×

Qytet sipas Alfabetit

Qytet sipas Alfabetit

· 159 · 5886

 • Postime: 2166
 • Gjinia: Mashkull
skiatori
#25 ne: 04-01-2011, 11:38:34
izmir


  -j-

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#26 ne: 04-01-2011, 13:24:06
Jesolo       -K-   :)

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#27 ne: 06-01-2011, 08:29:23
Kukes

- L -

 • Postime: 2166
 • Gjinia: Mashkull
skiatori
#28 ne: 06-01-2011, 10:43:52
lushnje


  -ll-

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#29 ne: 06-01-2011, 17:32:48
Llogara      -M-

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#30 ne: 10-01-2011, 09:11:02
Mirdite.


- N -

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#31 ne: 10-01-2011, 15:58:47
Napoli          -O-

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#32 ne: 11-01-2011, 08:30:35
Oslo- P -

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#33 ne: 11-01-2011, 20:57:51
Palermo       -Q-

 • Postime: 6914
 • Gjinia: Femer
erlehta
#34 ne: 11-01-2011, 21:10:47
Zhanero ( Rio de Janeiro)  :D He se quhet dhe keshtu  :D

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#35 ne: 11-01-2011, 21:29:56
erlehta qenke pergjumesh se nuk esht shkronja ZH po Q  :)                 Qipro   -R-

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#36 ne: 13-01-2011, 08:40:21
Roma.

- S -

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#37 ne: 15-01-2011, 22:51:11
Selanik      -SH-

 • Postime: 2166
 • Gjinia: Mashkull
skiatori
#38 ne: 22-01-2011, 09:46:46
shkoder

 -T-

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#39 ne: 22-01-2011, 23:06:59
Tirana    -TH-

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#40 ne: 25-01-2011, 08:52:48
Thessaloniki


- U -

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#41 ne: 25-01-2011, 22:19:43
Udine   -V-  :)

 • Postime: 18283
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#42 ne: 26-01-2011, 00:43:20
Vlore

G

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#43 ne: 26-01-2011, 15:20:56
...pas shkronjes V vjen X dhe jo G...                  xian ne kine :)    -XH-   

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#44 ne: 27-01-2011, 09:03:51
xhenova (shqip) se realisht eshte Genova :D

- Y -

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#45 ne: 27-01-2011, 18:53:24
Ylber father ne fakt gjat e ka dylber  :D      -Z-

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#46 ne: 28-01-2011, 09:14:55
ZYRIH

- ZH-

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#47 ne: 28-01-2011, 22:06:04
erela spo me kujtohet ndonje per momentin :) po ne tepelene esht nje fshat zhapokik  nuk e di a quhet kjo? :D          -A-

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#48 ne: 04-02-2011, 08:22:00
Ah ti ti :P


Ankona


- B-

 • Postime: 155
varisa
#49 ne: 04-02-2011, 11:02:17
bruksel

M
 

Cili është ky qytet ??

Nisur nga Prishtinasja

Postimi i fundit 03-09-2007, 12:26:56
nga kengaime