×
Hyrja
Profili

Republika e Shqiperise te loja MMO: eRepublik

Republika e Shqiperise te loja MMO: eRepublik

· 1 · 623

  • Postime: 53

ne: 20-10-2012, 22:48:32
Ka nje loje online masive qe ndryshe quhet: Massively Multiplayer Online Game. Emrin e ka eRepublik dhe ne te gjenden shume shtete. Shqiperia eshte nje shtet qe u shtua para me pak se 1 viti, ndersa 3 nga shtetet me te forta jane fqinjet tane, Serbia, FYROM dhe Greqia. Per fat te mire Greqine e kemi aleat ne loje, por FYROM dhe Serbia jane armiqte tane dhe shpesh jemi te pushtuar nga ata. Na duhen lojtare te rinj ne loje, qe ne te ardhmen te arrijme te matemi me FYROM dhe Serbine.

Eshte loje shume interesante, me module politike dhe ushtarake shume interesante. Gjithashtu edhe moduli ekonomik eshte interesant, ka kriza financiare (tani per momentin ka nje krize). Pra nese i pelqeni lojerat virtuale, apo nese vetem doni sado pak ti ndihmoni shqiperise, klikoni ketu dhe rregjistrohuni: http://www.erepublik.com/en/referrer/DonCurtis

PS: Ja vlen te permendet se eShqiperia (sic quhet Shqiperia atje), ka Divizionet 1 dhe 2 shume te forte, nder me te fortit ne bote. Divizionet ndahen sipas niveleve te lojtareve. Niveli 1 jane lojtaret me te rinj, 2 jane pak me te vjeter (si une), 3 jane te vjeter, ndersa divizioni 4 jane te vjeter mbi 1 vit.

Temat e fundit