007, 11:34:44
tropojas  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 24-03-2007, 11:39:18
Tekanjoz.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-03-2007, 11:41:07
zemergjere  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 24-03-2007, 13:37:14
Embëlsisht. :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-03-2007, 13:40:56
tiramisu :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 24-03-2007, 14:00:26
Urbanizëm.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-03-2007, 14:12:50
maturi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 24-03-2007, 14:57:48
Indiferent
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-03-2007, 15:00:20
traditat
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 24-03-2007, 15:01:51
Tungjatjeta   :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-03-2007, 15:03:46
amaneti  :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 24-03-2007, 15:05:36
Imazh
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-03-2007, 15:06:49
zhavor
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 24-03-2007, 15:08:12
Real
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-03-2007, 15:12:00
lakmia
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 24-03-2007, 15:13:33
Akull
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-03-2007, 15:18:15
llamba
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 24-03-2007, 15:21:56
Agregati  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-03-2007, 15:25:15
inspekcion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 24-03-2007, 15:28:45
ndeshkim  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 24-03-2007, 15:30:59
Mire se erdhe

P.s a gjalle qenke shkenctari a hmmmmm:
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-03-2007, 15:34:12
Eureka


Te lumte shkenctar  :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 24-03-2007, 15:35:33
Përshëndetje .......te nderuarat  ;)  :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 24-03-2007, 15:36:56
Tung shkenctari  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-03-2007, 15:45:09
Gramoz
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 24-03-2007, 15:47:07
Zingjir
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-03-2007, 15:48:31
radius
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 24-03-2007, 15:50:00
Solarium
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-03-2007, 15:54:58
ministri
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 24-03-2007, 15:59:38
Imagjinar
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-03-2007, 16:01:25
real  :D
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 24-03-2007, 16:03:00
Luftarak
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-03-2007, 16:13:03
karkalec
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 24-03-2007, 16:14:25
Cigare  :-[
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-03-2007, 16:19:46
engjell  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 24-03-2007, 16:23:02
Llokum  :perqafim
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-03-2007, 16:24:23
Mjalte  :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 24-03-2007, 16:25:31
Embelsire :)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-03-2007, 16:26:38
enderr  ;)
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 24-03-2007, 16:36:23
RRugetim  
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-03-2007, 16:38:47
mungesa
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 24-03-2007, 16:40:13
Arsyeja?
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-03-2007, 16:43:12
antari
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 24-03-2007, 16:48:56
Injorim  
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-03-2007, 16:56:05
mashtrimi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 24-03-2007, 16:58:58
Indeksi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-03-2007, 17:00:17
Iliria
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 24-03-2007, 17:01:29
Arvanitas
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-03-2007, 17:03:48
sarajet
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: shkenctari nr 1 ne 24-03-2007, 17:04:53
taksi
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 24-03-2007, 17:04:54
Tibeti
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 24-03-2007, 17:08:05
inkubacion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Ladyx ne 24-03-2007, 17:15:17
Navigacion
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 24-03-2007, 19:41:03
Uuuuuuu sa shumë paska ecur tema.

Ndërkombëtar.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Elegance ne 25-03-2007, 10:06:01
Hej, kush me thote mua c'fare do te thote "sarvajet" apo "arvitas"?! Shqip jane keto fjale se nuk ngjajne Shqip.

Rul.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 25-03-2007, 10:49:41
lëng
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Elegance ne 25-03-2007, 10:57:07
Gryke.
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: Lumlumi ne 25-03-2007, 10:59:06
Gënjeshtar.

Vërtet as unë nuk i paskam dëgjuar ato fjalë. Nuk janë shqip. :S
Titulli: Pasuro fjalorin dhe argëtohu!
Postuar nga: kengaime ne 25-03-2007, 11:02:30
Rarite

Mbase Eleganca e ka fjalën për