×

Plotsoje fjalen e urtë...!

Plotsoje fjalen e urtë...!

· 83 · 4872

 • Postime: 449
tinkaa
#50 ne: 04-10-2010, 22:47:04
Puno sot qe .....?

 • Postime: 155
varisa
#51 ne: 05-10-2010, 00:47:42
qe te kesh neser!

 • Postime: 155
varisa
#52 ne: 05-10-2010, 00:48:39
Miku eshte armiku i cili ende ...........?

 • Postime: 720
 • Gjinia: Mashkull
h75
#53 ne: 05-10-2010, 12:43:19
Miku eshte armiku i cili ende ...........?
nuk ka sulmuar

 • Postime: 155
varisa
#54 ne: 05-10-2010, 21:20:31
"Kush ka hequr dore nga teprimet,ai ka shpetuar nga.....?

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#55 ne: 27-12-2010, 10:24:00
TUNDIMET?

 • Postime: 155
varisa
#56 ne: 01-02-2011, 09:26:56
I laguri nuk trembet nga.........?

 • Postime: 1530
 • Gjinia: Mashkull
i huaj
#57 ne: 01-02-2011, 22:37:08
...te lagurit?

 • Postime: 155
varisa
#58 ne: 02-02-2011, 09:30:52
I laguri nuk trembet nga SHIU

 • Postime: 155
varisa
#59 ne: 02-02-2011, 09:31:42
Plaga qe shkaktohet nga miku asnjeher nuk........?

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#60 ne: 04-02-2011, 10:03:37
sherohet

 • Postime: 155
varisa
#61 ne: 04-02-2011, 11:25:13
Sjellja ime eshte pasoje e veprimeve.......

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#62 ne: 07-02-2011, 09:00:43
te mia :P

 • Postime: 155
varisa
#63 ne: 10-02-2011, 08:38:44
te mia :P


te tua!!!


Thesari i jetes je ty .........?

 • Postime: 155
varisa
#64 ne: 10-02-2011, 08:55:19
te mia :P


te tua!

Ndonjehere eshte e nevojshme te largohesh per te pare se kush.......?

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#65 ne: 10-02-2011, 08:56:57
te mendon ?

 • Postime: 1530
 • Gjinia: Mashkull
i huaj
#66 ne: 13-02-2011, 09:41:42
t`u afrohet?

 • Postime: 155
varisa
#67 ne: 14-02-2011, 07:59:49
Jame une autorja e jetes sime,por fatkeqesisht shkruaj me stilolaps dhe nuk mund...............?

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#68 ne: 14-02-2011, 10:05:18
ta fshije?


kjo eshte ? :P

 • Postime: 155
varisa
#69 ne: 14-02-2011, 14:58:34
po zemer kjo eshte

I besoj dashurise ne shikime te pare,sepse sapo hapa syte ne kete jete desha ..........?

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#70 ne: 14-02-2011, 20:03:03
Nenen?

Se kam degjuar ndonjeher ne fakt.
:perqafim

 • Postime: 155
varisa
#71 ne: 19-02-2011, 08:50:01
Nuk ke degjuar ndoshta zemer po shume mire e ke thene,e vertete eshte se njeriu sapo hape syte ne kete jete e don NENEN! :perqafim
Perpara se te ja thuash nje miku nje te fshehte,njehere mendo se dhe ai ka nje......?

 • Postime: 7435
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#72 ne: 14-04-2011, 11:58:07
Nuk ke degjuar ndoshta zemer po shume mire e ke thene,e vertete eshte se njeriu sapo hape syte ne kete jete e don NENEN! :perqafim
Perpara se te ja thuash nje miku nje te fshehte,njehere mendo se dhe ai ka nje......?
te fshehte.

 • Postime: 7035
 • Gjinia: Femer
erlehta
#73 ne: 17-06-2019, 19:53:14
Me mire nje mik, sesa nje .....

 • Postime: 7435
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#74 ne: 18-06-2019, 22:13:37
Me mire nje mik, sesa nje CIFLIG.

Trimi i mire me shoke....