×
Hyrja
Profili

Plotsoje fjalen e urtë...!

Plotsoje fjalen e urtë...!

· 83 · 5213

 • Postime: 1530
 • Gjinia: Mashkull

ne: 04-09-2009, 11:30:50

Pune pune nate e dite qe....

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull

#1 ne: 04-09-2009, 14:42:05
qe te shohim pakes drite... :D

gurre gurre..?

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#2 ne: 04-09-2009, 14:58:31
gurre jo po..gure gure behet kalaja   :D

ose


Pika pika....

 • Postime: 1530
 • Gjinia: Mashkull

#3 ne: 04-09-2009, 16:13:18
pika pika mbushet pusi

dita e mire shihet...

 • Postime: 800
 • Gjinia: Femer

#4 ne: 05-09-2009, 09:37:42
dita e mire shihet qe ne mengjes.

ujku qimen...

 • Postime: 1530
 • Gjinia: Mashkull

#5 ne: 05-09-2009, 21:08:23
Ujku qimen e nderron por zanatin se harron

Me mire nje zoge ne grusht se sa...

 • Postime: 4313
 • Gjinia: Mashkull

#6 ne: 07-09-2009, 13:31:15
..5 ne qiell..

Kush punon..

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#7 ne: 08-09-2009, 13:52:03
Kush punon,,lodhet,, :D,,edhe fiton kapak,... :D


Duaje atdhenë......

 • Postime: 7457
 • Gjinia: Mashkull

#8 ne: 08-09-2009, 15:28:13
si shqiponja folene.


mos i shiko........

 • Postime: 4313
 • Gjinia: Mashkull

#9 ne: 08-09-2009, 15:31:57
Jo: Kush punon - peson.. :D

gunen po shiko punen.. :D

Miku i mire..?

 • Postime: 800
 • Gjinia: Femer

#10 ne: 08-09-2009, 16:28:12
Miku i mire ne dite te veshtire.

borxhi i vone ...

 • Postime: 4313
 • Gjinia: Mashkull

#11 ne: 09-09-2009, 13:31:51
gezon te zone..

Borxh te mire..? :D

 • Postime: 449

#12 ne: 17-09-2009, 22:46:57
Borgj te mir nuk ka ..

Pun pune nate e dite  qe te shohim pakes....


 • Postime: 5

#13 ne: 17-09-2009, 22:57:45
drite.

O Zot, jepi atij qe rri kot, se ai qe punon...

 • Postime: 5

#14 ne: 17-09-2009, 23:02:43
drite.

O Zot, jepi atij qe rri kot, se ai qe punon..

 • Postime: 449

#15 ne: 17-09-2009, 23:08:54
O Zot, jepi atij qe rri kot, se ai qe punon vet e fitone .

Fjalë me vlerë, ku të gjesh ....

 • Postime: 1530
 • Gjinia: Mashkull

#16 ne: 18-09-2009, 11:03:48
Fjale me vlere ku te gjesh merre!

Molla ..... nën mollë

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#17 ne: 18-09-2009, 11:16:44
Molla bie nen molle

Besnik bëhu, e besë .... ........

 • Postime: 1530
 • Gjinia: Mashkull

#18 ne: 18-09-2009, 11:20:57
Besnik behu, e bese mos nxë

Kalit te falur, ... .. ....... dhëmbët

 • Postime: 541
 • Gjinia: Mashkull

#19 ne: 18-09-2009, 11:21:05
  ... mos zin!
   Trimi i mire....

 • Postime: 449

#20 ne: 18-09-2009, 13:06:04
Trimi i mire me shok shume.

Ç'ke në xhep të marin hop, ç'ke në tru s´........

 • Postime: 800
 • Gjinia: Femer

#21 ne: 18-09-2009, 15:04:59
...S'ta marrin dot.

Fshati qe duket...

 • Postime: 449

#22 ne: 18-09-2009, 15:47:00
Fshati qe duket sdo  kallauz  nuk jam e sigurte ..

Hoqëm dhe vuam, po diçka .....

 • Postime: 1530
 • Gjinia: Mashkull

#23 ne: 21-09-2009, 15:03:02
....gatuam!?

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#24 ne: 22-09-2009, 10:14:22
Fshati qe duket sdo  kallauz  nuk jam e sigurte ..

Hoqëm dhe vuam, po diçka .....

Harruam,!!

Pyet 100 vete, e ben ... .. vet!

Temat e fundit